- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomkecske
csendes tag
Meg egy kerdes.
A #1127-es hsz által leírt módszerről mi a véleményetek?
Ehhez kell BL nyitás?https://prohardver.hu/tema/re_tobb_ujitassal_tamad_a_xiaomi_redmi_3s/hsz_1127-1127.html
Innen töltsd le a legfrissebb 08.30 kiadású MIflash-t, inenn pedig a telefonhoz való fastboot romot (Redmi 3S/Prime Latest Global Developer Version Fastboot File Download) Vagy közben találtam egy régebbit: 6.9.15
. Telepítsd fel a MIflash-t lehetőleg 64 bites windows-ra, és csomagold ki a letöltött fastboot romot lehetőleg a a C meghajtó gyökerébe. Az elérési útvonalban ne szerepeljen szóköz és ékezet.
A feltelepített Mi flash-be betallózod az előzőleg C gyökérbe tett kicsomagolt fastboot romot, a telefont kikapcsolod és kikapcsolt állapot után hang fel+powerrel indítsd. Bejön az általad is említett kínai menü, de látni fogsz 1 gombot dowload felirattal. Arra menj rá, ezután a telefon kijelzője elsötétedik rádugod pc-re és MIflash-en belól refresh, flash gomb-al indítható a frissítés. (Remélhetőleg a driverekkel nem lesz gond). Ha a frissítés sikeresen végigment akkor ezt fogja kiírni: 0x0000 a művelet siekresen befejeződött. Ezután húzd le a telefont az usb kábelről és nyomd hosszan a bekapcsoló gombot kb 30mp-ig amíg be nem kapcsol a telefon. Az MI felirat megjelenése után kb 10-20p is eltelhet amire betölt a rendszer. -
Atomkecske
csendes tag
-
Atomkecske
csendes tag
Egyszer mar csinaltam visszaallitast, de megprobalom meg egyszer. Van ertelme ugyanazt, vagyis a 6.8.18-t megprobalni ujra felrakni?
Utoljara Symbianban turkaltam a telefon melyre, nem szivesen nyitogatnek BL-t, meg hasonlokat.
Ha fastboot-tal probalkozok es nem megy fel a ROM, akkor tegla? Mik a kockazatok?
Maradnek a global dev ROM-nal.(Az idegesito az, hogy harom Redmi 3S-t rendeltem a csaladba plusz magamnak sima 3-ast, mind tokeletesen megy. A felesegem viszont minden telefonnal megszivja...)
-
-
evooo
aktív tag
Akkor valószínűleg, Te nem telefonálsz és végképp nem videózol.
Mert arra ez a telefon szinte alkalmatlan, egyéb Xiaomi típusokkal együtt.Hogy ezt nem sikerül megoldani 20 frissítésben sem, nem igazán értem, de ez van egy ilyen gyártónál.
Vagy csak szimplán lesz@rják a tulajdonosokat.
Pedig ahogy sokan leírták, orvosolható lenne szoftveresen.Ez minimum a 30. Android telefonom, amik között bőven volt prémium kategória is, de ilyen egy gyártónál sem fordult elő, hogy a telefon lényegét adó funkció ne működjön teljesen makulátlanul.
Aki vásárlást tervez, akkor vegyen ilyen - vagy bármilyen más Xiaomi - telefont, ha ezt megoldották!
ADDIG NE! -
2007ath
aktív tag
"Eus*ock-tól vásárolt 3s-el, még a 6.9.15-ös rendszerrel"
Azt hiszen sokan vásároltuk telefonunkat a fenti cégtől. A napokban fedeztem fel a fő oldaluk alján egy linket [ Redmi 3S frissítés ], ahol az alábbi szöveg olvasható:
"Kérjük a készüléken lévő szoftvert (6.9.15-ös verzió) ne frissítsék, mert az utolsó elérhető/letölthető gyártói frissítés (6.9.22-6.9.29 verzió) rendellenes működést eredményez. Jelezni fogjuk, amint a készülék szoftvere frissíthető lesz."
Gondolom, sokan - hozzám hasonlóan - ezt nem vettük észre, és frissítettük a szoftvert. Kíváncsi lennék, hogy ez a rendellenes működés összefügg-e a hangproblémával.
-
KMT
addikt
Háh, ezt a menüpontot valahogy mindig kihagytam, pedig még a neve is stimmel.
Köszi!
Úgy tűnik, hogy működget. Nem tökéletes, de az újraindítások nagy részében elindulnak a programok.Igen, az az a program. De megpróbálok más appokat is.
Még egy:
Másnak nem jön elő az a bug, hogy a fényerőcsúszka időnként (újraindítás után mindig) visszaáll 0-ra? A fényerő valójában marad ugyanaz, csak a kijelzés hibás. Aztán ahogy hozzáérek, hogy megnöveljem a fényerőt, a fényerő hirtelen lecsökken, és a legnagyobbra téve is közepes lesz csak. Ezután ha újra megnézem a csúszkát, a fele alatt áll... Nem tudom, ez így mennyire érthető. A lényeg, hogy kétszer is hozzá kell nyúlni újraindítás után, hogy normálisan működjön. -
NoOne1976
őstag
Erre kérdezem én azt, hogy ez most komoly? Ezt hogy gondolja a Xiaomi?
Végigcsináltam a frissítést ahogy írták. Mindenúgy volt feltelepítve ahogy kellett. Elszállt a frissítés és most tégla. Újabb költséget nem vállalok be, hátha működik alapon. Akkor fogom és szétverem egy kalapáccsal és örökre megfogadom, hogy kerülöm az összes szuper, de nem támogatott telefont. Én egy telefont használni akarok, nem órákat reszelgetni.
Azon is látszik, hogy mennyire nem kiforrott ez az egész 3S dolog, hogy leírva a problémát működő megoldást senki nem tud adni. A fórumokat olvasgatva is rengetegszer találkoztam azzal, hogy egy adott megoldás valakinél ment, valakinél nem.
Na itt az igazi különbség egyes gyártók javára (valakinek megéri, valakinek nem megfizetni), hogy van mögötte support. És szerintem sokkal nehezebb egy jó sw-t összehozni, mint egy hw-t
Magyarországon egyáltalán melyik szervizbe kellene elküldenem? Az Eustockos vásárlásnál, hogy működik ez?
Én elhiszem, hogy ez a telefon jó, de sajnos én így jártam... Erre is értem azt, hogyha egy telefon jó,akkor ne számítson már hogy honnan veszem.
-
eFeMeR74
senior tag
Minek rá fólia egyátalán? Ennek tudatában
-
joysefke
veterán
-
joysefke
veterán
Én az EU Stocktól vettem tok+üvegfólia kombót:
http://eustock.eu/shop/okostelefon-tartozek/okostelefon-tok/xiaomi-redmi-3-pro-ipaky-tok-folia-szurke-reszletekA tok jól illeszkedik, színben tökéletesen passzol -nekem arany van- de a bekapcsológomb zavaróan nehézkes, ezért ujjlenyomattal oldom fel, így nem probléma, egyébként teljesen rendben van.
Az üvegfólia szépen felment, tökéletesen illeszkedik, nem karcolódik, nem jön fel. abszolút nem érzékelem hátrányát, gyakorlatilag észrevehetetlen...
YT-on érdemes nézni videót a felrakásáról, mert ha jól akarod csinálni, akkor türelmet és odafigyelést igényel (10 perc munka).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Classic / Xbox 360
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest