Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
Van itt már olyan kolléga esetleg, aki két fejhallgatót kapott?
-
qqzs
őstag
Meg nem frissitettem de minden ikonom eltunt csak bal oldalt az ora latszik. Ez mitol van? Ha lehuzom akkor lathatoak csak
-
natë
nagyúr
Miért ébreszti a kijelzőt, ha megmozdul a telefon? Ki van kapcsolva a felemelésre kijelzés

-
kutga
félisten
válasz
stickermajom
üzenetére
Kb, mindegyik másban szar.
-
bbendre
őstag
válasz
stickermajom
üzenetére
Nokia 3310?
Nem lesz gond az iPhone-al.
Gondban a Pixelekekkel akkor leszünk ha a Google tényleg tiltja majd a 2G-t és csak vészhívásra lesz fenntartva. -
WiZARD
veterán
Leggyorsabb töltéshez PPS protokoll kell, ezt keresd.
(bár egy 20-30W USB PD-hez képest minimális lesz az eltérés) -
xhege
veterán
Köszi mindenkinek! Megnézem majd mit mutat a Blitzwolfal remélem beválik.
-
TaylorPro
addikt
-
xhege
veterán
Jelenleg otthon egy 20W-os Blitzwolf töltőm van, illetve egy 5W-os Apple. Jók lesznek ezek is, vagy érdemes beruházni egy 30W-os Google töltőbe?
Ez a ronda színű az? [link] -
kutga
félisten
válasz
stickermajom
üzenetére
Majd fogod.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Ati.Inc
tag
Én per pillanat egyre inkább bánom,hogy maradtam a Pixel vonalon...Első ilyen telóm 1 Nexus 6P volt,aztán a Pixel 2 XL és erről szerettem volna váltani a 6ra.Egy hónapig vártam a google-re,hogy feladják a telefont,amit végre pénteken kellett volna megkapnom a UPS-től (ki is szállították valahova Ausztiába,csak rohadtul nem a jó címre,úgyhogy azóta azt se tudom merre lehet). Írtam a Mailbox-nak,írtam a UPS-nek,de eddig semmi érdemleges válasz,csak hogy elindították a kivizsgálást.
Sokat gondolkoztam,hogy kipróbálok egy Iphone-t,ami már tuti itt lenne a kezemben,csak a rendszer miatt mégis az android felé húz a szívem. -
natë
nagyúr
Van egy olyan gyanúm, hogy az életben nem lesz 5G-nk.
-
M3oH
addikt
Sziasztok!
Múlt héten kicsit meginogtam, de januári frissítés pozitív visszajelzései után rányomtam Amazonon a rendelésre az imént. Nem sokára klubtag leszek én is egy pixel6tal. CSak nem lesz csalódás
-
Valed
tag
Volte beüzemeléssel szenvedek egy pixel 3a-n (annak a topikja már elég kihalt). Root, magisk telepítése rendben megvan. De eztuán kicsit elvesztem, hogy pontosan hogyan tovább. Aki már csinált ilyet eltudná küldeni, hogy melyik leírás alapján csinálta?
-
ChrYsler
senior tag
válasz
bbendre
üzenetére
Ami érdekes, hogy nem találtam semmilyen új menüpontot erre. Pedig nézegettem mindenhogy. Kikapcsolatam a WiFi-t, kikapcsoltam a mobilnetet, letiltottam a SIM kártyát, visszakapcsoltam csak a WiFit, de nem jelent meg felül, hogy VoWiFi.
Még este megnézem még egyszer, hogy ilyenkor tudok-e róla telefonálni? -
ezoltán
tag
Nekem semmit nem javult az üzemidő.
-
redbiro
őstag
pont kezdtem volna rákattanni a tiktokra, de ez a telefon legalább lehoz róla. csináltam próbaként egy 1 órás sessiont, továbbra is extrém melegedés és 20% töltöttség bezuhanás az eredmény. a 4a 5g-n a snapdragonnal semmi gond nem volt anno.
-
csanyix
tag
Sziasztok, tudna valaki segíteni, h hogyan lehetne a Telecom TVGo csatornáit a P6-ról castolni Sg okostévére ? Van-e valami appli erre? A Tcom alapból tiltja (nem engedi) a castolást TVre!
-
szlaci888
aktív tag
válasz
HUNgabus
üzenetére
Szia,
Igen, a METHOD 2-vel. Működik, de néha nem megy, amit nem is értek, de egy újraindítás után megint jó, 5G nincs csak bizakodni tudunk benne, hogy megoldja majd azt is.
Sikerült feltennem a januári update-t, hátha azzal jobb lesz.
Én is tesztelem, ha menne stabilan, akkor én is váltanék Pro-ra. -
TaylorPro
addikt
Mivel én használom a Pixel Stand 2-est, külön jó hogy most már nincs korlátozva a töltés sebessége. Ugyan olyan sebességgel tölt mint kábelen.
-
xhege
veterán
válasz
brainticket
üzenetére
Kérd el azokét, akik esetleg kettőt is kaptak.
-
redbiro
őstag
direkt nem nyilatkoztam, hogy legalább egy teljes napot lenyomjak a januárival, és valóban az van, hogy gyakorlatilag hiba nélküli lett, úgyhogy most már jöhetnek a szépészeti beavatkozások. például hogy a szelfi kamera képe ne úgy nézzen ki, mintha 2004-et írnánk.
-
TaylorPro
addikt
Jó unalmas lett a telefon. Tul jó lett a Januári.
-
bbendre
őstag
Nálam jobb akku idő és sokkal kevesebb melegedés van.
A Kamera is sokkal jobb, bár nem tökéletes. Maradt egy kevés homályos kép. Közel 300 kép után a nap végén van még 53% az akkuban ami nagyon jó eredmény.
Ez az update végre jó. -
Just_Reboot
addikt
Ki mit használ hogy minél több témázott ikon legyen? A pixel launcher mod bootloopot okoz.
-
xhege
veterán
válasz
KazaiLecso
üzenetére
Ha a decemberi frissítés volt fenn akkor 41 MB, ha novemberi akkor a kétszáz feletti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Suzuki topik
- iPhone topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán az X1-nél kivették mert bug volt, de az X2-n megmaradt, hiszen ott feature volt.

Nem lesz gond az iPhone-al.
Sokat gondolkoztam,hogy kipróbálok egy Iphone-t,ami már tuti itt lenne a kezemben,csak a rendszer miatt mégis az android felé húz a szívem.

A Kamera is sokkal jobb, bár nem tökéletes. Maradt egy kevés homályos kép. Közel 300 kép után a nap végén van még 53% az akkuban ami nagyon jó eredmény.