- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- USB, C típusú/Type C headset
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szlaci888
aktív tag
Én is felraktam P6 stabil 12-re a 13 beta1-et. Mivel nekem rootolt a telefon, ezért fastbbot-tal tettem fel, de törlés nélkül, most nagyon nem szerettem volna újra rakni a telefont.
Simán ment a root-ás helyre állítása, tehát működik az utolsó Magisk, meg vannak az ikonjaim, tölt wirelesen keresztül (Xiaomi wireless gyors töltő), nagyon fluid a működés, elindultak a banki appok (Unicredit, George) egyedül az Unicredit aláíró programja (Vica) nem akart működni, de levettem és újratelepítés után az is működik. Térerő, hívás és egyéb tesztek holnap következnek....
Eddig nekem tetszik a rendszer!
-
Rotate
veterán
még 13 beta update:
nem tölt a wireless charger. felteszem, vilagit, hogy tölt, de nem megy bele semmi.
-
bbendre
őstag
válasz brainticket #4392 üzenetére
Sőt, az Almával is van sok-sok hálózatok szívás. Hihetetlen, hogy 2022-ben nincs stabil hálózat...
iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
brainticket
aktív tag
válasz llspencerll #4388 üzenetére
igen, olvasgatom már az S22 fórumot, ott sincs kolbászból a kerítés
-
ghiottone
nagyúr
válasz llspencerll #4388 üzenetére
Inkább iphone vagy OnePlus, bár mindegyiknek vannak nyűgjei. Nálam Pixel 6 után volt S20Fe, Op9, S21Fe, de a végén az OP9 maradt és egy ideig még ingázva a 12-11-es rendszer között, lassan csak az 5. hónapjába lép.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
llspencerll
tag
válasz brainticket #4386 üzenetére
Ebben is a Samsung procija van. Olvastál S22 fórumot? Csak nehogy cseberből vederbe kerülj... (olvastam olyasmit, hogy azok is panaszkodnak)
-
batabe
senior tag
Eddig nem használtam googel one-t mentésre,kérdésem, hogy ha újra kell húzni a telot, az mit állít vissza és hogyan? Pl default launcher ikon elrendezést is? Szóval gyorsan helyre tudom - E állítani a telot egy frissítés esetleg béta kipróbálás után.
Egyébként próbált valami 13 betat yettellel? Stabilon jó a hívás.
S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
qqzs
őstag
Mi a hotkoros bubanat van mar 2021 ben nem lehet megcsinalni egy mobiltelefont telefonalasra???
harmadszor szakad meg a hivas 10-12 masodperc mulva, en meg gondolom hogy a masik felnel van a hiba igaz mindharom hivasnal mas hivott. Mar olyan jo volt a telo hosszu napok ota hogy a gyanakvasom is eltompult, most meg jovok megnezni a topikot es kiderul hogy ez egy uj bug...menjenek a jo.........be, nem lehet ezt visszakuldeni nekik hogy adjak vissza a penzem? Uk google storeEladó: GTS450
-
Tewe013
őstag
válasz redbiro #4374 üzenetére
Én most adtam el 190k-ért az enyémet és mivel Android vonalon nincs értelmes alternatíva, ezért egy iPhone 13 Pro váltotta, ami igazából méretben és hazai támogatottságban jobb, az iOS sokszor kőbuta Android után, ha lenne egy 6” körüli Pixel a 6 Pro kameráival és itthon is támogatott 5G/voLTE-vel egyből váltanék vissza.
-
llspencerll
tag
válasz redbiro #4374 üzenetére
Hát ez egy nagyon jó kérdés. Az ázsiai gyártók félkész alkalmazásaitól kiver a víz, de úgy tűnik nem kell már ehhez olyan messzire menni. Egyszer próbáltam az iOS-t, a billentyűzet kiosztás megváltoztathatatlanságán kívül csak azt tudtam felhozni hátránynak, hogy nem érzem magam "otthonosan" benne. Xiaomi után váltottam Iphone x re. Akkor még élt bennem a korábbi Nexus élmény utáni vágy, így pixel 3 lett a kövi. Azt nagyon szerettem, de most itt vagyok 3 db P6 al a családban és válaszokat kéne adni, de nem megy.
-
spect80
senior tag
válasz llspencerll #4373 üzenetére
Én is úgy sejtem, de most már lehet végigcsinálom csak azért is.
-
őstag
2 hét hirdetés után 500 euróért tudtam eladni a makulátlan állapotú telefont. vettem a feléből egy iPhone XS-t próbaképpen, hogy el tudom-e viselni az iost. 2 hete használom, még nem egyértelmű a dolog, sosem volt még Apple telefonom. más kérdés, hogy ha a pixel vonal kuka, akkor mit tudnék venni helyette androidon...
it never gets easier, you just go faster
-
llspencerll
tag
válasz spect80 #4362 üzenetére
Protokolláris bohóckodás ez a részükről. Ezer ilyen panaszt kaptak már, ez biztos. Dugig van a szaksajtó a probléma tényével. Félek, hogy nem tudják megoldani. Az is érdekes egybeesés, hogy 2022 januárjában jelent "nagy csendben" a 2G letiltás funkció. Ez a retek, meg csak úgy működik telekom hálózaton, ha az be van kapcsolva... 5 perce teszteltük. 2 sim van a P6 ban. SIM1: telekom, SIM2: vodafon. A vodafont hívtam és szakadt a vonal sok próbálkozás után is. Ki lett kapcsolva a telekom 2G-je és láss csodát, nem szakadt a hívás a vodán. Oda való ez a telefon ahova gondolom.
-
csanyix
tag
Sziasztok, egy - a számomra nagyon zavaró - jelenségre szeretnék megoldást találni. Nevezetesen: a telefont alvó állapotból csak a bekapcsoló gomb megnyomásával tudom "felébreszteni". Hiába van aktiválva a "koppintás a telefon megtekintéséhez" és az "ellenőrzés felemeléssel" funkció, egyik sem működik. Illetve ha újraindítom a tefefont, akkor kb. 5-10 percig működik a két funkció, de utána ismét csak semmi, csak a bekapcsoló gombra reagál. Ez nekem nagyon zavaró, kellemetlen és kényelmetlen. Találkozott még valaki ezzel a jelenséggel? Van esetleg rá megoldás? Arcfelismerés nincs a telón, tehát az nem megoldás. Lesz esetleg valamikor? Olvastam, h tervezi a Google. OK, de mikor? Köszönöm a választ, tippeket előre is.
-
GyUrEe12
csendes tag
válasz brainticket #4363 üzenetére
Én alapból úgy írtam nekik, hogy csatoltam a képernyőfelvételt, amin látszik, hogy egyszer csak random leugrik a térerő 0-ra és szakad a hívás (10-15 mp után).
-
spect80
senior tag
válasz brainticket #4363 üzenetére
Hívás szakadás után. Valami nyoma csak van az okának
-
0519
senior tag
Az Amazon és a többi, androidot használó, gyártó a MiraCast szabványt használja.
A Google a saját telefonjain a Miracastot lecserélte saját, zárt megoldására.Megkérsz vkit akinek viszonylag friss telefonja van egy másik gyártótól, hogy tesztelje a castingot és neki működni fog, neked pedig Pixellel nem fog.
''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
-
Rotate
veterán
PH app megjavult, de eltűntek az ikonok az asztalról, ezt a hibát olvastam is. Ott van, kattinthato, de nem letszik.
ideiglenesen felraktam a Novát, amíg nem javítják.
-
Rotate
veterán
válasz Tewe013 #4353 üzenetére
beválláltam, sikerült, ahogy írtad :) köszi
egyelőre egy hibám van, azóta nem megy a PH app, Nincs internetkapcsolat hibaüzenettel nem jutok be :( banki appok szerencsére mennek, hívást nem próbáltam.
System updates felületen valamiért azt irja, hogy 12-esen vagyok, mindenhol máshol 13 van írva.
-
gilfoyle
őstag
Két telekom simmel és bétázás nélkül unalmas és elégedett idők jönnénk, ha beszereznék egy P6-ot? Telefon, e-mail, net, navi, olvasás, közösségi appok, szóval semmi extra igény...
Mert bebillent a "váltani kéne" bit... -
GyUrEe12
csendes tag
válasz spect80 #4355 üzenetére
Nekem is azt írták, hogy küldjem szervízbe, vagy júniusban jön valami javítás, ami javít mindent IS...
"This email is in regards with the query you have raised. I am sorry for the trouble caused to you. I understand you are facing connectivity issues on your Pixel. Please be informed we have an update as per which we will be releasing an update in June in which connectivity issues would be resolved. However at the moment as you are using the phone in Hungary, we have not launched the phone in your current country and we do not have a Google store available for the same. You may have to send your phone to Germany for the hardware support as we have repair options available or you may wait till June and if you still face the same issue after that you may send your phone to Germany for further repair."
-
spect80
senior tag
válasz llspencerll #4301 üzenetére
én is írtam nekik megspékelve azzal, hogy refund vagy csere opció van-e.
Kaptam egy indiait, aki mindent is javasolt a sim kártya megtisztításától a cserén át, a frissítések letöltéséig, meg a hálózati beállítások reseteléséig. De semmi érdemi javaslat. -
bbendre
őstag
válasz TaylorPro #4351 üzenetére
Nekem eleg regi a SIM-em, mar joeg tudja mikor kaptam. Most megprobalom kicsereltetni es megirom a tapasztalatokat.
Btw: kulfoldon nincs VoLTE az Iphonon sem magyar SIM-el (nekem, voda) es visszamegy 3G-re. Ha nem lesz 3G a roaming igy kellemetlen lesz...
[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
válasz TaylorPro #4347 üzenetére
Nekem ugyan azzal a SIMel az Iphone13PM ugyan azt produkálja mint Pixel6Pro-val a Voda hálózat. Pl kimentem tegnap Bécsbe és kellett egy "Airplane mode" be-kikapcs a határ után mert nem kaptam hívásokat az Iphone-ra és pontosa ez volt a gondom a Pixelel is.
Hát nem vagyok valami boldog...iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
aldebaran
őstag
válasz TaylorPro #4342 üzenetére
Biztos nem emlékszel, de ezt javasoltam korábban.
Örülök, hogy már minden oké.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
qqzs
őstag
Valaki tud castolni fire stickre? Mert nekem bem megy ez alapjan [link]
[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
TaylorPro
addikt
Mostanában a hivatalos romon volt random újraindulásom. Internet rádió néha megakadt. Hétvégén rátoltam géppel a hivatalos Áprilisi romot Chrom-on keresztül úgy hogy minden partíciót frissítsen és toljon egy resetet. Azóta minden tökéletes. Előtte mindenféle béta volt rajta. Jótt tett neki egy totális gyalu. Akinek anomáliái vannak javaslok egy ilyen manővert.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Rotate
veterán
kar, hogy a 12 Betarol nem tudok atmenni. Opt out 12-bol, de az meg wipe-os, aztan opt in a 12-ra....
ennyit viszont nekem er nekem :(
gondolom egy ido utan csak atlep ez is 13-ra
-
rankesz
Topikgazda
Kint van a 13 béta 1, megy ezekkel a root? Kíváncsi vagyok, lehet felrakom, de nekem kell a root
-
ArsenalF
aktív tag
válasz brainticket #4331 üzenetére
a Magenta, a voda pedig a fizikai
-
qqzs
őstag
Fire stickre castolnek es az osszes google talalatban tok egyszerunek mutatjak.meg kene jelenni a cast listában a fire sticknek miutan bekapcsoltam rajta a screen mirroringot de nem jelenik. Egyik cikkben azt mondjak hogy az android setting cast screenen kell egy pottyos menunek lenni amiben be lehet kapcsolni ha nem latjb a fire sticket de ezen nincs. Kihagytak a 12 bol vagy mi van?
Eladó: GTS450
-
bbendre
őstag
Mai tapasztalatom, hogy két teljesen egyforma Iphone 13 ugyan ott azonos flottás fizikai SIM-ekkel. (Világ vége mögött) Az egyiken még lehetett telefonálni viszont a másikon már semmi térerő nem volt. Egyetlen különbség a SIM kártyák kiadási ideje... (Ennek semmi értelme )
Ezek után már a Pixelt nem is tudom hibáztatni a térerő gondok miatt ha valami miatt a SIM egy másik készülékben sem megy rendesen mert ezzel a SIM-el voltak gondok a Pixelben.[ Szerkesztve ]
-
csanyix
tag
Köszi a válaszod. Na, nekem is pont ez a bajom, hogy nem tudok külön csengő hangot beállítani az egyik (pl. a céges) kártyához, és egy másikat a másik (a privát) kártyához, így nem tudom megkülönböztetni, h éppen melyiket hívják. Ez nem csak hogy gáz, de nagyon zavaró is. Nekem, legalábbis.
-
Ano
senior tag
válasz KoVee84 #4326 üzenetére
Nálam az autó BT fejegységen keresztül a hangszórókon a telefonban bállított csengőhang szólal meg, pedig semmit sem állítottam be külön erre, míg az előd telefon (HTC U11+ és Andriod 9) nem volt képes úgy csörögni ugyanazon az autós kihangosítón.
Synology RT6600AX felfedezés alatt
-
KoVee84
senior tag
Arra van valami kendács megoldás, hogy ha a telefonon bluetoothon csatlakoztatva van autóhoz/füleshez akkor a telefonnak beállított csengőhang szólaljon meg? Ahogy olvasgattam külföldi oldalakon, elvileg nincs official, de hátha ti tudtok.
-
ArsenalF
aktív tag
válasz brainticket #4308 üzenetére
Nalam szinten Becs - Budapest heti rendszeresseggel, sosincs ilyen hiba. Osztrak magenta es magyar vodafone simmel. Tenyleg erdekes hogy mindenkinek mas problemaja van.
-
csanyix
tag
Valami megoldás rá, esetleg?
-
csanyix
tag
Sziasztok, az normális, h pin kódot csak a fizikai SIM feloldásához kér a telefon, és az e-simhez nem??? Továbbá, h csengőhangot csak egyet lehet beállítani, s mindkét kártya - bejövő hívás esetén - egyazon hangon szól??? Azaz nem tudom - csengés alapján - megkülönböztetni, h melyik számomat hívják? Köszi előre is.
-
marcarc
senior tag
Reggel óta egyáltalán nincs hálózaton a telefon. Egyszer sikerül csatlakoznia, kikapcs bekapcs után azóta semmi.
Van más itt aki yetteles akinél minden fasza (eger környéke)? A yettel esett kelt tegnap és lehet, hogy kivetelesen nem a f*stalicska pixel a hibás.
[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
Nekem fóliával az ujjlenyomat olvasó majdnem hibátlan 98%ban jó. Két fólia is volt már fenn. Mind kettő boltban ott méretre vágott. Az egyik a MM-volt.
Két esetben nem old fel ha kiázott az ujjam pl wellness vagy sportlás után közvetlen amikor nagyon meg vagyok izzadva és fél órát a boxkesztyű volt a kezemen. Ezt leszámítva nagyon meg vagyok vele elégedve.
Btw valóban "lassabb" az ujjlenyomat olvasás mint pl a S22U vagy a N20U de ez annyira minimális, hogy a mindennapokban ha nem használsz 2 telefont párhuzamosan észre sem lehet venni. A másodperc töredéke a különbség. Nagyon gyorsan megszokod, hogy mennyi ideig kell ott tartanod az ujjad.iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
batabe
senior tag
-
aldebaran
őstag
válasz brainticket #4308 üzenetére
A yettelnél hálózati hiba van.
[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Varoz
addikt
Mert a feloldáshoz kicsit rajta kell hagyni az ujjad. Megszokást igényel, mert nem úgy viselkedik, mint egy "hagyományos" ujjlenyomatolvasó.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
brainticket
aktív tag
Itthon vagyok most Pesten, a határ után megint nehézkesen talált hálózatot meg aztán internetet, ma reggel a keletitől a bosnyák térig végig hálózat nélkül volt, gondolom olyan gyorsan ment a hetes busz hogy nem tudott lépést tartani
Van benne egy magyar Vodafone kártyám illetve az osztrák kártyám is a Vodafone-nál roamingol általában.
-
szkorhetz
őstag
válasz llspencerll #4296 üzenetére
OP9Pro-ról jövök kb 20ból 19szer sikeres a feloldásom, sebességben is teljesen jónak érzem. Fólia nincs a kijelzőn.
-
aldebaran
őstag
Olvashatsz pozitív és negatív tapasztalatot is. Itt olvass vissza vagy 20 hozzászólást, van azért jó sok pozitív tapasztalat is, de hogy nálad hogy fog működni, az lutri...
A 2G-nek külön kapcsolója van:
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
VWati
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy 6-os vásárlásán. Sok negatív dolgot olvasok sajna..... Nem tudom érdemes-e beruháznom egy ilyen készülékre. Telekomnál vagyok előfizető, és Zalában vagyok. Vajon itt működik a telefon, illetve ezt a 2g-3g dolgot sem nagyon értem.... Lehet hogy el kellene engednem, pedig nagyon tetszik a telefon.... -
Ano
senior tag
válasz llspencerll #4301 üzenetére
Nincs erre valami hivatalos fórum ahol lehet jelezni hogy mennyi készülék érintett itt a balkánon?
Synology RT6600AX felfedezés alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest