- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
Tankeradam #6210 üzenetére
Biztonsági szolgáltatások nem lesznek biztonságosak, erre hívja fel a figyelmet. Ha minden szemetet telepítesz, előfordulhat, hogy az adataid kiszivárognak, mint ahogyan minden más telefonon is, ha felelőtlenül engeded a root hozzáférést az alkalmazásoknak.
-
gjo
tag
válasz
Tankeradam #6083 üzenetére
http://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/messenger-lite/messenger-lite-2-1-release/facebook-messenger-lite-2-1-android-apk-download/
-
PlacaLatzi
csendes tag
válasz
Tankeradam #6059 üzenetére
az edl-be rakás parancssori meg gombnyomásos módszerei 1-2 hónapja még működtek, de azóta a Xiaomi kicsit elalmásodhatott és - gondolom - biztonsági okokból letiltotta ezeket az opciókat
egy biztos az én 3 hete érkezett eustockos telefonomat már nem lehetett így edl-be tenni, ezért is gyártottam deep flash kábelt
-
xabolcs
őstag
válasz
Tankeradam #6048 üzenetére
Szia!
Ahogy sokan masok is irtak, ha sajat kezuleg szeretned megoldani zart bootloader mellett, akkor deep flash kabel a megoldas, egyebkent szerviz!
Ha valamilyen oknal fogva ki tudod nyitni a bootloadert, akkor fastboot modban is tudod flash-elni MiFlash-el, es akkor mar az EDL / download modba is be fogsz tudni lepni!
-
ekrisztian
őstag
válasz
Tankeradam #6072 üzenetére
Deepflash kábel segít rajtad is..olvass vissza pár oldalt!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Tankeradam #6072 üzenetére
Így? https://youtu.be/4Fs5n3W1c8U
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Tankeradam #6068 üzenetére
Amíg nincs edl módba, addig nem kéne flasshelgetni.
Vagy ezzel a paranccsal:
fastboot oem edl
Keress rá a googliban, hogy redmi 3s to edl és próbálgasd, hogy melyik megy.
-
arnd
senior tag
válasz
Tankeradam #6064 üzenetére
Nekem egyszer sikerült a fastboot-ból EDL módba restartoltatni, fel is ment egy fastbootos ROM frissítés (kis naív azt hittem itt is műxik a recovery csere ilyen módon). Azután meg egy OTA-s frissítés jött rá, azóta közli a fasboot-os reboot edl-re, hogy nincs nyitva a BL és nem teheti ezt...
Mondjuk addig nincs gond, amíg valóban nincs gond, és szépen frissít az OTA, de ha véletlenül benézek vele valamit akkor elég vicces a szitu... remélem a nyomógombos kábellel azért megy az EDL még ebben az összeállításban is. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Tankeradam #6062 üzenetére
Kezdjük az elején.
Tedd FASTBOOT módba a telefont, nyuszikás kép...legyen rádugva a gépre. Driver legyen fent, azt az eszközt ismerje fel, ami az összefoglalóban van. Töltsd le ezt, kicsomagol.... reboot-ra kattint! Ez edl módba teszi a telefont.
Piros led villog.
Nálam win10 x64 -en ez a Mi Flash működik. Próbáld ki. Lehet nem megy, mert a c-ről becsomagoltam cask, ha nem megy próbálj egy másikat installálni, majd ezzel felülírni a fájlokat. Az a baj, az install fájlát nem találom,hogy melyik lehet.
-
válasz
Tankeradam #6056 üzenetére
Felteszem újra a kérdést, Összefoglalón átrágtad magad?
-
PlacaLatzi
csendes tag
válasz
Tankeradam #6056 üzenetére
ez így nem jó, neked edl mód kell és nem fastboot mód
ha a parancssorból reagál a fastboot oem edl vagy adb reboot edl parancsra és EDL-be áll, akkor a DEVICE részen egy COM port számot kell látnod, addig ne is nyomd a FLASH-t
nekem csak deep flash kábellel sikerült edl-be tenni
most lépnem kell, este visszanézek, de biztos segítenek a kollégák, klassz csapat van itt!
-
PlacaLatzi
csendes tag
válasz
Tankeradam #6053 üzenetére
Néhány napja húztam újra a telót, ugyanezen probléma miatt.
Nekem a 20160830-as MiFlash-sel és a 6.11.24-es ROM-mal sikerült Win8 x64-es gépen, USB 2.0-ás porton.
Előtte próbáltam MiFlash Betaval, frissebb ROM-nal Win7 x64-enn, USB 3-0-án és ezek szinte öszes kombójával.
Szóval a lényeg: ne add fel, egzaktnak kellene lennie a dolognak, de sajnos nem az.Hogy áll le, mi van a STATUS soron?
Az se baj, ha dobsz egy screenshotot a MiFlash-ről amikor leállt, hogy lássuk a SELECT részt is. -
válasz
Tankeradam #6053 üzenetére
Mi az hogy leáll? Küldj már egy screenshotot vagy valami. Az összefoglalóban leírtak megvannak?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Tankeradam #6050 üzenetére
Most el kell mennem, de majd megnézem,hogy az otthoni gépemen melyik verzió van. Viszont nyugodj meg, ez a leállás nekem is előjött, mikor rossz mi flash verzióval próbálkoztam. Ha valamelyik jó lesz, akkor ne felejtsd alul, hogy a Flash all előtt legyen a pötty kijelölve. Illetve gondolom már elolvastad az összesítésben,hogy mennyire kell kicsomagolni. Javasolt a c gyökérbe csinálni egy ékezetek nélküli, egyszerű nevű mappát neki...ékezetes betűvel és hosszú elérési útvonallal is láttam már hibát. Sok sikert!
Ha kiírja,hogy Success zölden, akkor húzd le és hosszan nyomd a bekacs gombot míg bekapcsol. Utána türelem, kicsit eltart. Ha alul a pöttyök már mennek, akkor fellélegezhetsz.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Tankeradam #6048 üzenetére
Én úgy közelíteném meg a dolgot, hogy edl módba téve a telefon mi flash beta-val egy fastboot romot tennék fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest