- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zordi
tag
Egy: azért mert ugyan annyi jogom itt lenni mint neked.
Kettő :Elkezdetel már ez előtt szemelyeskedni.
Harom: Nem vagy hajlandó elfogadni hogy másnak nem jó a telefon attól hogy neked jó, elfogadom sőt örülök neki ha valakinek jó de attól még nekem nem jó.
Még mindig, "megint" van ilyen telefon nálam, arrol írok, bár ha megadod a számod privátba felhívlnálak de nem sikerülne, olvass és akkor nem írsz hülyeseget. -
zordi
tag
Mégis a kisebbség van megelégedve. 1000 ből a 27 még mindig több mint a 16. Köszönöm TaylorPronak a hozzá állast. Úgy hogy sok sikert hozzá, részemről lezárva majd a pixel 7 - et megprobalom. Addig jó bétazgatast 2g lekapcsolast stb. meg hasonlókat. Én meg nyugodtan telefonalok szinte barmi mással. Üdv
-
zordi
tag
válasz
Drakmusz #4194 üzenetére
Persze, én nem is mondom hogy mindegyik vagy mindenkinel rossz. Mas az elethelyzetunk, mások a szokásaink, en csak szubjektíven a sajat ill. kornyezetem tapasztalatát tudom megosztani. Van aki az üzemidore panaszkodik, én meg se említem, mert ha 2 órát bir se érdekel van a kicsiban vezetekmentes tartó ami tölt este meg felrakom ha kell nem relevans nekem, masbak az a fontos. Ez relatív. Lehet a Budapesten élnék és néha elmennék más varosokba, helyekre, egyszer ketszer nem tudnék telefonálni fel se nagyon tünne. De nálam mar írtam eleve tererő problémák vannak.Es nem a vilag végén Vacon vagyok. De en itt élek ebből indulok ki és napközben megfordulok 4-8 másik varosban vagy orszagreszben. A samsungokrol is ez a tapasztalatom s20-21-22- exynosok ugyan ez. Minden más, de még kacatokkal is simán tudok telefonálni bárhol. És én elvarom hogy egy egy ilyen telefon ezt tzdja hozni. Mindig minden csucsmodelem volt a nexus 6 a máig egyik legjobb telefonom volt, alig vartam hogy legyen egy hasonló. Ami aktualusan nagy kijelző, de nem tepsi tudjon mindent, vezeték mentes töltés, csúcs proci stb, eddig valahogy a pixelekbe nem talaltam meg. A pixel 6 az lett volna.
-
zordi
tag
válasz
llspencerll #4186 üzenetére
Nem nem, A sogorom ha telefonalni nem tudna akkor se vinné vissza úgy hasznalaná, az osszes nexusa és pixele meg van gyűjti még az en nexus 6-om is ott kötött ki. A tesóm az nem egy telefon bubus neki igazán mindegy mi csak ne legyen gagyi lehessen valamennyire jo fotokat keszíteni, meg lehessen telefonálni, bar nem mindig sikerült. Így nem viszik vissza az biztos. Mi ajándékba kaptuk tőlük a párom és én, egy gesztus keretében amiven segitettem nekik. Bar ha nem kaptuk volna, magamnak akkor is vettem volna, tervbe volt véve. Mivel ajándék lonak ne nezd a fogát nyilvan nem küldtük vissza nekik, "vidd vissza szar" . Igy is lett belőle egy kis viszály mért nem azt használjuk. Persze lecsereltuk, becs szó, nem tudtam hivasokra normalisan hasznalni pedig nagyon akartam. Tegnap probaltam volna megint 3. halozat eldobasnal abbahagytam. 5 hivasbol 2 sikerült abbol is egy megszakadt. Csak délelőtt 30-40hivast inditok kb 25-öt fogadok, nem vicc ha nem jó. A nap folyamán meg kb 10-20 hívás es az az orszag bármely területén, azt már meg se próbáltam. Tegnap rendet raktam a pinceben talaltam egy cubot note - ot kb vagy 4eve rohad ott betort kijelző, gyenge akksi android 6, ki tudja mikor frissitett utoljara. Feltoltottem és tudtam vele telefonalni ez a vicc
.
-
zordi
tag
Így van nem ő, hanem mi vagyunk a hülyék meg mindenki aki nem tud normálisan telefonalni vele. Ezt mondta. Nem arról volt szó hogy ő a hülye vagy bárki akinek megfelelően működik, bár kétlem.
Vasárnap ismét hoztam egyet telefonboltos barátomtól, felbatorodva az itt írt tökéletesen működő telefonokról . Hogy kiprobaljam ismét, január óta hátha a sok frissítés által mára használható készülék lett. Mert szeretném, csak úgy akarom használni mint a többit, normálisan telefonálni. Tegnapi tesztjeim során Ismét nem sikerült úgy hogy megy vissza. Yetteles meg nem leszek hogy pixelt hasznalhassak. De januárban az asszony se tudott a yetteles kartyaval normalisan telefonálni de az már változhatott. Tehát eddig 5db pixel 6 bol 1 tökéletes (Állítólag) 1 szó szó (lehet csak a házassági eskü miatt.) A hülyéknek meg 3 db nem.
Várom a fejleményeket lehet ismét kipróbalom pár hónap múlva. De leht akkor már a 7-et. -
zordi
tag
Update, tegnap beszéltem a húgomal nemetorszagban él neki és a sogoromnak is ez van. Eddig úgy ahogy tudtunk beszélni de kapott valami frissítést. Tegnap 5perc telefonálás alatt 5x szakadt meg. Bepipúlt elővette az "ereklyét" amit tőlem kapott 2016-17-be egy galaxy ace4 még meg van neki, láss csodát 50perc telefonálás hibamentesen ment. Hurrá. A sogoromnak is pixel6 van ő esküszik hogy hibátlan és a húgom meg én is csak hülyék vagyunk hozzá. Bár nem egy szolgáltatonál vannak O2+telekom,. De elvakult pixeles mióta pixel létezik meg nexus csak az volt neki. Nem tudom lehet igazat, de mikor nalunk van mégis az én telefonomrol l tudja az édesanyját felhívni, vagy barki mást szinte.
A google megalkotta a androidos ipad 6-ot. Minden szuper csak telefonalni ne keljen vele. -
zordi
tag
Sajnálattal olvasom milyen fasza ez a felsokategoriás google referencia készülék. Akkor még se csak nekem fos. Uff
-
zordi
tag
válasz
aldebaran #4065 üzenetére
Így van már rég eladtam mindkettőt, és aki itt meg vette már az is eladta, meg az is. Meg a hasznalok 70%-a sok eledo van itt és nem a nyereség kedvéért. Leírtam a véleményem úgy hogy 3-an hasznaltuk a családban nem urban legend szinten. Azt is hozzatettem van akinek meg, meg fog felelni. Nem olvashattal olyat ne vegyetek mert szar. És nem is ez a véleményem, nekem nem megfelelő,és azoknak se lesz aki hasonló elvarasokkal lesz. Azért van sok eladó ár alatt par hetesen tudod??!! És pont nem tudok olyan alkalmazast rakni ra amilyet akarok mert, minden massal működik csak etzel nem. Es rootolni se akarok meg semmit beeakni a sim kártyát és hasznalni mint a legocskabb xiaomi is tud.
Ha dicséri kell az egy masik telefon masik topikban így van.
A véleményem meg elmondhatom róla ha tetszik neked ha nem. Legfeljebb ha nem ide való admin akcióba lép. A szavaidat meg valogasd meg mit írsz le (idehánytad) se haverok se ismerősök nem vagyunk.
En itt lezartam. Hasznald egészséggel, legnagyobb megelegedéssel, és mindenki akinek bejott. -
zordi
tag
Senkit nem szeretnék megbantani aki örömöt talál benne, maradjunk abba az én extravgans igenyeimnek nem megfelelő.
-
zordi
tag
Értem és tök jó neked ba vált hasznald egészséggel. Nekem nem, mert igaz hogy lelkéne cserélnem a szendvicspanel tetőt szlmára hogy legyen térerő ha mar pixelem van, de nem fogom mert a leg gagyibb xiaomival is tudok telefonálni. 3 pixel 6 nem sikerült abból egy megvan a tesómnak, nemetorszagban él ott jó. Ha idejön nem telefonál mert nem tud. Nem a 2g miatt. Ha már évek óta a azzal az appal patkolok es intézem a mateicaimat es minden telefonnal működött, akkor elvárom ettől is. Ne egyedi sajatossagokrol beszélek hogy nem tudsz ket csengohangot adni, hogy fos az ujlenyomatolvaso, vagy a google keresot nem tudod eltuntetni, ez telefon sajátosság. Az hogy normáll hasznalatra amire legfőképp egy telefon vali alkalmatlan általanossagban. Nyilvan van akinek megfelel olyan az elethelyzete lakokornyezete, legfőképp türelme es messzemenőkig lojalis es empatikus a marka iránt.
-
zordi
tag
Hogyne panaszkodna az ember ha vesz két telefont majdnem fél milláért és relativ használhatatlan. Persze használható mint a regi noname kinai telok lehetett hasznalni csak mégsem. Megértem aki nem tud szabadulni a pixeltől de az viseli is. Az is rosz döntés hogy valaki vesz egy telefont olyan helyre ahol a regios kovetelmenyek nem teljesülnek. De az hogy nem tudtam vele normalisan telefonalni semelyik szolgáltatóval, digi kivételével azzal csak azert mert nem próbáltam. Az hogy egy parkolast nem tudok vele indítani a vodafon easy raiderrel. Persze szar az app hát nem minden massal tudok. Stb van még. Ez tapasztalat és azért irom le mert hogy ne szopjon más vele, nem azért ki hogy tudja vagy nem tudja eladni a telefont. Aki mazohista pixeles úgy is megveszi és meg is értem. De hogy ez egy normalisan használható telefon lenne ami 2xxe forintot meger az nem mond igazat.
-
zordi
tag
Nekem is kettő volt én ket napig birtam a nyűgeit, párom 1 hónapig. Hál istennek mar csak a múlt. Magyarországra sajnos nem való, sok a kompromisszum.
-
zordi
tag
Nos, nekem is megjött a teló .Húgomék kint élnek tőlük kaptam először és remélem utoljára. Leírok pár szősszenetet ,ne magamba beszéljek az asszony úgy se érti mit akarok mondani. Egyedi az biztos ,a szó pozitív értelmében. Ha már az LG kiesett az innovatív gyártók sorából valaki azért legyen merész. Tényleg ízléses ez kamera sáv mert nem sziget. Azt gondoltam fejnehéz lesz de nem a Samu s21u az jobban. A szín összeállítása is nagyon jó, van benne fekete is, de több a szürke. Nekem szemből kicsit a régi 800-900 lumiakat idéz I. De nagyon egyedi és minőségi érzetet ad az biztos. Csúszik de nagyon. Tok nélkül max az ágytol az éjjeli szekrényig lehet kezdetén elvinni. Utánna akár Vis major is lehet. De ez sok telonál így van. Mivel vastag ezt még tokba rakni ,már brutál vastagság. Jó skin lehetne a megoldás. Kijelző szerintem teljesen rendben van élénk szép színekkel erős fényerővel,jobbra nincs szükség. A hangerő gomb a bekapcsoló gomb alatt van. Ki volt aki ezt megálmodta?!!!!???. Megszokás kérdése tudom, akkor se jó (nekem). Mi az hogy azt a genyó kereső sávot nem tudom eltüntetni legalul!!!!!!!!???????? Vagy én vagyok a hülye???? Azért váltottam volna iosről vissza, mert nem tetszettek a korlátok és nem ért meg annyit hogy én idomuljak egy rendszerhez, amit hiányosságokkal tudok használni, azokat a dolgokat félre téve amit megszoktam ,és hosszú ideje használok. Erre ott a kereső sáv alul nem tudom eltávolítani, hol a dupla alkalmazás vagy csak én nem találom???? Dupla kártyához mondjuk két Viber?! Ha van benne elnézést én nem találtam. Két kártyához külön csengőhang? Persze tudom nem nagy dolgok de ha már visszajönnek androidra ezek is benne vannak amiért tenném teszem. Kinti teszteket olvasva ip13 al összehas,onlítva azt írták kicsit jobb az apple. Szerintem vagy ugyan olyan vagy jobb.Nem vagyok kamera júzer , fényképezés minél egyszerűbben allitgatasok nélkül. Tényleg jó nagyon az biztos .
Számomra ez a telfon a megszoksz vagy megszöksz esete. -
zordi
tag
válasz
marcarc #1658 üzenetére
Pont ettől tartok én is. A miui-tol hanyingerem van mimdig van valami, tutom tudom romolni, azt meg nem akarom. A samsungnak nulla a terereje rengeteget telefonalok azokkal mar eleve itthonról nem tudok. Ios-t nem tudom megszokni pedig eskü szeretném. Viszont volt most egy hétig nalam egy motorola edge 20.Elvileg tiszta androiddal. Csodalatos k ijelzővel. Egy het intenziv hasznalat mellett semmi bug vagy barmi probléma. Viszont a hangszoroja az valami siralmas. Ezert gondoltam hátha a pixel a tiszta androiddal.
-
zordi
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis infót ilyen telefont szeretnék. Nexus 6 volt az utolsó ilyen jellegű telom, nem követtem nyomon őket.
Előforduló hibák bugok?
Jar hozzá tárhely, és hogyan?
Hívás minősége térerő, hívás kihangositas minősége?
Nagyon köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest