- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dario_p
tag
Lemerült a gépem, 2 napig nem is foglalkoztam vele. Tegnap felraktam töltőre, és semmit nem csinált. 2 percnyi reset nyomkodás után sikerült elindítani, de újra csak a Wayteq logóig jutok. ICS újra rak, megint jó. Ahányszor lemerül, mindig újra kell telepítenem. Azt hiszem maradok a Gingernél...
-
dario_p
tag
Nem tudom találkozott e már más is ezzel a problémával: hétvégén feltelepítettem a ICS-t az XPad70-re, tökéletesen működött. Majd éjjel lemerült, és nem tudtam újra bootolni, folyamatosan a Wayteq logó fogadott (közben töltőn volt). Újra feltelepítettem a rendszert, megint ment 2 napig, majd újra lemerült. Most az elem sem jelent meg mikor rádugtam a töltőre. Bekapcsolás után megint csak a logó. Este 3. alkalommal húztam újra. Még nem merült le, de bosszant a dolog.
-
-
dario_p
tag
Az megoldható valahogy, hogy ha rákattintok egy youtube videóra a böngészőben, akkor a videólejátszóban játssza le és ne a böngészőben?
-
dario_p
tag
válasz
petikee28 #4226 üzenetére
A Bia2-t végigtoltam, emlékeim szerint még a chainfire sem kellett hozzá. A shiftből egy verzió van ami megy, az viszont tőkéletesen, a többivel szar, míg a gt free (ha az a gt academy) felejtős. Ebből keress egy fizetős verziót, de a nagyobb hátterű pályák, mint a monacoi - ahol sok az épület - villognak. Semmivel sem tudtam megoldani. De ajánlom még a hot pursuitot. Az is kiválóan fut a táblán.
-
dario_p
tag
válasz
ClaydovE #2754 üzenetére
A Dungeon Hunter 1-re gondolsz? Mert az az alap rendszeren is simán ment. Viszont a 2 nálam ezen sem indult el. A 2.3-s verzión viszont már elindul az Order & Chaos Online. Aki szereti a WOW-t annak érdemes lehet kipróbálni. Regisztálni kell a gameloft online-ra, de utána ingyen játszhatsz azt hiszem 1 hónapig. De ebben nem vagyok biztos.
-
dario_p
tag
Az Astro nálam tökéletesen fut. Root nincs, ezért chainfire sincs. Ez mondjuk gáz, bár a NFS Shift így is simán ment, Asphalt 5 ment, az Asphalt 6 a 2.2-n szaggatott, itt nem próbáltam. Az EA játékokat a régi verzió nem komálta, majd kipróbálom a FIFA-t most talán az is jó lesz. E-book olvasásra tökéletes, talán még gyorsabb is mint eddig. A WiFi-vel eddig sem volt bajom. A fő pozitívum, hogy most már használható végre a VPN.
Viszont lefagyott másolás közben. amikor laptopra volt kötve. Csak reset segített rajta. És kicsik lettek az ikonok.
Egyenlőre ennyi. Akku használat jobb lett, erről nincs infótok? Este annyit nem használtam. -
dario_p
tag
Mit jelent ez: natív maximum 1GHz-es órajel a korábbi 800MHz helyett?
-
dario_p
tag
-
dario_p
tag
Nem akarok akadékoskodni, de ez a tablet csak elvileg tudja a vpn-t. Anno kértem itt segítséget, hogy be tudjam rajta üzemelni, de senki sem tudott segíteni.
Volt egy gagyi galaxy 3-m azon simán becsatlakoztam a cégünk hálózatára majd a real vnc-vel beléptem a benti gépemre is. Ezzel viszont képtelen vagyok a hálózatra felcsatlakozni, valamiért nem engedi. Pedig részben ezért vettem én is.
Ha valakinek van pozitív tapasztalata ez ügyben ossza meg. -
dario_p
tag
Van egy Huawei E-153-s stickem. Emlékeim szerint nincs a listában, de simán felismeri és megy vele a net. Valamint a fél terrás Samsung vinyót is gyönyörűen kezeli, de ezt csak úgy megjegyeztem.
-
dario_p
tag
válasz
Exelsior #1291 üzenetére
Remélem nem tilitanak ki, de a Nops féle C&@cked verziót tettem fel. chainfireben Qualcommra állítottam, és simán letöltötte a többi fájlt, annak ellenére, hogy a data könyvtárat is bemásoltam. Egyébként a mobilismen megtalálod.
Az Asphalt 6 továbbra sem indul. Ha valakinek volt ebben sikerélménye, az szóljon. -
dario_p
tag
NFS Hot pursuit tökéletesen megy chainfire 3d-vel. A többit még nem próbáltam.
-
dario_p
tag
Ha rootolva volt a gép és befrissítettem, akkor maradt a root vagy újra futtassam z4root programot? Vagy esetleg most szőke voltam.
-
dario_p
tag
Csak érdeklődés szintjén, de valakinek sikerült elindítani a következő játékokat?
Asphalt 6 (nem indul)
Assasin Creed (rossz méret)
Order & Chaos (nem indul)
Dungeon Hunter 2 (nem indul)
Backstab (ezt még nem próbáltam) -
dario_p
tag
Ilyen velem is történt egyszer. A dolog szépséghibája legalábbis nálam, hogy a memória meg eltűnt. Alap rendszer szinte 0 memóriával. Megpróbáltam visszatenni a programokat, egyet sikerült, majd kiírta, hogy elfogyott a memória. Mérgemben reseteltem egyet és lám utána megint a régi lett.
-
dario_p
tag
Szeretnék VPN hálózatra csatlakozni vele, de sajnos semmilyen külső programmal sem sikerült. Ha valakinek van ez irányú tapasztalata, ossza meg kérem
-
dario_p
tag
Keresem a blikk.hu és az origo alkalmazásokat. Sajnos a market nem találja meg. Aki tud kérem segítsen.
-
dario_p
tag
és a Backstab vagy a H.A.W.X megy valakinek?
-
dario_p
tag
Valakinek esetleg sikerült az Asphalt 6-t és a NFS Shiftet elindítani rajta?
-
dario_p
tag
válasz
User64476 #157 üzenetére
Van laptopom, azon dolgozok. Néha játszok, de csak a melóhelyen. Van egy WP7-s telóm azon netezek a városban és olyan helyeken, ahová nem viszek laptopot. Tegnap vettem egy Xpadot. Ezen jobban lehet:
1. netezni,
2. újságot, magazint olvasni
3. játszani. stb.Nagy helyet nem foglal. Eddig nyaralni vittem a laptopot, hogy ha esetleg filmet akarunk nézni lehessen, most vihetek egy 7" tabletet, amit simán rákötök a tv-re.
De kinek a pap, kinek a papné. -
dario_p
tag
hogyan tudom az újabb marketet feltölteni? nem engedi a régit törölni.
-
dario_p
tag
Nem tudja valaki esetleg, hogy VPN-t valahogy be lehet állítani rajta? Most nézem a használati útmutatót, de a képen a hálózati beállítások között nem szerepel. Anno volt egy Galaxy 3-m 2.1-s, és ezt ott tudtam állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Konteó topic
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kés topik
- ASUS notebook topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- iPad Mini 7 (A17) 128GB wifi 2027.02.15.Gyártói jótállás
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest