- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- USB, C típusú/Type C headset
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
aldebaran #4057 üzenetére
Teljesen igazad van. December eleje óta sokat dolgoztunk azon, hogy menjen a telefon. Beta ki-be. Beta Carrier service, ez az amaz ki-bekapcsolása, több Factory reset. Több hibajegy a Google-nek és a Community fórumokba. XDA, stb. Februárig nem is panaszkodtunk...
Április van és még több embernél vannak gondok, nálam gyenge a térerő Budapesten ahol lakom Vodafone-al. Call drop vagy nem tudnak hívni.
Elötünk van pár hónap múlva a 3G lekapcsolása és én nyitott vagyok minden megoldásra, de én személy szerint a saját előfizetésemmel és szolgáltatómmal ahol lakom kifutottam az opciókból. Előtte minden Pixelem rendesen ment. Jó lenne valami végleges megoldás a 4G VoLTE (nem root), esetleg 5G-re.
Sajnos mi akiknek nincs opció panaszkodunk mások meg beírják, hogy nálam minden jó. Ötletek alig vannak. A 2G lekapcsolásnak örültem, igaz ez sem hozott végleges megoldás.
Már kb csak nem írtunk hozzá saját radio.img-tiPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon izgalmas a Tensor rendszerchip a sok exkluzív érdekességével, de fejlődött a kamera, az adatkommunikáció és az üzemidő is, a Pixel 6 árcímkéje pedig egész jóra sikerült.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest