- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
GumisPeter
senior tag
válasz
jones965 #3944 üzenetére
Az első terveknél még gondoltam rá, de máshogy tervezem elhelyezni a vga-kat, éppen most próbálok megoldást találni egy 20-22cm-es sli kábelre....de 14 a legnagyobb gyári, akik meg próbáltak csinálni ennél hosszabbat, azoknak nemigen sikerült...
Szóval lehet még ez is megoldásként, bár nem annyira látványos, mintha becsövezném....márpedig a dcmm-en szeretik a saját megoldásokat.... -
GumisPeter
senior tag
válasz
jones965 #3941 üzenetére
Gratula Jones,
Én sem hittem volna 2 hete, hogy egy sikerül elnyernem a támogatásukat.
De az EK-nál úgy látszik fontos a marketing, és mivel tudják, hogy a DCMM-en a nagyérdemű viszont fogja látni termékeiket, így nem szűkölködnek a támogatással.
Nekem is lassan el kell kezdenem talán még ma, ha már itt áll a sokminden. -
-
GumisPeter
senior tag
válasz
jones965 #3902 üzenetére
Jones, remek, hajrá!
De!!!
Valamit már találj ki, mert unalmas, hogy csak szép gépeket csinálsz és ez sem tűnik rondának, az első képeket látva.
Mondjuk ha alkotnál egy olyat, ami annyira ronda, hogy már szép, na az lenne az igazi meglepetés.Komolyra fordítva, gondolkoztál már azon, hogy egyedi legyen a hűtése?
Én pl olyan hűtésben gondolkozom most, hogy a folyadékot csövek nélkül, ventilátorok által irányba hajtva vinném a hardverek között.AirLiquid a neve....Hajrá és hajrá!
by Peter
-
zolee5016
őstag
válasz
jones965 #3745 üzenetére
és seniman
köszi.......dekorációs csíkok lesznek,ha minden igaz.......
Lehet a végére beérek én is a géppel a mezőnybe........igaz kell még egy két karcsapás.........
minden összeesküdött ellenem ,de meglesz(vga hiba ami kiderült nem is én voltam a hunyó,egy baleset,meg a melóhely is zűrös lett) -
zolee5016
őstag
válasz
jones965 #3638 üzenetére
Hmmm
nem igen értem mi szükség van a kiemelésre....
Az biztos,hogy amikor elszakad valaki egy gyári kiépítéstől,és egyedivé alakítja a házat,az figyemet érdemel.De ebben én nem látok akkora durranást.
Az,hogy létezik olyan "jelenség " mint a hendikep egyenesen elkeserítő....minden mod,vagy átalakítás,más személyiség,más stílus.
Személy szerint nagyon örültem,a tavalyi Veletech eredménynek...
Amit Csabi,Te,meg Ger-man,Andrew csináltatok..abszolút tükrözte és megadta az egész verseny szintjét hangulatát DE befért egy Voland féle custom munka (ezt egyenesen pozitív értelembe tessék érteni) is a helyezettek közé.Innen tisztán látszik,legalább nálunk nincs semmiféle "jobbkézszabály"..
- Amúgy nem értem valahol az aggodalmadat....gondolom a Crysis mod-dal neveztél.....amit abba gépbe belelapátoltál..mint HW,tudás,kinézet szintjén.......én csak megelégedéssel dőlnék hátra a helyedben..ez a mod a közelében sincsen......
-
válasz
jones965 #3638 üzenetére
áá ez még tökéletes a hoz képest mikor megvettem 2001ben életem első plexis házát. Havernak nem volt pénze megoldotta házilag
Segítségére volt a véső és a kalapács. Következő 10-12fős lanon büszkén mutogatta, hogy már neki is van ablak a házán. Igaz a hullámpala egyenes volt a hoz a lemezhez képest
-
viperabácsi
addikt
válasz
jones965 #3638 üzenetére
Hát uram ez (nem seggnyalás) meg sem közelíti az itt fel-fel bukkanó emberek " alkotásait ".Nem értem miért kell ezt kiemelni egy ilyen szintű megmérettetésen.Ez símán befér a házi barkács topikba , és ott ujjongva tapsolnánk a megoldásain.Ezt úgy írom , hogy tőlem sem áll távol a modding.
-
do3om
addikt
válasz
jones965 #3632 üzenetére
Nem a gyári rétegre festettem, belsőt fújtam feketére, az sima festetlen fém volt, nem tudom mivel van kezelve amúgy.
Sajnos csiszolás nem igen megoldható a formák miatt.
Mi van ha autófestékkel festettem volna? Ismerős szokott karosszériázni, azok a festékek jobbak? Vagy itt is az előkészítés miatt baszhatom az egészet, ő ugye átmegy a karosszérián megfelelő csiszolóval, alapozás megint csiszol de ez a ház esetén nem megoldható csak a nagy oldallapokon.Ez a ház már marad igy megy apróra, nem vészes, azonnal javítható minden egy doboz festékkel, a sajátom is így van menet közbe is lefújom ha kel.
De legközelebb már jó lenne normális megoldással előállnom.
A szemcseszórás még jó lenne a felület kapna érdességet, de a cégnél elég durva a gép, összehajtogatná a házat semmi perc alatt.Autóalkatrészeket szépen tisztít fémtisztára, de lemezt... átüt.
-
seniman
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged