- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy87
senior tag
Nos leírnám tapasztalataim a nemrégiben vásárol 70i-m ről. Végtére is azt hozza amit vártam tőle, kissé talán nehézkes a cucc. Úgy értem fizikailag kissé talán nehéz. A WiFi vel vannak gondjaim, nem mindig kapcsol be. Ki szoktam lőni üzemidő nyújtás végett. De ha vissza akarom kapcsolni át ugrik a csúszka,h bekapcsolva mutatja az elmentett hálózatokat és itt meg áll a tudománya. El kell küldenem aludni és utána már csatlakozik. Valamint kissé talán gyengécskének érzem az üzemidőt. Tudom használattól függ, de akkor is.
Rendeltetés szerűen még nem használtam (tanuláshoz vettem elsősorban olvasni), egy kis lair defence shrine-al merítgettem eddig. Kb 4 órát bír egy töltéssel a lairből. Mivel ez az első tabom nem tudom,h az jónak számít e vagy nem. Én mindenesetre kissé kevésnek érzem. Mintha az ics-ben valami zabálná az aksit. egyébként a fent leírtakon kívül meg vagyok elégedve vele. Talán a kijelző lehetne nagyobb felbontású.
-
Smithy87
senior tag
Valakinek van valami ultimate teknikája a fóliázásra? még a gyárit szerettem volna vissza tenni mert ferdén volt rajta de rosszabb lett mint volt. tiszta buborék. :S
-
Smithy87
senior tag
A fólia témától eltér, de mint friss tulajdonos (70i) kérdem én mekkora memória kártyát érdemes venni bele? Itt nem sokkal ezelőtt olvastam hogy a kedves fórumtársnak sorban ette a 16 os kártyáit. Azért nem nyomtatom a pénzt hogy 2 havonta venni kelljen. Valamint valami jó unaloműzőt tudok rá? A pyramid rising ot próbáltam, leevett 100 megát a netről, de amikor megadom a profil nevet beírja és onnan nem reagál semmire azon a részen ahol a játék fut. A menüsáv megy. Esetleg valami megoldás?
-
Smithy87
senior tag
Üdv
Ma vettem egy xTAB70i-t sima 70 et akartam de elfogyott, no mind 1. A kérdésem az lenne, hogy ezekről a tabokról el lehet érni valahogy a google extra szolgáltatásait? pl a felhós tárhelyet. Csak mert oda van feltöltve egy rakat doksim a mit szeretnék a tabon olvasni menet közben. Ezt mivel tudom megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest