Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
Üdv újra!
Szeretném folytatni SAMSUNG HD502HJ winchesterem történetét és kérdezni néhány dolgot.
Az 53%-os kondíció leugrott 0-ra.
Utána megcsináltam azt amit hdsetinel fórumtárs javasolt. Átköltöztettem egy másik gépbe a vinyót, backupot készítettem (meglepett, hogy minden fontos adatot el tudtam menteni) és nekiláttam az újrainicializálásnak.
Azt gondoltam az olvasás teszt tele lesz piros kockákkal. De nem
:
És a gyenge szektorok is eltűntek
:
Nem értettem, hogy 0%os kondícióval hogyan tud tökéletesen olvasni minden szektort.
Utólag lett meg a válasz. Visszaraktam a merevlemezt az eredeti helyére és rendszertelepítés után nem sokkal meghalt a táp.Kérdéseim:
- Utána a hdsentinel "(Sikertelen és tárolási/mozgatási sérülés valószínű)" hibát dobott az öntesztre. Tud egy félholt tápegység így "tönkretenni" egy winchestert?
- Legközelebb már egy vadiúj , minőségi táppal indítanám el. Láttok esélyt arra, hogy jól működjön ez a vinyó, hiszen jól lefutott az inicializálás ?!
- Mivel 0%-os a kondíció a BIOS is ( ezután már csak így fog indulni?
)és a Windows is jelzett, hogy azonnal cseréljem. Elhigyjem neki vagy a táp okozta malőr miatt fals érték van a SMARTban?Minden választ előre köszönök.

Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
:
:
)és a Windows is jelzett, hogy azonnal cseréljem. Elhigyjem neki vagy a táp okozta malőr miatt fals érték van a SMARTban?