Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Új hozzászólás Aktív témák
-
dario_p
tag
válasz
Exelsior #1291 üzenetére
Remélem nem tilitanak ki, de a Nops féle C&@cked verziót tettem fel. chainfireben Qualcommra állítottam, és simán letöltötte a többi fájlt, annak ellenére, hogy a data könyvtárat is bemásoltam. Egyébként a mobilismen megtalálod.
Az Asphalt 6 továbbra sem indul. Ha valakinek volt ebben sikerélménye, az szóljon. -
oidipus
csendes tag
válasz
Exelsior #1094 üzenetére
A következő a helyzet:
- Megformáztam a kártyát FAT-ra, próbáltam telepíteni a gyári upgradet, nem ment
- Megformáztam a kártyát FAT-ra, próbáltam telepíteni kelzsoca magyarítását, nem ment
- Megformáztam a kártyát FAT32-re, próbáltam telepíteni a gyári upgradet, nem ment
- Megformáztam a kártyát FAT32-re, próbáltam telepíteni kelzsoca magyarítását, nem mentA megoldást egy véletlen hozta, mert a végén csak és kizárólag 1 gigás kártyával, FAT-ra formázva. 2 napig szenvedtem vele a micro-2 gigás sd kártyával. Érdekes módon sehol nem írták le egy százezredik fórumon kívül, hogy csak azzal próbálkozhatok.
Úgyhogy megoldódott, FATtal, 1 gigással, a magyar fordítás is felment rá.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Exelsior #486 üzenetére
Azt ajánlom várd meg, amíg kijön a frissített szoftver, mert abban lesz meg a támogatás.
Valószínűleg menni fog a Vodafone által értékesített modemmel, de talán célszerű lesz ilyen esetben vinni a gépet magaddal, és a helyszínen kipróbálni (vásárlás vagy szerződéskötés előtt)
-
joe999
tag
válasz
Exelsior #267 üzenetére
Nekem TP-LINK TL-WR543G van és tökéletesen működik.
A sógorom 3Com ... router-ére tényleg nehezen talált rá, többször kellett ki-be kapcsolni a WIFI-t.
Ha a routerben az SSID Broadcast nincs engedélyezve, akkor sem fogja megtalálni a hálózatot. Ami viszont hiba, hogy pl. WEP esetén nem lehet megadni azt, hogy hányas kulcsot használjon, ha nem az 1-es van beállítva a routerben, akkor nem tud felcsatlakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest