- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Van ugye a Lapse It Pro program, több szögből beállítva 2mp időközönkénti fénylépezéssel a felhőkről csinálom most, aztán 2-t letöröltem, de megvan a nyers cucc ami csak képek, 1 óra alatt olyan 1500-1600kép készül.
Ha készen lesz zenével mindennel majd linkelem ha érdekel titeket!
-
-
w333
félisten
-
Ezt csak azért mondod, mert Te nem használsz sok appot. De ez az egyik legnagyobb dobása a Sonyak a konkurenciával szemben, hogy itt bármikor bármi mókolás nélkül mindent le tudsz menteni, hogy ne vesszenek el az adatok. Nálam van több olyan app, aminek semmiképp sem szeretném ha elvesznének az adatai.
Ne úgy képzeld ezt el, hogy caklipakli lementi az egész rendszert, csak bizonyos appok mentéseit amiket kiválasztasz. -
w333
félisten
Ez nem minden esetben van így
Mert pl. ha az OTA-ban (telefon szoftver frissítés) van olyan lehetőség hogy "új szoftver frissítése" + "factory resset" akkor semmi baj nem lehet és ugyanúgy lefrissül mint ha számítógép-ről frissítetted volna
Vagy ha esetleg nincs ilyen lehetőség az OTA-ban, akkor beállítások majd "teljes visszaállítás", és mikor újraindult a telefon, akkor telefon-ból frissítések telepítése és ennyi -
compi.hu
senior tag
-
SkyS1gn
félisten
Kivolt!
Egyel régebbi Z-hez való flashtollal meg idáig jut és most megállt...
16/044/2013 11:44:00 - INFO - Selected Xperia Z_10.1.1.A.1.253_C6303.ftf
16/044/2013 11:44:00 - INFO - Preparing files for flashing
16/044/2013 11:44:06 - INFO - Please connect your device into flashmode.
16/044/2013 11:44:25 - INFO - Device connected in flash mode
16/044/2013 11:44:25 - INFO - Opening device for R/W
16/044/2013 11:44:25 - INFO - Reading device information
16/044/2013 11:44:25 - INFO - Phone ready for flashmode operations.
16/044/2013 11:44:25 - INFO - Current device : C6603 - BX903GLEYA - 1270-5695_R12A - 1269-5309_10.1.A.1.434 - GLOBAL-LTE_10.1.A.1.434
16/044/2013 11:44:25 - INFO - Start Flashing
16/044/2013 11:44:25 - INFO - Processing loader
16/044/2013 11:44:25 - INFO - Checking header
16/044/2013 11:44:25 - INFO - Flashing data -
SkyS1gn
félisten
UPDATED Features
Overall software performance improved.
Much better soft keys now and notification bar and soft keys both changed to black color background area. The STRIP behind soft keys has been colored as BLACK previously it was of GREY color.
Now notification light can be turned off.
White Balance – color calibration. White balance option seen in settings
Updated NFC firmware
Xperia Launcher is responding much faster than before.
Improved Battery Life.
Small apps icon have been changed now.
You can now tag in photos, new option added in album.
View movies in portrait mode now.
No Wi-Fi drops any more. Issues rectified.
World Clock widget updated.+ a jobb kamera, a mosó algoritmust kiszedték elvileg! De míg nemtudom működésre bírni ezt a hulladékot addíg nemtudom letesztelni...
(#4769) Szombó Jó a PCC, nekem má azsem megy... infó nem érhető el
THIS IS SPARTHAAAAAAAA!!!!!!
-
és (#4684) zenwalk
Dehogynem tud értesítést a Gmail, ráadásul elég profin.
Gmail elindít ->3 pötty -> beállítások-> rányomsz arra a fiókra, amelyiknél szeretnél értesítést, és ott az Értesítésekbe teszel egy pipát.Azért mondtam, hogy elég profin, mert az értesítési sávot lehúzva, már olvasható is a levél, valamin egyből archiválható, ha nincs már rá szükség.
-
-
la5z10th
tag
Erre a videóra gondoltam:
http://www.youtube.com/watch?v=NmdA2QXtxnEMost, hogy jobban megnéztem a videót, úgy látom, hogy valóban fólia van rajta és az karcolódik, igazad van!
Akkor ez gondolom ugyanolyan kemény fólia ami gyárilag az active-omon is rajta van.Nem akarom én lehordani a "Z"-t, mint ahogy írtam is én teljesen elégedett voltam és vagyok is a Sony-val csak nem akarok belevágni anélkül egyik készülékbe sem (mert nem olcsók!), hogy nem informálódnék előtte.
Köszönöm a válaszodat!
üdv -
darvinya
titán
Ha jól tudom, a garancia papír csak számlával együtt érvényes.
(#4519) Invi
Holnap, ha jut időm megint rakok fel képet miből áll a Z.
Amúgy ahol repedés kiindulópontjánál le van ragasztva az alaplap, de nem teljesen.
A túloldalán ahol nincs ragasztva, egy ellentartó pöcök van.
A jack/szenzor egység meg külön álló teljesen.
Így a csavarodó mozgás létre jön hamar, és nem kell hozzá nagy erő. -
w333
félisten
Nem értelek hogy most hogy jön ide az S3 ???
Nem lehúzni akarom az Xperia Z-tcsak páromnak Xperia go telefon-ja van és emiatt írtam hogy kb. mindenki az összes Xperia tulaj panaszkodik az ICS-re és Jelly Bean-re hogy laggol ...
És ezt szerintem más Xperia tulaj is megtudja erősíteni -
Djatis
senior tag
Nekem az a megállapításom hogy netezés közben igen meleg lesz nem azt mondom hogy el kell dobni mert olyan forró de inkább meleg mint langyos.
Note 2-ről váltottam és az a meglátásom hogy az N2 akkor volt hasonló meleg mikor NFS-eztem rajta a z meg net közben produkálja ezt! -
darvinya
titán
-
Invi
aktív tag
190 magas vagyok, farmerben volt, nem szűkben, de már csak erre tudok gondolni. Képet teszek fel, de most azzal szenvedek, hogy képernyő hiányában letöröljek a telóról mindent. Hogy tudnám megoldani. A restoret a kijelző közepén kell engedélyezni, ott pont nem érzékel. :S
-
Coyote2000
őstag
Megpróbálnád egymás után kétszer, két különböző helyre bökve? Közben ne lépj ki a Térképből.
Mint kiderült, nem a Street View-nak hanem a Térképnek van baja.
1. bekapcsolom
2. odabökök egy helyre, kidob egy címet
3. street view működik
4. térkép/beállítások/névjegyek/hálózat: OK5. odabökök egy másik helyre, nem dob ki címet, csak "Cím betöltésre..." az örökkévalóságig
6. ha mégegyszer rábökök, street view már inaktív (cím nincs)
7. térkép/beállítások/névjegyek/hálózat: Error Java NullPointerException blablablaElsőre megy, utána gondja van. Bugnak tűnik, de mitől, ha másnak nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest