- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kar07
tag
-
andras_koczi
tag
Pl: android 2,3,4 gyári feltéte után, fel akarom rakni a "ac3" pacht.Amihez kéne a recovery. Bármit és bármedíg nyomja (gomb kombináciok) simán elindul vagy újra indul a tab. Viszont ics-nél szintén gyári nyomom a bekapcs es hengerô fel gombot míg a zöld felírat meg nem jelenik, majd elengedem a bekapcsot aztán a hangeröt és nagyon rövid idô múlva már látom is a recovery-t.Na most ez android 2,3,4-el nem sikerül.Nekem pedíg a 2,3,4 kell mivel szeretek játszaní illetve hogy müködjenek a programok.A 4-es rendszerek folyton lefagynak pl: NFS Mostwanted alatt de lehet akár az Avatar is.
Tehát a kérdésem, lehet az xtab 100-ra android 2,3,4-el gyári recoveryt telepítení vagy ClockWorkMod Recoveryt telepítení ??? elôre is köszi mindenkinek.
-
Topford
csendes tag
Hjozsi,
Igen, most feltettem a GO Launcher HD-t, amin ha beállitom hogy 5x8 -as legyen a grid akkor gyönyörű lesz a felbontás. Most igy használom....és a wifi is tökéletesen megy azóta is, nem szakadozik.
Most igy tetszik, meg jó...úgyhogy most minden OK.Arra leszek kiváncsi, hogy a launcher mennyire fogja szopni az akksit, telefonomon is probáltam ilyen launchereket azok drasztikusan megröviditették a készenléti időt....
-
Topford
csendes tag
-
Topford
csendes tag
Nah ezt hallgasd meg...kaptam kölcsön egy minisd kartya olvasot.feltettem a gingerbread-et, de install közben elszállt. Se kép se hang, resetre sem csinàlt semmit. Levert a viz, de aztàn sokadik probàlkozàsra vêgre elöjött egy fehêr kocka alaku boritêk ikon, ês vagy 5 percig nêztem a kezemet tördelve, aztàn egzszercsak elindult a gingerbread.
-
Topford
csendes tag
Szia,
Md5 -öt nem ellenöriztem.Mivel minisd kártyaolvasom egyelöre nincs a tablettel màsolom fel a fileokat a kártyára de mindakét ics esetében is igy csináltam.Ez lehet probléma?
Lépések
-wipe media
-wipe cache
-factory reset
-apply update from sd cardA stock browsert hasznàlom, de ilyenkor az emailek, playstore, stb sem mennnek
Délután hoz egyik barátom egy minisd adaptert, majd megprobálom azzal is este...
-
Topford
csendes tag
Szia,
Érdekes a másik gépemről le tudtam tölteni a file-t. Fel is tettem a tabletre. Ha jól sejtem onnan látszik hogy fel is ment rendben hogy ez a kernel verzio: 2.6.34.13 sfstudio_at_mail.ru@wive-ng #1
Sajnos a wifi az install utáni első inditáskor ugyanazt csinálta....fullon a jelszint, csatlakoztatva mégsem jön be semmi. Ujrainditottam és jó lett, most éppen müködik. Tesztelgetem kiváncsi vagyok meddig fog menni, de ha szarkodik visszateszem a 2.3 -as gyári androidot.
Köszönöm az eddigi segítségeteket.
-
Topford
csendes tag
Szia,
Köszönöm a gyors választ. Lehet én csinálok valamit rosszul de nekem ez a link nem müködik.Pontosabban a link ami ezen a linken van.
The webpage at https://dl.dropbox.com/u/49293392/wayteq_xtab_100_ICS_SF_0.7.1.zip might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
-
törölt tag
Tessék:
[Hungarian IME V17]Ezt felmásolod és telepíted.
Módosítom az előzőleg felrakott ROM-ot is hogy benne legyen.(pár perc és fentvan) -
törölt tag
Elvileg működik.
DE csak akkor próbálnám ki ha már más lehetőség nincs a tablet helyreállítására.
Végeztem egy kis kísérletet hogy mit is lehet kezdeni ezzel ha valaki ért hozzá.
(nem magamra gondoltam hanem aki továbbfejleszti vagy javítja amiket leírok, mert én csak kísérletezem)1. Leforrasztottam a FLASH IC-t a panelról, tehát ez oylan mintha egy teljesen használhatatlan tabletünk lenne, se partició se semmi.
2. Próba bekapcsolás egyértelműen semmit nem fog csinálni de csak a teszt kedvéért.
Bekapcsolásnál tápfeszek megjelennek egy pillanatra!
3. Felraktam egy sima mezei SD kártyára a gyári ROM-ot, sima bekapcsolás, vagy recovery indítás, semmi életjel.
4. Módosított SD, első sectorban az UBOOT. "Upgrade step 1. Don't power off!"
és folyamatos reset és ez a felirat váltakozik.Nem azt mondom hogy ez a tökéletes módszer, de látszik hogy a teljesen hiányzó FLASH IC ellenére is lehet rendszert indítani.
Nálam okosabb még scriptet is írhatnak egy rendes visszaállításra.
NANDBOOT sectorban még vannak érdekességek szóval lehet ez se a teljes visszaállítás, de még mindig jobb mint egy "BRICK" tabletDE mint itt írták senkit se akarok "belerángatni" a kis szórakozásomba.
Mindenki a saját felelősségére csinálja, mert nekem sincs sok info a birtokomban. Más oldalakon olvasottakat és a kisérletező kedvem használtam fel itt -
törölt tag
Érdekes módon a kivágás (ctrl+x) és a beillesztés (ctrl+v) működik rendesen a másolás (ctrl+c) meg nem. De ha a másolás más gombinációt használok (menü+c) akkor jó, bár beugrik az éppen használt program menüje is, nálam böngésző.
Ctrl+c, furcsa mód alulra kiírja hogy szöveg másolás a vágólapra sikeres
Böngészőben
ctrl+i nagyít
ctrl+o kicsinyít
ctrl+t új fület nyit -
hungrie
csendes tag
CM9 aktuális állapotát (2012/04/12)
nem működik:
3G, kamera, és még sok minden más ......Remélem választ találtál a kérdésedre.
Van választék ha nem is bőséges ,de azért akad :
- Kelzsoca féle : 1 hozzászólás
- francia ICS : http://ct704ct1002.forumgratuit.org/t533-roms-ct1002-et-st1001-ics-android-403-update-14-05-2012-francia 2.3.4 : http://ct704ct1002.forumgratuit.org/t133-roms-ct1002-gingerbread-234
- román : http://robertjumbo.wordpress.com/category/download/rom/
-
Pribi
senior tag
Szia!
Köszönöm a leírást, mert nekem is pontosan ugyanez volt a problémám az ICS-vel /akadozott mint az állat, nem lehet vele jóformán szót érteni, ezért is akartam visszarakni a GB-t/, és utána az istennek se volt hajlandó a marketból telepíteni semmit. De a linken lévő módszer megoldotta a problémát.
Még egyszer köszi.
Pribi
-
Teasüti
nagyúr
Technikailag de.
Az én esetemben zéró alvási ideje van, pedig a "bekapcsolt képernyővel" kevesebb, mint 10%.Hogy csináltál képernyő mentést?
Amúgy nem kizárt, hogy korrupt az SD kártya, lehet felmásoltam vmit, amiben megakad a Médiatároló.
Már pár napja emiatt fáj a fejem a telefon esetében. Ötletem sincs (senkinek se), hogy mi lenne a megoldás, vagy hogy találjam meg a korrupt fájlt (win chkdsk szerint hibátlan a kártya). Feltúrtam már a netet is, de semmi érdemleges.
Formázás legjobb esély, de...
-
webdeejay
aktív tag
Nem, sajnos a videók még így sem indulnak el, esetleg pozitívum, hogy a Youtube alkalmazásban már HD videók is mennek(amelyikből van).
Az USB hub-os kérdésedre: Szerintem a tablet önmagában nem lenne képes meghajtani az egeret és a billentyűzetet. Ha van is rá esély, hogy az android lekezeli(szerintem letudja), akkor egy aktív USB hubbal lehetséges. Ezeknek van önálló tápegységük. [link]
A másik megoldás pedig a bluetooth egér és billentyűzet. Drágább, de kényelmesebb. -
sdprivate
csendes tag
-
sdprivate
csendes tag
Most, hogy felraktam az ICS-t, nem ismeri fel a gép a tabot, plusz a plants vs zombies régi verziója sem indul már el.. Ez nekem így nem lesz jó..
Vissza lehet állítani valahogy?
Hozzátenném, nem a készítő munkáját fikáznám, vagy bármi.. Nekem, első tabletnek most még átláthatatlanabb lett a rendszer a 4.0-val, és még problémáim is akadtak vele.. először ismerkednék a rendszerrel.. -
köszi, ettől függetlenül azt hiszem, felteszem és megnézem.
(még jó, hogy tegnap romoltam megint, mivel teljesen bekapcsolhatatlan volt a készülék. egyszercsak nem tudtam bekapcsolni a tabot, többszöri reset és fucktory default sem segített, nem vágom mi volt, de bosszantott)
-
delacroix
csendes tag
HDMI megoldva
Kimásoltam a HDMISwitch apk és odex fájlokat a Carrefour ICS rom-ból, majd a RootExplorerrel felülcsaptam a System könyvtárban lévőt. Reboot és van kurzor máris.A lépések amiket csináltam:
Felmásoltam az APK és ODEX fájlokat ide: [link]
Marketből leszedtem a Mount System rw/ro programot
Elinditottam és Mount r/w
A kelzsoca féle romban van egy Root Browser. Töröltem a HDMI Switch apk-t a /system/app könyvtár alól (45kbyte), majd a két letöltött fájlt bemásoltam a /system/app alá.
RebootDupla érintésre átvált a kurzor olyan módba, hogy tudsz scrollozni.
-
-
Celtis
veterán
Tápegység dugó és alj fillérekért a kisebb elektronikai boltokban kapható.
Itt egy lista: elektronikai boltok
Nem ellenőriztem, de biztos találsz a környékeden. Egy biztosan hiányzik. Budafokon: Elektrofok -
Teasüti
nagyúr
Ha rajta van a bill, akkor a beállításokban megjelenik egy fizikai bill nevű opció is. Sajnos a kiosztást én nem tudtam állítani, de talán billentyűzete válogatja.
Kár, h egér beállítás nincs, 800 dpi felett már használhatatlan az 1:1-hez elmozdulás, még ez is gyors.(#1698) keszo
Nyugodtan átmásolhatod, fel fogja ismerni. Én is leürítettem rom cserére, aztán vissza másoltam mindent. -
Eike
csendes tag
Koszonom. Holnap kiprobalom. Vpn-el annyit haladtam elore ha esetleg masnal is gond, hogy a windows esemeny naplojaba bekerul egy figyelmeztetes hogy kapcsolodni tud, de a 47-es ip port (GDE)nincs atengedve a tuzfalon. Ezzel mar csak az a gond h. Mas windowsos gep siman tud csatlakozni ugyan ehhez a vpnhez, ugyan ugy pptp-vel, es ha a tuzfalat kikapcsolom, akkor is ezt a hibat hozza az android csatlakozasakor. Grrrr,...
-
kelzsoca
félisten
Hát, ugye ez nem egy okostelefon, hanem egy tablet, én azt mondom, hogy szépen ki tudja egészíteni a Blade-et, sőt, ha mobilneted van előfizetve a SIM-re, amit a Blade-ben használsz, akár wifi hotspotként le is lehet osztani a tablet felé, többször használtam már én is ilyen kombót, mikor úton voltam
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Élvezd a maximális játékélményt vadonatúj AMD GAMER Setupunkkal! Rèszletfizetèsi lehetősèg!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest