- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
shootme2
senior tag
Beállítások - További beállítások - Biztonsági mentés és visszaállítás - Mentés az eszközre
Lementi a névjegyzéket, hívásnaplót, sms-t, app-okat, beállításokat. MIUI/backup mappába teszi.
Ezt a mappát és az egyéb szükséges fájlokat (képek, videók, dokumentumok) másold fel PC-re vagy otg pendrive-ra, majd a frissítés után másold vissza a telefonra és csinálj egy visszaállítást.
-
trebrona
nagyúr
Play áruház és google szolgáltatások működjenek, kell, hogy legyen aktív gmail fiók a telefonon. Csak be kell kapcsolni a szinkront és már menti is felhőbe a telefonszámokat. Új romon mire végigmész az alap beállításokon, már vissza is húzta a számokat.
Ugyanez a fotókkal is.
-
punky10
addikt
A telefonszámok,és minden más mentésére azért van pár lehetőség.Google,MiCloud...stb.A 3S Prime-on aktiváltam a MI fiókot,bekapcsoltam a szinkronizálást.Megvettem a Note4-et,beléptem a MI fiókommal,és az új telefonon meglett az összes SMS,telefonszám,naptárbejegyzés,sőt még a letöltött témáim is visszajöttek...
-
tyan
senior tag
Én kb. 2 hete álltam át a developerről a stabilra (ami teljesen magyar), mert dev-en állandó problémák voltak (főleg alkalmazás lassulások), ezért a számomra fontos adatok mentése után a fórumban található leírás alapján felraktam a stabilt, ami egyébként MIUI 8 lesz, ne lepődj meg rajta.
Nem kell hozzá bootloadert nyitni, csak simán a telóval le kell tölteni a stabil ROM-ot és a telefon saját frissítő alkalmazásával a rom-ot betallózva megcsinálja a frissítést. Viszont minden adatot le fog durni, ezért frissítés előtt mindenképp kell az adatmentés.
Másokhoz hasonlóan erősen ajánlom a stabilra való váltást. Igaz erre nem fog hetente jönni frissítés, de nem is baj az.
-
fa4hu
őstag
-
chatran
őstag
-
punky10
addikt
Még mielőtt jönnének a hitetlenek,közlöm,hogy a cikk minden szava igaz!Én is másfél évig bányásztam kriptonvalutát,túl is terhelődtem! Sőt,majdnem megpúposodtam!2 hónapot bányásztam hátrafele,hogy visszahúzódjon a púpom!Azóta minden rendben van,de óva intek mindenkit,nehogy félvállról vegyétek a Kapersky-s srácokat...
-
sz.j
nagyúr
A sokadik próbálkozás eredményeként végre sikerült MIUI 9 Global 7.9.15 beta-ra frissítenem a telót, eddig, egy kivételével, semmi különösebb eltérést nem tapasztaltam sehol. De majd részletesen átfogom nézni a telefon funkcióit/beállításait.
A fent említett kivétel az, hogy egy plusz időjárás ikon jelent meg az óra mellett. -
tyan
senior tag
Az még lemaradt, hogy amennyiben Budapesten élsz, akkor a személyes ügyfélszolgálatuk az 1017 Budapest, Ceglédi út 1-3. címen található, míg ha postai úton küldenéd, akkor az 1097 Budapest, Gubacsi út 6 sz. Wayteq Európa címre kell postázni. Amennyiben postai úton küldöd be, akkor a készülék mellé csatolni kell a hibaleírást és a személyes elérhetőségedet, telefonszámodat, valamint a vásárlásnál kapott garancia papírt, amin legyen rajta az eladó cég céges bélyegzője és aláírása is.
-
Gabor.Sz
csendes tag
Nekem is volt ilyen. Legutóbb januárban, illetve most júliusban is. Körülbelül 3 hét (hétvégével együtt) újragélezték. Eustockos vásárlás, Waytek szervizelt gariban persze.
Érdekes, mert a Lumia 640-em is így járt, de azt február óta nem használtam, és meglepődtem, de eltűnt a sárgaság. (Csak a 3s-t pótolta a szervíz időszakokban.)
-
tyan
senior tag
Pont ilyen hiba volt nálam is a kijelzőn, ezért a biztonság kedvéért írtam a magyarországi szervíznek, ahonnan az a válasz jött, hogy amennyiben a telefonon nincs külsérelmi nyom (pl. esésből adódó törés, horpadás stb.), akkor ezt gariban javítják (gélezik az IPS panelt vagy cserélik). Maximum kb. 3 hetes átfutási idővel számolj.
-
paduc
tag
Másik Xiaomi (Note4) topicban olvastam, nem tudom, hogy itt mennyire helytálló:
"A panelt egy olyan ragasztóval ragasztják több modellnél is, és több gyártónál is ami a melegben képes "előjönni" és elszínezni a kijelzőt. Ritka eset és gyakorlatban nem egyszer tűnik el a meleggel együtt. Azonban ha megmaradna szinte bármelyik szerviznél gariztatható."A nyárra vettem ilyen tokot.
Teljesen jó, csak alul sliccelt, pontosan illeszkedik. Vékony, nem lesz tőle bunfordi a készülék, bár komoly esés esetén biztos nem sokat véd, de karcok ellen jó. -
Nirvatti
tag
Azon a telón egy időben ment a napi 3-4 óra játék, tehát nem egy átlagos felhasználást kapott.
Először egy kb. 15*2 mm-es csík jelent meg, majd egy másik helyen egy kb. 3*3 mm-es folt.
Nőni ezek később már nem nőttek, gondolom azokon a helyeken sárgul ahol a túlmelegedett hardverelemek laknak a túloldalon. -
punky10
addikt
Érintésre. Most megint megnézem, így működik. Én ugyan nem is használom, mert be van állítva ujjlenyomat, plusz Miband2-őt használok, és be van kapcsolva a BT-felélesztés is.Amikor megvettem a telefont, meg úgy működött, hogy a szenzor csak akkor volt aktív, ha volt beállítva ujjlenyomat. Amennyiben nem volt elmentett minta, úgy hiába érintettem meg, vagy nyomtam a szenzort, nem reagált. Valamelyik téli frissítéssel került bele ez a ficsőr, hogy lehet sima gombként is használni.
Ja,ez esetleg számíthat: globál béta ROM-ot használok. -
xabolcs
őstag
Tudva azt, hogy MIUI az alaprendszer, nem annyira fontos az Android verzio, mint mas gyartok rendszereinel.
Egyebkent szerintem lesz N-es MIUI a telefonunkra, de ez tenyleg csak maganvelemeny.
hati! Keress vissza a temaban! Az az N-es lista az egy felreertelmezett lista...
-
SteadyMan
aktív tag
Bocsi! spileraaa-nak akartam válaszolni.
"Ez a tok nagyobb védelmet nyújtana?"
Ismerősnek van ilyen flip-es tokja. Szerintem semmi védelmet nem nyújt komolyabb leesés ellen, mert
1. felcsapódik a flip rész és simán pofára esik a teló,
2. pont a legveszélyesebb a sarkára, élére esést egyáltalán nem tompítja.Szerintem vegyél egy kicsit masszívabb a sarkoknál kitüremkedésekkel rendelkező tokot, ami tényleg véd is.
Pl. Ilyet -
gingerbalm
aktív tag
-
gingerbalm
aktív tag
használati utasítás az eustock jóvoltából
ha mondjuk erre (is) gondoltál
-
dashed
senior tag
Ugyan ez van nekem is amióta megvan a telefon.
Annyira sose érdekelt, hogy kinyomozzam miért csinálja de ha valakinek van megoldása ne tartsa magába.Naponta max. 1-2x veszem észre tehát nem nagyon érdekel, ráadásul kb 1-2 mp az egész és le is zárja magát.
(Legfrissebb xiaomi.eu rom)
-
sz.j
nagyúr
(ilyenkor a főoldal látható)
Elnézést, pontatlan voltam ...
, helyesen: a lezárt képernyő látható
-
jambiyya
őstag
-
oriolus123
tag
A "magasabb" már lehet hogy neked túlzásnak tűnik, mindenesetre a normálhoz képest jelentős javulást lehet elérni. Amúgy érzésekkel nehéz vitába szállni, ez mindenkinél ízlés dolga. Mindenesetre csatolok pár képet, hogy lássátok miről beszéltem:
https://drive.google.com/drive/folders/0B0VxkFX-ZHjON1RhTV9tY1pHMEU?usp=sharingSzabadtérben éjjel lőttem mindenféle hókusz pókusz nélkül karácsonyi fények között, és szerintem eléggé értékelhetőek lettek. Biztosan van az a kamera ami még ennél is többet tud, de ez itt és most itt van a zsebemben! Engem megvett kilóra.
-
-
SteadyMan
aktív tag
Konkréten a Redmi 3S-ről van sok beállítási videó a YouTube-on.
Okostelefonnal való fotózási tanácsokat/trükköket, meg a MIUI Magyarország egyik cikksorozatából szemezgethetsz, 18 részben elemezgették, mit/hogyan érdemes csinálni, magyarul, nem túlbonyolítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged