- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
pyrannha
senior tag
Ma letöltöttem a Boss Prefs nevű program legújabb változatát (v1.71) és örömmel fogadtam az újításokat. Pl. megjelent a programon belül a Dock-on a Power nevezetű ikon, aminek segítségével újra tudjuk indítani vagy éppen ki tudjuk kapcsolni a telefont. Közvetlenül mellette kapott helyet a Hide Icons nevezetű ikon, amivel eltudjuk rejteni vagy törölni az ikonokat a springboard-ról. Ja és az elrejtett címjegyzék ikont is láthatóvá tudjuk tenni, így közvetlenül el lehet érni, nem kell belépni a telefon menüpontba.
Ezen kívül még annyi az újítás, hogy be lehet állítani azt, hogy ha kétszer megnyomjuk a Home gombot, akkor belép a Boss Prefs programba.
Elérték azt, hogy ne kelljen 3-4 programot letölteni és telepíteni, hanem ötvözték ezeket és így elég 1 programot telepíteni.
Gondoltam közzé teszem ezt, hátha olyan is letölti és használja majd, aki eddig esetleg nem ismerte volna. -
pyrannha
senior tag
A specifikációk között olvastam, hogy a dobozban lesz egy "SIM ejector tool". Ez mi? Gémkapocs?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest