Új hozzászólás Aktív témák
-
shadowcam
tag
válasz
Giorgio1313 #3293 üzenetére
Én lecseréltem (gyárit ki sem bontottam), ám ha cserélni szeretnéd, ne Skullcandy-re cseréld. Sennheiser CX szériában találsz hasonló árkategóriás darabokat, amik sokkal szebben szólnak.
BA-t véletlen sem ajánlom, 2 hónapja porosodik az asztalomon, szégyen az a füles.
Amúgy 3 hónapja használok One-t, de visszasírom a 8X hangzását, fülessel. Ég és föld a kettő :/
-
shadowcam
tag
Nem tudom, hogy hova koltoztek, de legjobb tudomasom szerint az orszagbol is kivonultak. Telenorhoz vittem, ok kuldtek el. Majdnem egy honap alatt sikerult annyit elerni, hogy: nem volt telefonom, nem javitottak meg a mikrofont, bevontak a garanciam illetoleg felajanlottak, hogy 38 ezerert kicserelik a kijelzot, amin kb. 3 karc van. Bekaphatjak.. 140 ezres telefon, ilyen silany szervizhatterrel? Soha tobbe HTC.
-
shadowcam
tag
Szerintetek ha veszek egy ilyet, azt ki csinálja meg nekem?
Nem hivatalos szervíz vállal hátlap cserét? Jobb ez mint egy rusnya tok.
http://www.ebay.co.uk/itm/New-Original-HTC-Battery-Back-Door-Cover-Keys-Membrane-for-HTC-8X-Yellow/271237473687?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D2720371736190509305%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D2%26rkt%3D4%26sd%3D231072690726%26
Behalt a mikrofonom a telefonban, beadtam garanciával HTC-hez, egy hónap várakozás után (ma)kijelntették, hogy karcos a kijező, így nem javítják meg, mert biztos dobáltam. Ajánlottak egy 38-ezer forintos szervizelést, tehetnek egy szívességet.
-
shadowcam
tag
válasz
greggggg #1181 üzenetére
engem néha a másik fél nem hall, de szerencsére ritka.
Ami kifejezetten zavar a tárhelyen kívül az az, hogy nagyon gyorsan merül.. mobilnet, tartózkodási hely off, fényerő közepes. Plusz ritkán eléggé "zúg" a készülék maga, mintha sisteregne a feszültség miatt vagy nem tudom. Elég para. Olyankor soft reset és minden okés. Nem értem.
-
shadowcam
tag
Denon AH-C260R szerintetek milyen a 8X-hez? Tudnám használni a remote funkciót? Felvenni, lerakni, zenét váltani? Neten mindenhol csak iPhone van feltűntetve.. -.- Ár/érték arányban amúgy nekem jónak tűnik.
Gondolkodtam még egy Sennheiser CX275-ön de eddig mind a 3 Sennheiseremnek elhalkult vagy elhallgatott a jobb fele. Ugyan ez igaz a SkullCandyre is. :/
-
shadowcam
tag
válasz
Oppenheimer #1156 üzenetére
Feltoltod wifirol es ha valami nagyon hiányzik akkor leszeded.
tudom, kényes, szarakodos lenne ez is de még mindig jobb lenne. 16 Gb nagyon kevés.
-
shadowcam
tag
Én is csatlakoztam a 8X-et használok táborához. Bátran ajánlom mindenkinek, főleg android /S2/ után. Piszok jó a felhasználói élmény,gyönyörű külső, jó összeszerelés, kiváló hangzás. Egyetlen negatívum a szamomra keves tárhely.
-
shadowcam
tag
Nokiának lenne ilyesmire pénze? Hát nem tudom.. sok ember nem tudna meggyőzni, hogy vegyek egy 920ast.. olyan mintha 20 deka párizsi lenne a zsebemben kb. Na mind1, attól, hogy valami felkapott nem biztos, hogy jó (sőt..) és ugye fordítva. Csupán furcsálltam, hogy pár hónapos a készülék és már alig kapható. Ha kapható akkor pedig viszonylag gyorsan csökkenő árral /2 hete érdeklődöm a telefon iránt, akkor 122 volt legolcsóbb helyen, most 116. 160al kezdett nagyjából/
-
shadowcam
tag
Vajon miért van az, hogy nincs már se a T-ben se a MediaMarktban? Illetve Szegeden néztem random 4 telefonboltot és ott sem volt? Nem öreg ez a készülék, hogy kifusson..
Remélem nem valami sötét negatívum van a háttérben mert nagyon szomorú lennék. Én 8X-et szeretnék...de nem minden áron.
-
shadowcam
tag
Köszönöm, élnék is a lehetőséggel.
Nos, több embertől is hallom /telefonboltosok, userek/, hogy ne vegyek HTC-t. Folyamat szervízben vannak, mindig van velük valami, akksi hamar megadja magát. Sajnálom ha ez igaz mert nekem nagyon tetszik a design, a zene minősége, az op. rendszer. Nokia L920 hatalmas, nehéz és drága. Android bármely kivitele teljesen kizárva, soha többé. Most ott tartok, hogy nem is veszek semmit pedig jó lenne valami telefon..jelenlegi androidoson naponta 4 napot öregít rajtam
-
shadowcam
tag
Köszönöm a gyors választ.
Igen-igen, elolvastam, hasznosnak bizonyult..igazándiból azokkal a hiányosságokkal bőven együtt tudok élni. Személy szerint nagyon bejön a minimalista dizájn mind a telefon formavilágában, mind a WP arculatában. Egyszerű, letisztult, gyors, sallangmentes. Nem is akarom testreszabni, appok meg idővel úgyis jönnek.
Zenhallgatás nagyon fontos - ezek szerint ott jól szerepel. Továbbá fontos a böngészési élmény - gondolom a telefon e téren sem panaszkodhat. GPS "hiánya" annyira nem fájó pont, MO-n úgyis elnavigálok egy sima térkép programmal, USA-ban meg 40 dolcsiért nyomatom a Verizonos korlátlan netet, úgy online is mehet a navigálás.
Kamera milyensége nem érdekel, ez egy telefon. Fotósként dolgozom, olyan telefont úgysem gyártanak ami verné a tükrös 5D-t. Hiába a Nokia 41 () pixele. Arra jó, hogy részegen fotózzam a mégrészegebb srácokat vagy épp lefotózzak egy kivillanó mellet valahol. :3
-
shadowcam
tag
Sziasztok.
További tapasztalatok a készülékkel kapcsoaltban?
S2ről váltanék erre, örökre kiégtem az androidból.
Javallatok/ellenjavallatok a készülékkel kapcsolatban? Gyermekbetegésgek? Frissítések orvosolnak ténylegesen vagy csak jól mutat a magasabb verziószám? BeatsAudio vakítás vagy tényleg jó hangzás biztosít? Internet sebessége 3G-n?Köszöntem az infókat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest