-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomkecske
csendes tag
Meg egy kerdes.
A #1127-es hsz által leírt módszerről mi a véleményetek?
Ehhez kell BL nyitás?https://prohardver.hu/tema/re_tobb_ujitassal_tamad_a_xiaomi_redmi_3s/hsz_1127-1127.html
Innen töltsd le a legfrissebb 08.30 kiadású MIflash-t, inenn pedig a telefonhoz való fastboot romot (Redmi 3S/Prime Latest Global Developer Version Fastboot File Download) Vagy közben találtam egy régebbit: 6.9.15
. Telepítsd fel a MIflash-t lehetőleg 64 bites windows-ra, és csomagold ki a letöltött fastboot romot lehetőleg a a C meghajtó gyökerébe. Az elérési útvonalban ne szerepeljen szóköz és ékezet.
A feltelepített Mi flash-be betallózod az előzőleg C gyökérbe tett kicsomagolt fastboot romot, a telefont kikapcsolod és kikapcsolt állapot után hang fel+powerrel indítsd. Bejön az általad is említett kínai menü, de látni fogsz 1 gombot dowload felirattal. Arra menj rá, ezután a telefon kijelzője elsötétedik rádugod pc-re és MIflash-en belól refresh, flash gomb-al indítható a frissítés. (Remélhetőleg a driverekkel nem lesz gond). Ha a frissítés sikeresen végigment akkor ezt fogja kiírni: 0x0000 a művelet siekresen befejeződött. Ezután húzd le a telefont az usb kábelről és nyomd hosszan a bekapcsoló gombot kb 30mp-ig amíg be nem kapcsol a telefon. Az MI felirat megjelenése után kb 10-20p is eltelhet amire betölt a rendszer. -
Atomkecske
csendes tag
-
Atomkecske
csendes tag
Egyszer mar csinaltam visszaallitast, de megprobalom meg egyszer. Van ertelme ugyanazt, vagyis a 6.8.18-t megprobalni ujra felrakni?
Utoljara Symbianban turkaltam a telefon melyre, nem szivesen nyitogatnek BL-t, meg hasonlokat.
Ha fastboot-tal probalkozok es nem megy fel a ROM, akkor tegla? Mik a kockazatok?
Maradnek a global dev ROM-nal.(Az idegesito az, hogy harom Redmi 3S-t rendeltem a csaladba plusz magamnak sima 3-ast, mind tokeletesen megy. A felesegem viszont minden telefonnal megszivja...)
-
Atomkecske
csendes tag
Sziasztok,
Feleségem 3S-e sehogy se akar frissülni, ez a ROM szégyenkezik rajta:
OTA vagy kábelen letöltva a downloaded_rom könyvtárba bármilyen korábbi ROM "couldn't verify update package" üzenettel száll el vagy egyszerűen maga az updater omlik össze (erről sajnos nincs screenshot).
Próbáltam:
6.8.18
6.8.25
6.9.15
7.1.12Milyen módon tudnám a legfrissebb global dev ROM-ot felvarázsolni a telefonra?
Találkozott már valaki ilyen hibával?
Mindig a a teljes, kb 1.4 GB-os pakkokat próbáltam felrakni, pl miui_HM3SGlobal_6.9.15_f7d33b2934_6.0.zip
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest