- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Azért a SoC gyengeségét ne keverjük a RAM-mal
A Qualcomm MSM7227 (ARMv6) Nem egy izom tibor, simán meg lehet akasztani, ha több folyamat fut, és ilyenkor képes elgondolkozni az eszköz, de ez nem RAM hiány, ha 1GB RAM lenne benne, az a szerencsétlen akkor is megakadna
Az Ubuntu példánál már valóban a RAM okozhatja a szűk keresztmetszetet.
-
VD
őstag
Tisztázzuk:
A Tab/Pad egy szórakoztató eszköz. Munkára max vért pisálva lehet használni, rengeteg kompromisszummal. Tudom. Volt iPad és Galaxy Tab is nálam tesztelésre. Hamar kijöttek a korlátok. És engem is az idegbaj kerülgetett, pedig nem ma kezdtem a szakmát.
Ráadásul a 2.3-a droid miatt még az optimalizálás sem a legjobb. Nem egy Bug-ba futottam már bele.
Szórakozásra viszont kiválló!
Én emiatt imádom, mert arra amire nekem kellett tökéletes, de nem helyettesít egy laptopot, vagy netbookot. Azok helyett hülyeség ilyet venni.Sok fejfájástól kiméled meg a húgodat és magadat is ha inkább egy jobb win 7-es netbook-ot néztek neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest