- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz iPhone 19
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Mind szép és jó amit írsz, csak azt felejted el, hogy én írtam anno a Hongmi tesztjét, amiben bőven megírom a hibáit. Azaz pont hogy tisztában vagyok velük... Kérdem én, hogy mi miért nem megyünk át a Hongmi 1S topikjába kicsit piszkálgatni a jó népet? Hah??? Erre feleljél. Meg mondom miért. Mert ahogyan te is írtad, mi ezt a készüléket választottuk és kész. Ők meg amazt. Ismét csak téged idézlek. Glonass, igen nagyon frankó dolog és kár is, hogy az MTK nem támogatja. Ellenben a Hongmi aksija nem éppen a teló erősségei közé sorolandó, így az Antutus farokméregetésen és a Hongmin játszókon kívül senkit sem izgat ez az 5k benchmark különbség. Viszont az üzemidő jóval fontosabb tényező. Így aki játszik vagy elnavigálna egy Xiaomi olcsó telón az az 1S-t veszi. Míg a másik tábornak jól jön az a plisz pár óra készenlét, a kevésbé forró fejű soc és a bőven smooth rendszer. Azaz megint a te HSZ-ednél lyukadunk ki: Kinek a pap, kinek a papné. Megértem, hogy nincsen jogom elküldeni innen bárkit is, de akkor annyit elvárhatok, hogy ne jöjjön ide senki trollkodni és szítani az indulatokat. Mivel mi sem tesszük ezt abban a topikban, ahol ő van. Mindegy részemről unom ezt a sok kretén alakot, akinek ilyen jó időben nincsen ennél jobb dolga. Majd szelektálni fogom, kik azok akik megérdemlik hogy válaszra méltassam őket. Hodd el nem csak nekem baxxa a csőrömet az ilyen "nem bántás képpen írom, de tökre xar a teló, meg az MTK" kommentelő. Na világbéke, inkább megyek mosogatni és zenét hallgatni. Csumi.
-
xhege
veterán
Nekem ezek szerint nem is igazán lenne jó az 1S. A második simben nekem Telenoros a céges számom (remélem a Note-tal nem lesz ilyen gond). Az aksi fontos, hogy minél tovább bírja így nem hiányzik a "sárkány". A gyorsasággal és a GPS-el is tökéletesen elégedett vagyok. Viszont kár ebből vallási kérdést csinálni.
Mindenki vásároljon belátása szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Androidos tablet topic
- Huawei P30 - kell ennél több?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eBay
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő