- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic V2 - origami
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakmusz
addikt
Na szóval.
Idén februárban cseréltem le a 4 XL-t, több mint két évig használtam.
Mondjuk az enyém Pro változat.
Ennyi pénzért egyébként eléggé költséghatékony megoldásnak tűnik a 4 XL, bár igaz hogy az új modellek jóval naprakészebbek.
Szerintem ekkora árkülönbséget nem ér meg a történet egyébként.
Az akku mind a két új Pixel esetében jobb, bár nekem az előd sem volt problémás ezen a területen.
A rendszer gyorsaságát és használhatóságát tekintve nem tudok nagy varázslatokról beszámolni neked.
A kamerákra ugyanez vonatkozik, hozzák azt a tipikus képi világot ami már régóta jellemzi a Pixel mobilokat.
Ha fontos a plusz lencse akkor ez a része természetesen eldőlt.
Összehasonlító képeket sajnos nem tudok hozni, itt van két album.
[link] [link]
A méretbeli különbség elhanyagolható a sima változathoz viszonyítva.
Az arcfeloldást ugye kivették a repertoárból, ez szerintem hiba volt.
Minden egyébb területen egy kicsivel jobb az új, de gondolom ezzel nem mondtam újat.
Viszont ahogy már többen is írtuk itt, simán benne van hogy kifogsz egy kezelhetetlen darabot.
Igazából senki nem jött még rá hogy miért is vannak ennyire különböző készülékek......
Van olyan felhasználó aki már a falhoz vágná, egy másiknál meg problémamentesen működik.
Ezeket a dolgokat mind számításba kell venni.
Remélem hogy tudtam egy kicsit segíteni.[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
bbendre
őstag
Amit gondolj végig, hogy az 4XL csak októberig kap frissítést utána már nem. (+1 jön majd utána hozzá).
A 6os pedig még 3 évig kap OS update-ket. A 4XL gyorsan merül a sima 6os sokáig húzza.
Ezek a saját tapasztalatim. Minden más jól ismert.
Én szerettem a 4XL-t, de most már nem váltanék rá.iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
Laurh
aktív tag
Valaki váltott 4XL-ről? Megérte, mi a vélemény/tapasztalat?
Be tudnék szerezni most egy panda bontatlant 4XL-t 120k körül, de a 6 is izgatja a fantáziámat.[ Szerkesztve ]
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
spect80
senior tag
-
TaylorPro
addikt
Most időben jött a frissítés, nekem patent minden. Rootra feltoltam sideloaddal, a root természetesen belehalt. Le is szedtem minden magisk dolgot. Hibát eddig nem találtam, gördülékeny minden. Remélem mindenki elégedett lesz.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Varoz
addikt
Vagy te nem mondasz igazat, mert ennyire ráérsz.
Érdekes, hogy egyetlen egy hibát se tudtam még előcsiholni szerencsétlen Pixel 6-osomból, amiért itt sírsz. Érdekes, hogy nálam minden funkció tökéletesen működik, legyen az internet, telefonálás, ujjlenyomat, kamera, hang bármi.
MEDZSIKhTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Drakmusz
addikt
Lesz ma update?
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
aldebaran
őstag
válasz Bazsi84 #4080 üzenetére
Hát figyelj, ha olyanok is írkálnak ide, akik már rég eladták és semmi közük ehhez a telefonhoz, akkor soha nem kapnál megfelelő eredményt.
Én felflash-eltem 0-ról a weboldalon keresztül a legutolsó stabil 12.1-es romot, root-oltam, volte van és sokkal gyorsabb a rendszer, mint előtte volt. Tökéletesen használható. Nagyon elégedett vagyok vele.
És mivel kicsit ügyködni kellett a root-tal, nem érzem olyan együgyű júzernek magam, akinek odaadnak egy eszközt, hogy neszehasználd-jóvanazúgy-butafon-nekedvaló...és #4082TaylorPro
De egy összefoglaló tényleg jó ötlet lenne...[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
ezoltán
tag
Sziasztok! Valaki tudja, hogy a Saturn vásárlásra mennyi a garancia?
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5 | Huawei Mate 20 Pro | Samsung Note 20 Ultra | Samsung S20 | Xiaomi MI 11 Ultra | Pixel 6 PRO | Samsung S22 | iPhone 14 PRO
-
TaylorPro
addikt
Akkor az elmúlt pár nap margójára.
A 2G hívást a google tiltani fogja, itt a szolgáltatók lekapcsolják a 3G-t, 4G hívás root nélkül nem megy, 5G esélytelen. Tehát kuka a 6-os sorozat. Amúgy nem vicces ha ez így van.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
qqzs
őstag
En nem értem hogy ha be van kapcsova a bluetooth device unlock, hely alapu unlock, akkor miert kell igy is naponta többször ujlenyomatozni ami miatt visszakapcsoltam ezeket. Miutan kikapcsoltam mert a zsebemebe allandoan felhivott valakit vagy ossze vissza allitgatta a telefont a zsebem.
Eladó: GTS450
-
rankesz
Topikgazda
-
gulb
senior tag
-
zordi
tag
válasz aldebaran #4065 üzenetére
Így van már rég eladtam mindkettőt, és aki itt meg vette már az is eladta, meg az is. Meg a hasznalok 70%-a sok eledo van itt és nem a nyereség kedvéért. Leírtam a véleményem úgy hogy 3-an hasznaltuk a családban nem urban legend szinten. Azt is hozzatettem van akinek meg, meg fog felelni. Nem olvashattal olyat ne vegyetek mert szar. És nem is ez a véleményem, nekem nem megfelelő,és azoknak se lesz aki hasonló elvarasokkal lesz. Azért van sok eladó ár alatt par hetesen tudod??!! És pont nem tudok olyan alkalmazast rakni ra amilyet akarok mert, minden massal működik csak etzel nem. Es rootolni se akarok meg semmit beeakni a sim kártyát és hasznalni mint a legocskabb xiaomi is tud.
Ha dicséri kell az egy masik telefon masik topikban így van.
A véleményem meg elmondhatom róla ha tetszik neked ha nem. Legfeljebb ha nem ide való admin akcióba lép. A szavaidat meg valogasd meg mit írsz le (idehánytad) se haverok se ismerősök nem vagyunk.
En itt lezartam. Hasznald egészséggel, legnagyobb megelegedéssel, és mindenki akinek bejott. -
aldebaran
őstag
Nem értem, mit picsogsz itt.
Ha neked nem jó, csöndben add el, vagy tedd a szekrénybe. Ezzel a picsogással senkinek sem lesz jobb. Ha ki akarod írni magadból a fájdalmad, keress egy dühöngő topic-ot, biztos van.
Én már nagyon unom az ilyen sehova-se-vezető posztokat itt.
Ez android, olyan alkalmazást raksz rá, amilyet akarsz és az igényeidnek megfelel. Ha magadtól nem tudod, akkor amíg ezt idehánytad, rákérdezhettél volna az Android topic-ban és tök ingyé' rárakhatod a telóra.
A telefonálás pedig root és egyéb mókolás nélkül is megy. Ha neked nem, ismét írom: add el, vagy tedd a szekrénybe.
Tudom, aki kedveli ezt a telót, az mind hü..e, b.rom... akármi. De itt vagyunk, hogy az esetlegesen felmerülő problémákat megoldjuk és tanácsot adjunk annak, aki kéri, vagy tanácsot kérjünk...
Bocsi....Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
bigrob
őstag
Komolyan a google keresősávot felhozod
Android, van más launcher...Ez az első pixelem, nem vagyok márkahű, volt már pár telefonom, de eddig olyan hibát nem tapasztaltam amiért cserélném vagy ennyire meg akarnám győzni az internet népét, hogy ez egy szar...
Pesten belül nincs térerő problémám, maximum ha pincehelyiségben vagyok.
Az ujjlenyomat olvasó valóban gyenge pont ha használsz egy üveg fóliát és én is napi szinten imádkozom, hogy legyen face id unlock...
Nem ellened szól, csak annyian írják a negatív tapasztalatokat, hogy le mertem írni a sajátom.
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
zordi
tag
Senkit nem szeretnék megbantani aki örömöt talál benne, maradjunk abba az én extravgans igenyeimnek nem megfelelő.
-
zordi
tag
Értem és tök jó neked ba vált hasznald egészséggel. Nekem nem, mert igaz hogy lelkéne cserélnem a szendvicspanel tetőt szlmára hogy legyen térerő ha mar pixelem van, de nem fogom mert a leg gagyibb xiaomival is tudok telefonálni. 3 pixel 6 nem sikerült abból egy megvan a tesómnak, nemetorszagban él ott jó. Ha idejön nem telefonál mert nem tud. Nem a 2g miatt. Ha már évek óta a azzal az appal patkolok es intézem a mateicaimat es minden telefonnal működött, akkor elvárom ettől is. Ne egyedi sajatossagokrol beszélek hogy nem tudsz ket csengohangot adni, hogy fos az ujlenyomatolvaso, vagy a google keresot nem tudod eltuntetni, ez telefon sajátosság. Az hogy normáll hasznalatra amire legfőképp egy telefon vali alkalmatlan általanossagban. Nyilvan van akinek megfelel olyan az elethelyzete lakokornyezete, legfőképp türelme es messzemenőkig lojalis es empatikus a marka iránt.
-
zordi
tag
Hogyne panaszkodna az ember ha vesz két telefont majdnem fél milláért és relativ használhatatlan. Persze használható mint a regi noname kinai telok lehetett hasznalni csak mégsem. Megértem aki nem tud szabadulni a pixeltől de az viseli is. Az is rosz döntés hogy valaki vesz egy telefont olyan helyre ahol a regios kovetelmenyek nem teljesülnek. De az hogy nem tudtam vele normalisan telefonalni semelyik szolgáltatóval, digi kivételével azzal csak azert mert nem próbáltam. Az hogy egy parkolast nem tudok vele indítani a vodafon easy raiderrel. Persze szar az app hát nem minden massal tudok. Stb van még. Ez tapasztalat és azért irom le mert hogy ne szopjon más vele, nem azért ki hogy tudja vagy nem tudja eladni a telefont. Aki mazohista pixeles úgy is megveszi és meg is értem. De hogy ez egy normalisan használható telefon lenne ami 2xxe forintot meger az nem mond igazat.
-
bbendre
őstag
válasz aldebaran #4057 üzenetére
Teljesen igazad van. December eleje óta sokat dolgoztunk azon, hogy menjen a telefon. Beta ki-be. Beta Carrier service, ez az amaz ki-bekapcsolása, több Factory reset. Több hibajegy a Google-nek és a Community fórumokba. XDA, stb. Februárig nem is panaszkodtunk...
Április van és még több embernél vannak gondok, nálam gyenge a térerő Budapesten ahol lakom Vodafone-al. Call drop vagy nem tudnak hívni.
Elötünk van pár hónap múlva a 3G lekapcsolása és én nyitott vagyok minden megoldásra, de én személy szerint a saját előfizetésemmel és szolgáltatómmal ahol lakom kifutottam az opciókból. Előtte minden Pixelem rendesen ment. Jó lenne valami végleges megoldás a 4G VoLTE (nem root), esetleg 5G-re.
Sajnos mi akiknek nincs opció panaszkodunk mások meg beírják, hogy nálam minden jó. Ötletek alig vannak. A 2G lekapcsolásnak örültem, igaz ez sem hozott végleges megoldás.
Már kb csak nem írtunk hozzá saját radio.img-tiPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
aldebaran
őstag
válasz spect80 #4056 üzenetére
Hát én jobban szeretem, ha a fórum arra való, hogy az emberek a szembejövő problémákra megoldásokat találjanak, illetve tanácsokat adjanak. A panaszkodásból senki sem tanul. De ez csak az én véleményem...
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
zordi
tag
Nekem is kettő volt én ket napig birtam a nyűgeit, párom 1 hónapig. Hál istennek mar csak a múlt. Magyarországra sajnos nem való, sok a kompromisszum.
-
aldebaran
őstag
válasz bbendre #4053 üzenetére
Csak aki most venne ilyen telefont, akár kéztől, az csak azt látja, hogy most is gond van, mert úgy írjátok ide.
Miért csodálkoznak itt sokan, hogy hónapokig nem tudják eladni a telót, ha ide az van írva, hogy sz.r az egész, nem lehet telefonálni... stb?Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
bbendre
őstag
Hurrá, De jó, egy 900 euros telefonon csak két-három hónapig nem volt rendes update ami miatt a legalapvetőbb funkció nem ment rendesen.
Itt vannak mai napig a Pixelek az asztalomon, de én csalódtam az elmúlt időszakok sorozatos bénázásai miatt. Remélem a Google jövőben összeszedi magát és végre tud majd rendes updateket gyártani és kiküldeni időben.
Én jelenleg nem tehetem meg, hogy ne tudjanak elérni telefonon. A Google meg ezt nem tudja jelenleg garantálni, hogy ne legyen gond a következő update-el.
Teljesen jó, hogy másnak nincs semmi gondja. Ennek örülök. És nem is mondom, hogy más ne használja. Én csalódtam a Google-ben sok év után. Ennyi.
Lehet csak szolgáltatót kellene váltanom ahol lakom Lassan úgyis végleg külföldre költözöm ahol a Google támogatja a szolgáltatókat.Valamint egyetlen korábbi Nexus/Pixel-el nem volt gondom.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
-
bbendre
őstag
Én elégedet lennék, de ha nem lehet telefonálni az nem elégedettség kérdésre.
Amikor a könyvelő idegesen hív, hogy egész nap próbáltalak elérni...
Mondjuk elégedett voltam mert aznap minden nyugis volt ... addigiPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
Rotate
veterán
válasz TaylorPro #4045 üzenetére
en vettem egy szurket, megtartottam a fulest is, meg vettem egy zoldet helyben olcson, hogy majd eladom a szurket :D
aztan a szurket meg odaadtam az asszonynak, mert mindig az enyemmel akart fotozni :D
nekem egyel dragabba jott ki :D de cserebe mi szeretjuk mindket telefont :D azokat sajnalom, akik nem elegedettek, dehat ez van.
-
Fkris
őstag
válasz brainticket #4048 üzenetére
Bármi, amiben benne van az "5G" szócska, nem megy itthon. Csak ott megy, ahol van Google store, és ott sem törvényszerűen az összes szolgáltatónál.
[ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
TaylorPro
addikt
Promócióban volt hozzá füles, első szürke Pixel 6 mellé egy Bose 700-at és egy 75 eurós kupont kaptam. Eladtam a szürke pixelt és vettem egy zöldet, ehez meg kaptam egy Buds 2-est. Eladtam a füleseket. Kb100 ezerben van a Zöld pixel 6. Szállítással együtt.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
bbendre
őstag
válasz kristoof92 #4038 üzenetére
Már mi is nyitottunk egy csomó ilyet ... sajnos...
-
Fkris
őstag
válasz TaylorPro #4036 üzenetére
Igen, olvastam a HSZ-ed a másik topikban, hatalmas üzleti érzékkel lehoztad!
Ilyen telefont keresek, amire ezek a feltételek igazak, az 5Gvel sztem nem lehet gond, Specifikáció szinten nagyon hasonló egy S22 5Ghez (gsmarena, network adatok), a VoLTE-t meg okosba megoldom, csak működjön utána a Google Pay, meg legyen minden Adnroid verzióban ez megoldva, de a közösség xda-n szerintem ezt megoldja"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
őstag
-
kristoof92
tag
Connection 5G, VoLTE and VoWiFi don't work in Poland [221096294] - Visible to Public - Issue Tracker
Vannak válaszok a Google részéről is -
ezoltán
tag
A. Német Saturn mennyi garanciát ad?
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5 | Huawei Mate 20 Pro | Samsung Note 20 Ultra | Samsung S20 | Xiaomi MI 11 Ultra | Pixel 6 PRO | Samsung S22 | iPhone 14 PRO
-
aldebaran
őstag
-
Fkris
őstag
válasz TaylorPro #4032 üzenetére
Jobban visszaolvastam, és elég jól körbejárt megoldások vannak a VoLTE- VoWIFI problémákra, referenciamobilként nem hiszem, hogy mondjuk Android 15re már ne csinálná meg valamelyik homebrew mester.
Lehet, hogy ezzel megbékélek, és mivel a 78-as Channelt 5Gn támogatja a spec szerint, belevágok, ez ugyanis a legnépszerűbb, már csak a 3-4Ghez való közelsége miatt is elterjedt, és technikailag nem megugorhatatlan a szolgáltatók részéről.
Alszok még rá párat, de valszeg az lesz a vége, h meggyőzöm magam
Köszi a visszajelzést!"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
Szevasztok!
P6 vásárlásán gondolkodom, Amerikából hoznám a nyár elején.
Átolvastam az elmúlt pár nap HSZeit, és nem vagyok túl lelkes.
Se VoLTE, se VoWifi, se 5G, a 2G-s hangátvitel meg azért durva lenne egy 2021-es "csúcs"modelltől a 3G lekapcsolása után.
Olvastam azt is, korábban, hogy henköltök és akkor van VoLTE, de Magisk kell, onnan már csak 1 lépés a főzött ROM-ok és kernelek világa.
Egy ideje már nem piszkáltam a napi telómat, full gyárinak használom ( Előtte volt Nexus 5, azt szana-széjjel henköltem, de már nem feltétlen foglalkoznék ilyesmivel ha nem muszáj ).
A fenti aggályok miatt kicsit elbizonytalanodtam már csak azért is, hogy ha nem P6, akkor mi legyen helyette ebben az (ár)kategóriában.Ezek mennyire jelentenek égető gondot nektek, akik nap mint nap használjátok a Pixeleket?
A 2Gs hang mennyire dobozhatású?
VoLTE gondok a szolgáltatók oldaláról jelentkeznek vagy Google örökség, hogy ha ebben a régióban használod a készüléket, akkor nem lesz?
Köszi a választ!
Pacsi"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
bbendre
őstag
válasz aldebaran #4028 üzenetére
Nemsokara nem lesz 3G egyik szolgaltatonal sem. A 2G nem biztonsagos (Stingeay mobile attack) es lehet, hogy a jovoben a 2G csak veszhivasra lesz hasznalhato. A Google Pixel kapcsolo is ezt kesziti elo
-
aldebaran
őstag
válasz aldebaran #4013 üzenetére
#4014bbendre
Na, srácok, rákérdeztem a Diginél az okokra és ezt válaszolták:
Mobil szolgáltatásaink 2G illetve 4G hálózatokon Érhetőek el.
A 4G hálózaton kizárólag az adat szolgáltatásokat lehet elérni(kivéve VoLTE).
Hang alapú szolgáltatásunk, más szolgáltatóktól eltérően, 2G-n keresztül működik, így az olyan készüléken amelyeken lehetséges ennek külön tiltása/engedélyezése, be kell kapcsolni a funkciót a zavartalan hangszolgáltatás működéséhez.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Bazsi84
aktív tag
válasz spect80 #4022 üzenetére
Azt hiszem felre lettem ertve.nem allt szandekomban vedeni a google-t,felfogtam,h panaszok vannak,ez nincs rendben.De ha nekem bajom van ebbol,visszakuldom mivel hibas termek.Ennek tudataban vettem.ennyi.Sajnalatos,h nem tudjatok rendeltetesszeruen hasznalni a telefont,meg sajnalatosabb,h vagy mokoltok vagy vartok h kijavitsak,mas opcio az eladason kivul nincs.azt pedig mar megtanulhattatok volna,h a telefonbusiness a google-nek sokat nem jelent.Nem akar tomegtermek lenni,kvazi csak megmutatja h tessek ilyet is tudunk.Most epp hibas.Ha annyira erdekelne oket,lenne rendes szervizhalozat,globalis tamogatottsag,stb,stb.retegtermek,egy big tech ceg koromhegyni reszesedese a nagy egeszbol..
-
spect80
senior tag
válasz Bazsi84 #4020 üzenetére
Tiszta sor, hogy régiónként eltérő frekvenciatámogatással rendelkeznek a típusok, ezzel mindenki számol és utánanéz mielőtt külföldről vásárol telefont. Azt hogy a VoLTE és 5G nem megy itthon szerintem mindenki tudta aki belevágott
Csakhogy itt nem arról van szó, hogy nem ismeri ezeket a frekvenciákat és azért nem működik, hanem arról, hogy bekapcsolt 2G esetén vagy lehet telefonálni, vagy megszakad. Roaming vagy működik vagy nem.
Nem tűnik ez teljesen tervszerűnek, inkább sima bénázásnak.[ Szerkesztve ]
-
Bazsi84
aktív tag
Nem veletlenul van a kinai teloknak is global valtozata.Azt veszed,nem a hazait.De en nem is errol az oldalarol beszeltem,hanem arrol,h azoknal sem reklamalsz ha pl b20 nelkul veszed es nem tudod hasznalni itthon.Itt sem nagyon van hova hisz nem tamogatott kis hazankban.ha egy tamogatott orszagban nem mukodik,na az mas kerdes.
-
qqzs
őstag
válasz Bazsi84 #4017 üzenetére
Hat azert eleg durva hogy a vilag legnagyobb cege a elit android telefonjat ne hasznalhatnank nem tamogatott orszagban. Mondjuk van az szinte elkepzelhetetlen es nagyon ritka helyzet hogy utazik vagy koltozik valaki...vagy akarmikyen gagyi kinai telefon veszik mindenutt a vilagba meg sose hallottam ilyet hogy bizonyos orszagokban nem mukodik egy telefon...nem szabvany ez a mobiltelefonalas veletlenul??? Nekem inkabb olyan erzesem van hogy kiadtak valami egyetemi szakkornek ezt a fejleszteses es gy jártak
[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
-
aldebaran
őstag
válasz bbendre #4014 üzenetére
amikor updateltem a stabilra, lement róla a root és a volte.
Átállítottam a Samut, hogy csak 2G, de akkor se ment a hívás, csak amikor a Pixelen aktiváltam a 2G-t, onnantól ment a hívás oda-vissza.
Ugyanaz a digis kártyát áttéve egy ősrégi dogee-ba ment a hívás oda-vissza.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
bbendre
őstag
válasz aldebaran #4013 üzenetére
Elvileg a Digi tud 2G, 4G(VoLTE), 5G-t, de a 3G nem támogatott. Ha nincs 2G és nincs VoLTE és 5G akkor a digi hálózaton nem tud létrejönni a kapcsolat mivel a Pixel 3G-zne elvileg. Onnan csak a 2G-re tud menni. Hogy ez miért csak az 5G-s felefonokkal nem megy? És hogy amúgy miért megy ???
Esetleg root, VoLTE hack van rajta?
https://digi.hu/mobil/lefedettsegszerk.: Máshol meg írják, hogy van 3G. Bocs, nem tudom, én sem értem. Nekem is vannak akik jelezték, hogy nem tudtak felhívni. Voda 2G letiltva.
[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
Most nincs volte a telón.
Ha a 2G nincs bekapcsolva a Digi-s kártyával csak az 5G-s telefont (Samu A32) nem tudom felhívni, arról sem lehet engem hívni Digin, bármit is állítok. Ha a 2G-t bekapcsolom, azt is fel tudom hívni... A nem 5G-s telefonok fel tudják hívni.
Telekom esimmel simán felhívom és ő is tud hívni.
Más tapasztalt ilyet?Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Rotate
veterán
a pár megás 12L beta frissítés nálam megoldotta a problémát, azóta nem volt sípolás sem.
asszony hivatalos channelen 12 marciusival detto hibátlanul használja a hatost, nála nem is voltak gondok. bár ő 1 fizikaival használja, én esim + fizikai, ugy hogy az esim az elsodleges.
-
Varoz
addikt
Vagy Ájfon fanboy klub.
Azóta röhögök amióta beleolvastam a topikba, kár volt, meg is bántam. Majdnem nem vettem meg a Pixelt. Pedig tökéltesen működik minden. MEDZSIKhTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
deva
tag
válasz bbendre #4000 üzenetére
Igen, ez így igaz. De az legyen "2022 második félévétől" probléma, ha addig nem fixálja meg Google, amit csinált. Mert ez a probléma javítható, hiszen a márciusi update előtt _semmi_ call drop nem volt, 2021 december vége óta.
Más: örülök, hogy úgy tűnik, legalább egyelőre megoldást jelent többeknek is ez a dolog.
#3995: *#*#4636#*#* telefon adatai majd itt a gsm wdcma lte helyett a wdcma lte-t választod
Ez nekem nem volt elég, explicit le kellett tiltani 2G hozzáférést, csak az segített.It's like being a plumber. When you do your job right, noone should notice, but when you fuck up, everything gets full of shit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- E-roller topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NBA és kosárlabda topic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget