- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistabaaa
aktív tag
Én ma voltam az Office Depotban (Újbuda Center), és azt mondták, hogy nem nagyon lehet kivenni a vitrinből, és le is van merülve. Kérdeztem, hogy lesz-e valamikor feltöltve, kivehető állapotban? Mondta a srác, hogy a forgalmazó nem veszi tőlük vissza, ha túl sokat használják, és ez Androidon jól ellenőrizhető.
Ellenben az Allee-ban, a notebook.hu-nál megfogdostam, és könnyű, jó a hátlap, gombok is, nem recseg, stb. ÉÉÉÉS, 53.900 Ft volt, mert még a korábbi szállítmányból való. Vagyis lett volna, mert tegnap ezeket is átárazták 59 900 Ft-ra. (Office Depotban a készséges hozzáállás mellé ráadásban egy 10-essel drágábban is adják - 55 + Áfa)
-
-
Lalikiraly
addikt
Hát igen. Barinőjelöltem is azé ment. Mosolygott is a srácra beis kapcsolta volna neki, de az aksiját először tölteni kéne. Aztmeg gondolom ott nem engedik. Hát remélem valahol kifogják állítani... Sztem, nemcsak mi ketten vagy páran akarjuk megtapizni... Emlékszek mikor a médiában az iPad2 kilett rakva, akkor sorbanállás volt a tapizásra. Meg 5 percenként törölgették a kijelzőket. Hát szóval szerintem pár hét max és biztos lessz valami üzlet vagy a kollégák találnak helyet ahol meglehet tapicskolni. Bár mintha valami üzletet írtak volna már. De nem találom itt a fórumban.
-
Lalikiraly
addikt
Hali! Az Allee ban az emeleten a MAC es bolt melletti notis boltnál lehet megtapizni. Barátnő jelöltem is megleste már kézben megfogdosta. Mindenkinek nagyon tetszik. Csak sajnos működés közben nem lehet sehol kipróbálni. Márpedig addig nem veszem meg. Mondjuk a héten talán megkapom a WIFI routerem. Azt előbb megvárom.
Tényleg kérdés, hogy most az tényleg nem működik ennél a tabnál, hogy a bluetooth on mobilról nem tud semmit fogadni? Vagy csak androidos telóval igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest