- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
aldebaran #4057 üzenetére
Teljesen igazad van. December eleje óta sokat dolgoztunk azon, hogy menjen a telefon. Beta ki-be. Beta Carrier service, ez az amaz ki-bekapcsolása, több Factory reset. Több hibajegy a Google-nek és a Community fórumokba. XDA, stb. Februárig nem is panaszkodtunk...
Április van és még több embernél vannak gondok, nálam gyenge a térerő Budapesten ahol lakom Vodafone-al. Call drop vagy nem tudnak hívni.
Elötünk van pár hónap múlva a 3G lekapcsolása és én nyitott vagyok minden megoldásra, de én személy szerint a saját előfizetésemmel és szolgáltatómmal ahol lakom kifutottam az opciókból. Előtte minden Pixelem rendesen ment. Jó lenne valami végleges megoldás a 4G VoLTE (nem root), esetleg 5G-re.
Sajnos mi akiknek nincs opció panaszkodunk mások meg beírják, hogy nálam minden jó. Ötletek alig vannak. A 2G lekapcsolásnak örültem, igaz ez sem hozott végleges megoldás.
Már kb csak nem írtunk hozzá saját radio.img-t
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon izgalmas a Tensor rendszerchip a sok exkluzív érdekességével, de fejlődött a kamera, az adatkommunikáció és az üzemidő is, a Pixel 6 árcímkéje pedig egész jóra sikerült.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest