Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maist
senior tag
Aki vett/tett már üvegfóliát a kijelzőre, az írja már le a tapasztalatait számomra! Ugyanis én vagy nagyon rossz minőségűt vettem, vagy a kijelző eleve nem túl érzékeny esetleg, de olyan tompa sz*r lett az érzékelés, miután felraktam, hogy gépeléskor minden második betűt ha bevette, az már jónak számított. Le is szedtem róla gyorsan, persze most jól érzékel, de így még nem jártam. Van egy Note 3 pro-m is, a létező legolcsóbb üvegfóliával, de semmi gondom nincs/nem volt vele, nagyon jól érzékel a kijelző. Esetleg (akár root árán is) van erre valami rejtett beállítás, build.prop módosítás, vagy bármi, hogy lehessen utánállítani az érzékenységet üvegfólia használata esetén?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest