Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
En ugy tudtam 13 betan vagyok. Nekem is 440megas updatet javasol. Viszont megneztem az android versionra settingsben 13-at ir es sehol nem latok betara valo utalast. Ujrainditottam mert 12 beta alatt minden ujraindulaskor feljott egy ablak hogy betan vagyok, most az sem. Akkor miert javasol nekem beta update packot? Egyebkent azt is irja hogy betabol kijelentkezhetek most wipe nelkul de ha felrakom csak wipe al
-
-
gulb
senior tag
Uk voda mara ugy belehuzott hogy meg vonalas neyem is elszallt
imadom UK 2022...
jah tegnap maszkaltam kicsit es netezgettem...20perc mukodott rendesen minden gond nelkul a telefon majd leallt a mobilnet..csak ugy..hivni tudtam...net nem volt. Melegedni kezdett majd aeroplane mode on off es ujra lett net valami 5percig...esku ha ez igy,arad hozzajuk vagom.
-
szlaci888
aktív tag
Én is felraktam P6 stabil 12-re a 13 beta1-et. Mivel nekem rootolt a telefon, ezért fastbbot-tal tettem fel, de törlés nélkül, most nagyon nem szerettem volna újra rakni a telefont.
Simán ment a root-ás helyre állítása, tehát működik az utolsó Magisk, meg vannak az ikonjaim, tölt wirelesen keresztül (Xiaomi wireless gyors töltő), nagyon fluid a működés, elindultak a banki appok (Unicredit, George) egyedül az Unicredit aláíró programja (Vica) nem akart működni, de levettem és újratelepítés után az is működik. Térerő, hívás és egyéb tesztek holnap következnek....
Eddig nekem tetszik a rendszer!
-
bbendre
őstag
Hurrá, De jó, egy 900 euros telefonon csak két-három hónapig nem volt rendes update ami miatt a legalapvetőbb funkció nem ment rendesen.
Itt vannak mai napig a Pixelek az asztalomon, de én csalódtam az elmúlt időszakok sorozatos bénázásai miatt. Remélem a Google jövőben összeszedi magát és végre tud majd rendes updateket gyártani és kiküldeni időben.
Én jelenleg nem tehetem meg, hogy ne tudjanak elérni telefonon. A Google meg ezt nem tudja jelenleg garantálni, hogy ne legyen gond a következő update-el.
Teljesen jó, hogy másnak nincs semmi gondja. Ennek örülök. És nem is mondom, hogy más ne használja. Én csalódtam a Google-ben sok év után. Ennyi.
Lehet csak szolgáltatót kellene váltanom ahol lakomLassan úgyis végleg külföldre költözöm ahol a Google támogatja a szolgáltatókat.
Valamint egyetlen korábbi Nexus/Pixel-el nem volt gondom.
-
Bazsi84
aktív tag
Tudom,en sem ertettem.Ezt mar anno emlitettem Drakmusznak is itt.Egyszeruen az volt a tapasztalat,h a pixel lassabb,akadozik a weboldalak betoltese.h nativ sebessegben jobb,lehet,de a felhasznaloi elmeny sokkal simabb volt azon.lehet,h ott az evek alatt belenyultam vmilyen felhasznaloi beallitasba,mar nem emlekszem.
-
spect80
senior tag
-
spect80
senior tag
Ezzel a gondolatmenettel még akkor is nehéz egyetérteni, ha ténylegesen a "túlzott" elvárásokból fakadó csalódottság miatt menne itt az elégedetlenkedés és nem azért, mert egy bughalmaz a telefon. Elég idejétmúlt már ez a rendszerváltás előtti megalkuvó hozzáállás, hogy örüljek neki hogy ennyi pénzért csak ekkora sz*rt kaptam, amikor kaphattam volna kétszer ekkorát is. innováció meg 0, amin látszik évről évre a változás az a vételár. De minek is erőltetné meg magát a gyártó, ennyiértis, így is megveszik.
-
ForRedGlory
félisten
Te milyen elvárásokról beszélsz? Csak annyi az én elvárásom, hogy megüsse a többi hasonló árkategóriás telefon által biztosított mércét akkuban és akár hangban is.
Nem irreális elvárás, hogy ne szóljon a hangszóró "laposan", kevés dinamikával, majdnem olyan effektekkel, mintha dobozból szólna és ne merüljön le, mint a Titanic.
-
WiZARD
addikt
34%-11% közt accubattery szerint ~3800 mAh fogy el
1%-nál 3.225V az akkufesz, 39%-nál 4.4V körül, szóval a 2 vége is kb jó.
A kapacitása talán rendben van, szerintem valami kalibrációs/kijelzés hiba van, csak ezt hogy tudom resetelni?Persze vigyem vissza, meg gari, de egyszerűbb és gyorsabb lenne ha nem kéne azzal küzdeni.
-
TaylorPro
addikt
Ezért jó hogy megvettem a Stand 2-őt. Szépen tölti, és tudom használni külön a a 30W-os gyári töltőfejét.
A decemberi frissítés térerőben tényleg gatya, hullámzik. Radásul az ujjlenyomat olvasó ugyan olyan rossz mint eleinte. A novemberi 17-es végű a legjobb rom, az bugmentes.
-
én eleve azt raktam fel mert a hivatalos leírás alapján az volt ajánlott a német régiósra. (szerintem a novemberi patch miatt nem akart megjönni az ota)
nekem tehát most A4 és nincs baj a telefonálással/térerővel.
a magas akku fogyasztás viszont nekem is jelentkezett (36-38% a mobil networknél), úgyhogy az ajánlások alapján én is kikapcsoltam tegnap este az adaptive connectivityt. ez lesz vele az első teljes nap, majd beszámolok. -
qqzs
őstag
Nov 8 claim bekuldes, 18. miert mas a shipping address kerdes, es claim elfogadas email, 25 elpostaztuk a fules email.
Great news!Your reward is on its way to you.
All rewards are sent by our courier service. They will contact you with a delivery update soon – that's if you haven't received it already.You may need to provide a signature on delivery, so if for any reason you won't be in on the delivery date, you'll need to either arrange an alternative date or provide a safe spot your delivery can be left in. You can find out how to do this in the email you received from the courier. If you haven't received an email from them yet, it's worth checking your spam folder.
26. megjott a fules Bose 700-as. (UK) -
bbendre
őstag
Én sokat fotozók és a videó 4k60FPS nagyon sokat foglal. Amióta nincs meg a Pixel3 a Pixel-1 több mint 100Gb-t töltöttem fel az elmúlt 2-3 hónapban. Valamint feltöltöttem régi videókat és képeket az elmúlt 20 évből és régi scannelt diákat, fényképeket, videókat. Szerintem a ~Pixel OG óta kb 2TB lehet feltöltve az elmúlt 6 évben.
-
bbendre
őstag
Nekem is tegnap/ma volt idom fotozgatni es sokkal jobb lett az eredmeny mint amire szamitottam a review alapjan. Ami nagyon hianyzott az a "motion photo" es a gyereknek tenyleg nincs olyan elkent feje mint a Samsungon. Nagyon korrekt kis telefon lett ez.
Vegre nagyon jo lett a haptic feedback es azt irjak, hogy a pro-n jobb.
Az ujjlenyoma olvaso nekem mindig felold, kb 98%-ban rendben van. Jobban megy most az update utan mint a Note20Ultra megoldasa. Igaz erezhetoen lassabb. Majdnem fel masodpercig is eltart a feloldas nehaborzalom.(Igen, az azonalhoz kepes tenyleg lassu, de nem borzalom)
Mint regi Pixeles sok-sok apro hibat talaltam. De kb olyanokba tudnek belekotni, hogy a Live hatterkep a Qualcomm -ra lett optimalizalva es hibas az Exynos procinvagy beallitottam egy hatterkepet es a fel rendszer osszemolott miutan frissitettem mert valamiert azokat a hattereket kivettek a frissetesbol.
Nalunk problemas egy kicsit a terero a Vodefone-nal. Sokszor gondok vannak a telefonalassal, neha megszakad vagy csak nem hallunk senkit. (P6 es P5) Ez a Samsungon nincs. VoLTE sem nem sajnos, de ezt mindenki tudja. De a 4G-n az internet viszont nagyon jo.
A Kamera tovabbra is pazar. Most sokaig hasznaltam egy Note20 ultra-t es azt mondam magamnak, hogy kb ez is ugyan olyan jo... de nagyon nem. Par foto utan azonnal visszajott a Pixel feeling. A kamera sebessege es a fenyek, a szinek, az arcok es az egesz... ahh.
A toltes gyors a Samsung Super Fast toltovel szerencsere.Vegre ismet Pixel!
-
qqzs
őstag
-
bbendre
őstag
nekem a 2x meg mindig megvan valahol.
Amugy en is azt gondolom, hogy egy ekkora ceg ilyen nagy felelősséggel úgy, higy a photos kb fizetős lett ezt nem engedhetnek meg maguknak. Amíg ingyen volt megértettem ezeket, de ha valakinek van google one előfizetése nem hiszem, hogy örül ezeknek a lépéseknek -
sasa134
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest