- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos1004
csendes tag
válasz
ClaydovE #5776 üzenetére
Annyi nagyon kevés érte szerintem. Én csak annyit engedek, amennyi egy bőrtok hozzá. Ha nem viszik el ennyiért, akkor marad.
Nincs vele bajom és lesz rá ICS is. Max. a proci miatt lenne jobb, de ha jól olvastam, akkor a 70-esben is elvileg lehetne 1GHz-en hajtani, max. gyorsabban merülne az akkumulátora.
-
kelzsoca
félisten
válasz
ClaydovE #5766 üzenetére
Ha nem menne, akkor ezt töltsd le: [link]
Minden mást törölj az SD-ről csak ezt a két fájlt másold rá, és egy gyári update.zip-et.
Ha megvagy kapcsold ki a tabot, és tedd be az SD kártyát, majd mint amikor recovery-t indítanál nyomd le a hangerő FEL+power gombot, és addig nyomd, amíg a kijelző fel nem villan, ezután bejön a CMW recovery.
A mounts and storage menüpontot választva, a következő formázásokat végezd el:
- format boot
- format cache
- format data
- format systemMajd telepítsd fel az update.zip-et.
-
Raypapa
tag
válasz
ClaydovE #5471 üzenetére
Pick-pack pont tényleg jó, de nem kívánom senkinek sem, amit egy ilyen újságosnál tapasztaltam: Megrendeltem a hosszabb vezetékű töltőt az xTab-hoz és mentem érte pick-pack.
Csak az ügyintézés nem volt pikk-pakk:
- Kis türelmet amíg kiszolgálok...
- OK. (10 perc, tik-tak.)
- Basszus nem veszi be kódot... Ki a túróst kell ilyenkor felhívni, várjon csak (közben jönnek újságért, újabb 7-8 perc)
Én: - Hívja ezt a számot a készülék oldalán! (Kicsit le van kopva, de szemüveggel 1 cm-ről megy.) Hívja. nem veszik fel a pick-pack ügyfélszolgálaton....
Újabb újságvásárlók, újabb percek...
Hívja a főnökét: - Te Béla ilyenkor mi van? Aha-aha, jó...
közjáték: Tartsad! (újabb újságvevő...)
Én (30perc+): Ha újságot is veszek, akkor a végére érhetünk?
(csúnyán néz)
Na akkor most kitöltjük ezt a papírt... (Közben a sor dagad...)
(A "sor" is csúnyán néz)
- Magánál van...
- Már nem sokáig!
- ...az eladótól kapott kód?
- Nincs... (felhívom a párom, bediktálja)
(A "sor" közben fogy is, csak kifelé...)
- Na itt írja alá, ..Ft lesz.
Cirka 45 perc pikk-pakk...
(Bocs a kisregényért!) -
apeelme
addikt
válasz
ClaydovE #5300 üzenetére
Az EA jàtékoknál ismert hiba az SDre nem tudja letölteni a jàték adatait a szerverről, legalàbbis Market-en rengeteg az ilyen hozzàszòlàs. Nàlam NFS és DeadSpace viselkedik igy...megoldàs : az SD levö (és a grafikus meghajtónak megfelelő) adatokat megszerzed, és felmásolod ahova kell, ìgy nem kell màr letöltenie semmit, ergo el fog indulni.
-
-
Chaser
legenda
válasz
ClaydovE #4912 üzenetére
30 nap után lehet visszakérni a pénzt. Az is ott van hogy " a vevőnek nagy kellemetlenséget nem okozhat" a javítás időtartama. Fellépés kérdése. Jó anyám 60 évesen kiverte a balhét egy dvd player miatt, amit elvileg éppen több száz km-re javítottak és raktáron se volt..nem telt el 5 perc máris kapta azt újat. Nem hiszem hogy egy idősebb hölgy karakánabb lenne az ittenieknél..bár ki tudja
Engem se copatott még meg egy kisker se, de nem is fog.
-
törölt tag
válasz
ClaydovE #4912 üzenetére
OK köszi. Mindenesetre már megrendeltem a JXD S7100-at, az 100%, hogy hamarabb ideér kínából, mint ahogy visszakapom a wayteq-et. Még egy kör pénzvisszakérősdit le fogok bonyolítani, aztán nem érdekes, majd visszajön amikor visszajön és eladom a fenébe (természetesen bukok rajta vagy 5-10ezret az tuti).
-
Raypapa
tag
-
tjb007
nagyúr
válasz
ClaydovE #4493 üzenetére
Bármelyik sytem info alkalmazással, pl. Quick Sytem Info.
Amúgy neked tök felesleges nézegetned mivel xPAD-70 -esed van (ha csak azóta nem vettél egy xTAB-70 -est is), azok meg mind (a 2.3 -as frissítés óta) 1GHz -en járnak (már amikor kell nekik). -
ClaydovE
aktív tag
válasz
ClaydovE #4127 üzenetére
Nézelődtem, lehet hogy a képek csak illusztrációk (ezért hittem azt, hogy lehet az usbs adapterrel is tölteni).
Két fajta töltőt találtam: a gyári xpad-70-es a rövid kábellal.
illetve az xtab-10-esét 1.8m-es kábellal. (ami nem tudom, hogy jó-e az xpad-70-hez)Volt pár hete egy 10"-os masina a kezemben, de nem emlékszem arra hogy az adapterének a csatlakozója ugyanakkora volt-e mint az xpad-70-esé
Azt tudom, hogy maga az adapter nagyobb méretű volt... -
ClaydovE
aktív tag
válasz
ClaydovE #4130 üzenetére
Igazad volt, mint sejtettem én is valami ezzel a masinál van, mert nőt a töltöttségi szint jelentősen amíg rajta volt az usb-s töltő most viszont azt irja hogy csatlakoztassam a töltőt. Vagyis valószínűleg mégsem töltötte csak az információk amiket a program adott azok voltak falsak.
-
tjb007
nagyúr
válasz
ClaydovE #4100 üzenetére
Kérdés #1
Ennek a kérdésnek nem igazán itt van a helye, van külön tabletes topik.
Amúgy kegyetlen ronda (bár ez szubjektív), a hardver valószínűleg ugyanaz mint ebben, support gondlom nulla, az ára meg a vicc kategória.Kérdés #2
Melyik rendszer van rajta ? Mert ilyet csak a 2.2 alatt produkált, annál is csa a v.039 -es verziónál.(#4101) ravebp
Ha tudná akkor biztosan megírta volna már
-
kelzsoca
félisten
válasz
ClaydovE #2754 üzenetére
A NOVA-nál kérlek nézd meg azt a patchet, amit feljebb mellékeltem, mert az csak úgy indul el bármilyen Androidos eszközön, ha a készülék gyártója a megfelelő helyen át van írva HTC-re.
Abban a kis patchban így van, és mennie kellene vele a NOVA-nak is. (meg lehet a többinek is, ami eddig nem indult)(#2755) ravebp
Párosítani nehéz lesz kód nélkül, mondtam már mit próbálj meg: 1234 vagy 0000
-
dario_p
tag
válasz
ClaydovE #2754 üzenetére
A Dungeon Hunter 1-re gondolsz? Mert az az alap rendszeren is simán ment. Viszont a 2 nálam ezen sem indult el. A 2.3-s verzión viszont már elindul az Order & Chaos Online. Aki szereti a WOW-t annak érdemes lehet kipróbálni. Regisztálni kell a gameloft online-ra, de utána ingyen játszhatsz azt hiszem 1 hónapig. De ebben nem vagyok biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest