- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
jones965 #2781 üzenetére
ezek a ventik szívni fognak felfelé, vagy fújni lefelé.
az alsó váz szerkezetét értem.
de az alaplapi tálca részt nem.
ott is zártszelvény váz van, lemezzel leburkolva?
és a 2 felső saroknál hogyan van összeillesztve?
mert kívülről totál úgy néz ki, mintha gérbe lenne vágva.
de ugye úgy nem lehet, mert akkor a sarkon lévő tálcacsavarok pont egy illesztésbe mennének bele.tehát nem igazán világos.
a tálcacsavarok, vagyis a távtartók belemennek a lemezbe fúrt menetekbe. ok.
de azok a menetek simán a lemez vastagságában vannak csak?
és milyen vastag a lemez?****
egyébként nagyon tetszik, amit idáig látok.
szívemhez közel állnak az ilyen, letisztult, szögeltes formájú, funkcionalista stílusú szerkezetek. -
-
jones965
Modder
válasz
jones965 #2624 üzenetére
Ma hozzáfogtam a megtervezett casecon mod-hoz. A koncepció erre fog felépülni, legfőképpen stílusában, valamint megjelenésében.
Természetesen ROG stílusban.
Az alapok előkészítése, ez lesz a vázszerkezet, 20x20 mm alumínium zártszelvényből. Menet közben dobok be néha egy-két munkaközi fotót.
-
zolee5016
őstag
válasz
jones965 #2528 üzenetére
Ha már itt vagy kéne segítség..és aki esetleg tudja az ne tartsa magába...
Cosmos S ..szivattyúztat..fej,vagyis központi elem amin van az usb sata na meg ez a bekapcs szenzor...
már az meglőtt majdnem,hogy eddig az alaplapomra 8 kábelt kellett dugni innen,most csak 4-et )hdd led,power )
nade a fő gondom a szenzor ..honnan kap delejt? google szerint volt ehhez a házhoz egy 24-pin es toldó ami erre a csatira ment..ez nekem nincsen...így honnan adjak delejt a frontpanelre?
a csati:
A lapon még hasonló csati sincsen -
-
csabi112
Modder
válasz
jones965 #2094 üzenetére
Igazad van CNC-vel profin le lehet gyártani mindent, gyorsan. Azért mikor meglátok egy szép mod-ot, fotón, cnc-s gépekkel a háttérben... Nekem se jön be igazán.
Többek között ezért is maradok én a kézi barkácsolásnál, azért haladok -
mrbig25
őstag
válasz
jones965 #2102 üzenetére
Igen, jó lenne valakit helyben találni...
Bár még mindig olcsóbb a kétszeri postaköltség, mint beruházni a szükséges eszközökre 2db lyuk miatt.De az is lehet, hogy szerzek/veszek egy menetvágót, aztán megpróbálom magamnak megcsinálni...elvégre csak annyi a lényeg, hogy az előfúrás merőleges legyen az adott oldalra. Ha ügyes az ember, akkor kézileg is megoldható...csak ha félresikerül, akkor emiatt nem szeretném kukázni az új tartályt.
Másfélét meg nem igazán tudok venni, mert szinte az összesen hasonló módon helyezkednek el a furatok. -
Drizzt01
őstag
válasz
jones965 #2094 üzenetére
Igazad van , nem is a szokványos kocka házra gondoltam , hanem valami egyedire . Mint tudod , már beszéltük , elég korlátozottak itthon a lehetőségeim . Igaz megpróbálom ehhez képest a legtöbbet kihozni a házakból , de nagy segítség lenne pl nekem ha néhány elem ki lenne marva .
-
Drizzt01
őstag
válasz
jones965 #2034 üzenetére
Értem mit szeretnél sugallni .
Az egyik kör úgy nézne ki , hogy a külső tartály-->plexilap-->pumpa-->plexilap-->vga-->plexilap-->480-as radi-->tartály .
A másik kör :
Belső tartály-->plexilap-->pumpa-->plexilap-->proci-->360-as radi-->tartály .
Nem tudom esetleg ezzel segítettem-e ? A kábelezés majd az alaplapi tálca mögött lesz . -
Drizzt01
őstag
válasz
jones965 #2032 üzenetére
Nem gondoltam másképp . Ha így jött át sajnálom .
Tényleg minden véleményt , javaslatot megfontolok . Az alsó átszellőzést esetleg úgy is meg lehet oldani , hogy az elválasztó plexit úgy alakítom ki , hogy a folyadék csatorna mellett egyéb vájatokat alakítok ki , amin keresztül lentről tud szívni a venti .Ha már így alakult a ház , próbálom kitalálni hogy tudom praktikusabban megoldani azt a problémát amit felvetettél és én nem gondoltam rá .
-
Drizzt01
őstag
válasz
jones965 #2006 üzenetére
Levegőt mind 2 radi kintről kapja majd , a 480-as mögött is lesz majd rács , de fémből . A 360-as az befelé fújja majd , azért van 3 db kerek rács , amiben elvileg uv ledek leszek . Az aljában a plexicsatorna még tervezet alatt van , azon gondolkodok , hogy 1db 25mm plexibe legyen marva , vagy 2db 12mm tükrözve . A festés az valószínű a változatosság kedvéért sárga-fekete lesz . Fekete alapon sárga rácsozat . Ahhoz szereznem kell öntapadós hálót is . Az is megfordult a fejemben , hogy a tartályok is rácsosak lesznek.
Az egyik géped , a Pure Cosmos , nagy nyomot hagyott bennem . Többször is elolvastam a worklog-ot róla .Köszi mindenkinek a biztatást , remélem sikerül amit elterveztem .
Sokat nézegetem KIER gépeit , nagyon tetszenek azok is . -
-
ViZion
félisten
válasz
jones965 #1970 üzenetére
...basszus. Ezeket a fain helyeket össze kellene írni az első hsz-be, de gondolom az reklám lenne.
Szilikonos oldal is jó! Nem tudom mire tudnék szilikon csövet használni (karatefilm jelenetek reprodukálásán túl), de biztosan minden háztartásba kellene pár kg!
Conrad és Somogyi oldalakon szoktam "turizni", sajna a szállítás néha többe lenne, mint a kütyük.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
jones965 #1970 üzenetére
Szuper, elég olcsó, bár érdemes többet berendelni főleg ha először csinálja az ember
Megtaláltam a szilikon nevét is, "zsinór"
HD adapterből van 90/45 fokos is van csak külön lehet megoldani hogy angled adapter + hozzá a sima HD adapter?
Vennem kell egy Dremelt is lassan
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
válasz
jones965 #1939 üzenetére
"teljesen hűen adja vissza a benne lévő folyadék konzisztenciájából adódó látványt."
Nekem is most mayhems "tej" van, azért fehér csővel mert anno mutattad hogy járt átlátszóval, meg énis jártam átlátszóval úgy kék DP ultrával meg sima alkoholos vízzel is.
Az EC6-okról meg jókat hallottam.
-
batai15
félisten
válasz
jones965 #1934 üzenetére
Köszi! Kiegészítők alatt pl webshopra gondoltam, szerintem valahonnan be kell szerezni a cuccokat nem?
Elképzelésem hogy a házból csinálok egy fekete /narancs kombót . Az első oldalra 2 kisebb venti menne, narancs színbe elé pedig valamilyen rács. Illetve felülre kivezetni az usb-t és a jack dugókat. -
szab.tam
nagyúr
válasz
jones965 #1899 üzenetére
"Mert elég meleg az a 2 fémlap."
szerintem nem a nyákra, hanem a 2 piros, feliratos fémlapra gondolt.
és azon tűnődik, hogy az össz hőleadásban milyen szerepet játszhat.***
(#1896) FID
ha jól látom, ezek ventis hűtésű, (nem passzív), vga-k.
szerintem az a lap ott csak másodlagosan melegszik át, nem direkt hővezető, -leadó.
ez esetben nyugodtan lefóliázhatod. de csak a 2 piros lapot. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest