Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mufi

senior tag

válasz hdsentinel #4372 üzenetére

Jó és akkor ez miben befolyásolja a HDD egészségügyi állapotát ha fizikailag makulátlan? A tápellátás jó mer AX850 tápom van, max a kábellel lehet gond vagy az, hogy egy kaki merevlemezről próbáltam valamit átmásolni erre a jó lemezre, s valószinűleg az is közre játszhatott, na de nemár hogy most ez miatt bárki is azt mondja, hogy az a lemez már nem makulátlan, mert akkor én itt erősen megkérdőjelezném azt a programot...
    Inkább most az érdekel, hogy lehetséges -e ezt 100%-ea visszatenni, nehogy már egy éves lemez és 94%-os mert megőrülök...

"ha közben az adatok nem megfelelően kerülnek írásra / olvasásra vagy nem tud a lemez felpörögni, akkor is elvesznek az adatok."
    Hát azért ettől még a lemezem lehet tökéletes, elég durva ez a progi, ez kb olyan, mint mikor megszületika gyerek az állapota 100%-os tini korban me gmikor kijönnek a pattanások rajta, meg elkezd feleselni a szüleinek akkor csak 90%-os? Nekem ez abszurd és érthetetlen...
    Ja, most látoma neved, ha esetleg van némi beleszólásod a HDD sentinel működésébe akkor nem ártana az ilyen apróságokat kijavítani, vagy akár lehetségként betenni egy olyan funkciót hogy a nem fizikai hibákat ne mutassa vagy nullázható legyen, mert szerintem elég sok tag idegbeteg ez a dolog miatt...

Új hozzászólás Aktív témák