- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Én utoljára a Desire-t (nem röhög) OC-ztem, de annyira feleslegesnek éreztem, hogy csak na. A tesztekben persze jöttek a plusz pontok, de ennyi. Cserébe jobban melegedett, ami néha instabilitással járt. Gondoltam már a Mi2s-el kapcsolatba is arra, hogy ránézek a SetCPU-val vagy valamivel, hogy mit tud, mi állítható, de mind a mai napig nem jutottam el "a tettig". Annyira k. gyors, és jó, hogy nincs ingerenciám b*sztatni. Ez olyan lehet, mint mikor az ember egy szét chip-el diesel csodából átül valami gyárilag erős autóba, oszt' az csak szimplán nagyon gyors, erős.
Viszont itt a fórumba valaki link-elte, hogy hamarosan "nyílttá" válik a rendszer (kernel), így lehetőség lesz minden hasonló jellegű mókolásra.
Cyberpunk
Milyen a szifon? Szeressük? Tényleg, az éjszaka mennyit merül mondjuk bekapcsolt WiFi mellett?
És az iOS7? Kicsit úgy néz ki, mintha valami régi droid-os felületet néznék egy jó kis LSD trip után
... de legalább jó / szokható? i4-nél és korábbi készülékeknél itt-ott azért rendesen panaszkodnak lassulásokra, micro-lag-ra.khes
A ki-be kapcsoló gomb (talán ezt tudod is) oldalt van (thanks' God!), és könnyen, jól működik. Ezen a MOGA-n lehet útban lesz, más kérdés, hogy egy kis "sufni tuning"-gal biztos megoldható, hogy ne nyomódjon be (egy kis csík (kemény)papír a megfelelő helyre) -
<Adamsky>
nagyúr
Szerintem nincs "korlát" a kernel-ben. SetCPU-val (vagy CPU Tuner) ezt is meg lehet "húzgálni", de ahogy itt már írták a fórumban, tök felesleges. Nagyon gyors a telefon. Ha ilyen hc. gamer vagy, akkor neked úgyis folyton cserélni kell majd a telefont (?). Vagy mert megfőzöd, vagy mert előbb-utóbb lassú lesz.
-
Neck
veterán
A probléma az, hogy Performance módban fél óra / 1 óra Real Racing 3 után már alapból olyan forró a telefon, hogy süti az ujjam. Ha te ezt még meghúzod, hogy tudj játszani a jövőben kijövő játékokkal, szerintem 10 percenként abba kell majd hagynod a játékot.
Egyébként, Normalon játszok a RR3-al, mivel úgyis viszi, és úgy nem melegszik annyira
Szóval szerintem jelenleg mindenre elég, ha meg majd kevés lesz átrakom Performace-ba
-
Gabó75
senior tag
Vicces vagy. A fogyasztói társadalom egyik legjobb híve...:-) Nekem "csak" a sima M2 van, a sebessége tökéletes. Mire nem elég egy ilyen teló jelenleg? Majd akkor váltok, ha már egy dokkoló segítségével ki tudom váltani az asztali pc-met. Addig egyáltalán nem érdekel, hogy 20 vagy 30 ezret ad az Antutu!:-)
Nem akartalak megbántani, csak mindig furcsállom az ilyen hozzáállást.
Szerk: Látom, a játékok miatt aggódsz. Nem játszom, nyilván mindig lesz gyorsabb proci, amire írják a legújabb játékokat. A normál felhasználásnál nincs ok az idegességre, hogy két év múlva nem indul el a böngésző stb. -
Cyberpunk
félisten
Nem hiszem, hogy e miatt kéne új telót venni. Persze ha az epénisz a fontos megértem. Fiataloknál még számíthat mennyit dob Antutuban. Kinek ez kinek az. Akkor kell újat venned, ha már meguntad, vagy nem szolgál ki, de ez szerintem a kiszolgálással nem fog gondot okozni még egy jó darabig.
Egyébként meg az S800-at is lehet majd OC-zni, akkor az megint gyorsabb lesz. Szóval így is úgy is gyorsabb az S800-as papíron. Szóval ha ez számít, akkor várd meg a Mi3-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest