- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali hdsentinel!
Rászántam az időt és egyesével felpakolgattam az AMD AHCI driver 263 verziója után megjelent drivereket. Mindegyik esetben a HDS 80%-os teljesítményt és a TRIM letiltva infót adta. A 263-as ill. W7 AHCI-vel minden rendben van/volt.
No, mivel azt nem tudtam elképzelni, hogy a 263-ast követő driverekből "kiszedték" volna a TRIM támogatást, ezért konfigurációs hibára gondoltam, arra, hogy eszközkezelős módszerben (kézzel lecserélni a driver-t) nem történnek meg bizonyos plusz beállítások az újabb AMD driverek esetében. Kipróbáltam azt, hogy a chipset driver telepítőjét indítva, abban az egyéni telepítést választva, csak az AHCI driver telepítését kijelölve mi történik, hátha a telepítő elvégez plusz konfigurálásokat.Örömmel jelentem, hogy igen, jelenleg a 321-es AMD driver van fent és a HDS 100% teljesítményt és TRIM engedélyezve infót adja.
(Szóval alapvetően nem a driverekkel volt gond, ez a 321-es is, kézzel telepítve 80% és TRIM nuku infót eredményez a HDS-ben)Ezt azért osztottam meg Veled, hogy esetleg ezt a telepítési módszert lehet javasolni, ha valaki a legújabb AMD AHCI-t használná és megfelelő eredményt kapjon HDS-el.
UI: Gratula a 4-es verzióhoz, jó látni, amikor egy magasabb verzió jön ki, abban valóban van érdemi/hasznos változtatás/munka/fejlesztés!
Új hozzászólás Aktív témák
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Több Db újszerű 2280 2242 2230 NVME SSD 0-11 Nap 100/100%
- Toshiba P300 3.5 2TB SATA3 (HDWD320UZSVA) új, 3 év gar
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest