- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
greggggg
aktív tag
válasz
barnam_ #1193 üzenetére
elötte deep purple black night volt.
animals rising sun meg az ébresztő. nagyon jól szolnak mind. mondjuk szépen meg is nyirbáltam őket egy frankó cutterrel pont a lényeg szól semmi felvezetés. meg asszem van még B.S - Iron Man is... ha valkinek kellenek szivesen küldöm. (nem kell vele bajlodni.) -
enginev3.0
félisten
válasz
barnam_ #1113 üzenetére
Tudom hogy ugyan akkora, már mint most már tudom, de azt is tudom hogy kijelzőre nézve kikapcsolt és bekapcsolt állapotban is kicsinek tűnik már a 4.3"
Persze ha egyet kézbe foghatnék lehet változna a véleményem, csak sajnos senkinek nincs a közelben, de még a távolban sem -
enginev3.0
félisten
válasz
barnam_ #1110 üzenetére
Áh, nekem volt Omnia 7-em, majd HD2, aztán Desire HD, Sensation, és most hogy HOX-om van, ránézek egy HD2 vagy Desire HD-ra megkérdezem hogy mi ez a kis játéktelefon?
Nem állnék vissza kisebbre
Viszont láttam metrón valakinél egy Samsung Note-ot, az pedig már hatalmas, nekem nagyon nem tetszett, szóval ez a 4.7 tökéletesRemélem lesz nagyobb wp8 HTC
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
barnam_ #1040 üzenetére
Dehogy tölti. Legalábbis alkalmazásoknál mindig hibába fut már a legelején és keresgélhetem ki kézzel hogy mit kell visszarakni. Mert annyira szar, hogy még azt se mutatja mi az amit nem tud leszedni a hiba miatt. Alkalmazások adatait se tudja visszaállítani (bezzeg az ios tudja). Inkább használom tárhely nélkül minthogy újra be kelljen laknom (volt már vagy 2 HR-em).
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
barnam_ #1035 üzenetére
Nekem első próbálkozásra felszabadított 500 megát, de azóta egyet se sikerült neki. Most 5,64GB az other mappám és 2,33 az Apps. Van 1,1 GB szabad helyem, ami nagyon kevés. Ha elmennék valahova és sokat fényképeznék egyből betelne. Pedig a szokásos zenéimnek is csak a töredéke van a telón (2,92 GB). Nagyon nem jó ez így.
-
sdombi
tag
válasz
barnam_ #1023 üzenetére
egyik ismerősöm használ 820-at, meg van vele elégedve nagyon, egy apróság ami viszont bosszantja, hogy a 820-on nincs gorilla glass.... Amúgy nem is az erősebb proci amiért érdemes venni 820-at 8s helyett, hanem a 8gb tárhely ami jól jöhet, ugyanis app-okat nem tudsz sd-re telepíteni, egy két játék meg navi app ha befigyel, már tele is van a 8gb is, a 4ről nem is beszélve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest