Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
njnl
aktív tag
én nagyon élvezem, éjszaka a munkában nekem tökéletesen megfelel. full hd-ból eddig csak sample volt rajta, egyszerűen gyünyörű. DE egyetlen szó sem érheti a 720p-t sőőőt, XviD-el sincs baj.
Szerk.:
petipetya, pepe091
Köszönöm, kipróbálom őket!
Más:
Ti milyen videólejátszót használtok? -
...mert a Japánok mindig kacsintanak...
Egyébként meg a rövid válasz, hogy a Sony Japán(iai cég).
Az IPS sem tud olyan tökéletes feketét - technológiai felépítéséből adódóan - mint az (...)OLED.
Így ha csak a fekete a tét, akkor még az IPS is csak egy kompromisszumos megoldás.
Mindemellett mondandóm nem csak neked szólt, többek közt így került bele az Amoled is, hiszen nem egyszer felbukkant az utóbbi hozzászólások során...
-
Rosszul gondolod, és egyben sértő is a feltételezésed.
Reálisan gondolkodom, és abból dolgozom, ami van.
A Sony is kapja tőlem a kritikát, főképp a tipo vonal, mert bizony az sajna már nagyon alja.
Sem az E-t sem a tipot nem ajánlom egyik ismerősömnek sem, pedig a piac azt mutatja van rá kereslet.Egyszerűen a Sony-nak már tavaly sem kellett volna a 2011-es hardver alá mennie.
Sokan csak ezt szajkózzák, pedig van rá reális magyarázat, amit már többször kifejtettem.
Mindemellett én lennék a legboldogabb, ha a fizetésem a Sony-tól kapnám, mondjuk termékmenedzserként...
Kérdem én, ha a Sony kijönne Samoled kijelzőkkel, és azoknál meg a samsungok esetében (nem is kis példányban) előjövő sávosodás, beéégés, szellemképesedés kerülne felszínre, akár egy csúcsmodell esetében is, akkor is hasonló lenne a hozzáállás? Igen, az.
...no akkor én itt befejeztem, mondandóm leírtam, akinek nem tetszik, ne olvassa...
-
...ahelyett, hogy örülnénk, végre azt a technikát, típust kapjuk majdnem teljes egészében, mint Japán(ia), erre ez megy...
Nemáár!
Évekkel ezelőtt folyamatosan - a többség - áhítoztunk a japán technika/modellek után (sajnos voltak akik egyenesen szidtak gyártókat), most, hogy itt van, és van egy eltérés, máris sz@r szemét Sony...Mintha még soha nem lett volna hasonló... Ja, de. Samsung, HTC, ZTE, nem is egy modellel végigvitte. Egyes régiókba Amoled helyett SLCD kijelzőt tett, másik egyes régióba szánt modelljeikbe gyengébb processzort, harmadik meg fele ramot engedélyezett, meg gyengébb kamerát...
Mindenki gondolkodjon el, tulajdonképpen mit is akar.
Ha a termék nem passzol hozzá, hát tessék, lehet menni venni brutálisan túlszaturált, mesterkélt színekkel megáldott kijelzőkkel szerelt mobilt...
Az S(C)LCD-k, meg az Amoledek egyszerűen borzalmasan színezettek. Nincs emberi bőrszín - vagy akkor mindegyikük narancsrépa gyermeke - a fehér (ami ugye a weblapok nagy része) liláskékeszöldespirosas árnyalatban "tündököl"...
Bakker egy, azaz egy szín van, amit a Sony kijelzősük irigyelhetnek tőlük, és az a fekete. Az összes többi viszont nem stimmel a Samoledeken...
Komolyan, kissé elszomorító, hogy szakmai fórumon csak a rinyát lehet olvasni, Komolyodjunk már meg...
Ui: elnézést a "kiborulásomért" de ez már kiábrándító, hogy benézek, milyen infók vanna, meg tapasztalatok, de csak a sírást kell olvassam...
-
Otisz
őstag
Annyira szerintem sem kiábrándítók a színei. Valóban van fátyolossága, valóban nem olyan túlszaturált mint pl. az S3, de ha nem használ mellette valaki más kijelzőjű készüléket párhuzamosan, akkor nem fogja zavarni.
Úgy voltam, hogy eladom a második Z-t is, de úgy döntöttem, inkább megtartom. Mert mit vennék helyette? Feleségemnek iPhone 4s-e van (én is sokáig voltam iPhone-os), és naponta tölti legalább 1x, de van hogy 2x is.
A Z-t du feltöltöttem 76%-ra, azóta 71%-ra esett le. Kijelző maxon, energiatakarékos mód kikapcsolva, exchange e-mail folyamatos, kb. 10perc beszélgetés után nem mondom rossznak ezt az értéket. Volt nálam már rosszabb is - persze jobb is.Dokkolót már meg is rendeltem UK-ből (11ezer postával), mert annyira nem bízok meg ezekben az ajtócskákban. Teszek bele egy 32-es kártyát (a 64-es még nem éri meg, ami van 16-os meg már kicsi - nekem), veszek hozzá egy övtokot, és jó napot.
Én is akciósan vettem, és úgy vagyok vele, hogy 1 év múlva is kapok érte 80-90ezret, akkor meg minek ugráljak? Ugráltam már eleget, és sokszor sz@rabbnál sz@rabb készülékek kerültek a kezeim közé. Ez meg legalább nem is néz ki rosszul (szubjektív), a beszélgetési hangminősége pedig kifogástalan.
-
A T előbb jött ki, ráadásul a V-nek kisebb méretű a kijelzője, két különböző gyártásból származnak. A V ugyanazt a felbontást hozza kisebb felületen, eleve szebb lesz a képe. Nem tudom, ebben mi nem logikus. Nyilván meg tudnák csinálni akár 4K kijelzőben is a minőséget, de akkor nem 200k lenne a telefon, hanem 500k.
-
Én esetlegesen T-ről váltanék, azzal nincs nagy különbség. Mondjuk azért csalóka ez az összehasonlítás, mert pl én felülről fotóztam volna őket, mert ezek a torzulások a betekintési szögek miatt lehet, amit soha nem fogok megérteni, miért mondják egyből hogy hú a betekintési szög így meg úgy, mikor úgyis szemből nézi az ember...
Viszont ami nagyon bánt, hogy a navibart szürkére állították, és ezen a kontraszt állítgatás sem fog változtatni... Csak a mókolás segít rajta. -
-
rosszabbra számítottam, de titokban reménykedtem, hogy nem lesz annyira vészes, és igazam lett, aránylag tűrhetően bírja!
mondjuk mindegy, van egy minőségi hordozható kis akkumulátorom, amit még az iphone 4s telefonhoz vettem, kétszer azzal is teljesen feltöltöm, ha rászorulnék. -
ground89
csendes tag
ma nekem kibírta az 1 napot az akksi, de nem egész nap nyomkodtam hanem dolgozgattam is közben...
ha nem vadul van használva (1mp de rakom le) akkor sztem kibírhatja az 1 napot...
én ma neteztem, telefonáltam, játszottam rajta...
fülhallgatót még nem próbáltam ki...
amúgy se szeretek nagyon zenét hallgatni utcán, villamoson, metrón, buszon... csak ha nagyobb távolságba utazom...
de aki sokkal többet használja a telefont akkor nála az előfordulhat, h töltenie is kell napközben...
amúgy minden akksi takarékosság be van kapcsolva a telefonon... -
exelsior1
senior tag
Érett hozzáállás, mások az emberek, mondjuk, talán kicsit túl egyszínű a hátlap, bár képeken jól néz így ki, de nekem pl a Nexus 4-nél nagyon bejött az a csillámló mintázat, valami olyat kaphatot volna, vagy valamit. Mondjuk összességében bőven az egyik legsexybb az új telók közül, mellé még elegáns, ránézésre is pazar minőőségű, masszvitású stb. Bár, nekem még bejönne, ha lenne olyan átlátszó csíkja mint az első Sony telóknak, a vicc, hogy simán befért volna a méretbe egy csík az Xperia P féle érintős változatból és akkor nem a kijelzőből zabálnák a gombok a helyet. (megjegyzem a kijelző alatt is bőven van hely ahova befértek volna, míg a kiejlzőn lévő gomboknak pont az az elvi lényege, ohgy így rövidebbek lehetnének a kijelzők, de eddig erre nem láttam példát mindig ugyanannyi hely marad mintha lennéne külön gombok), bár akkor nem igazán lehetne megoldani, ohgy 1 nagy üveglap legyen az elő-hátlap. De így is bőven egyedi és vnzó és legalább tégla, elegem van a sok kavicstelóból.
-
ground89
csendes tag
HD filmet nézni rajta meg olyan mintha egy FULLHD-s tv lenne a kezedben...
gyönyörű nagyon...
játszani nem nagyon játszottam vele, mert nem találtam olyan játékot még ami érdekelne is... de azért kipróbáltam 1-2öt és nagyon odacsap...
melegedés az sztem relatív... én legalábbis nem vettem észre még rajta... (amúgy se a legjobb a hőérzete a kezemnek)
amúgy a kisajtócskák nagyon masszívak...
iszonyatosan jó minőségű ez a telefon...
tegnap óta van meg és még mindig meghajlok a tudása előtt és a gyorsasága előtt is...
hihetetlen csak dicsérni tudom... ez a dizájn amit a sony művelt ezzel a telefonnal... le a kalappal... -
ground89
csendes tag
csap alá raktam szépen lefojt róla...
az biztos h gyűjti a port hiszen fekete ( bp polgári lakás ami 4-5m beltér úgyh van rendesen por)...
ütni meg még nem ütöttem, mert nem volt alkalmam rá...
akksiról még nem nagyon nyilatkoznék (éjszaka töltőn volt és reggel 7óta pötyögtem rajta az alatt 5 % ment le..
fogni sztem kellemes... sokkal jobb mint pl az S3mast... -
ground89
csendes tag
Kijelző nekem tetszik...
fekete tényleg nem fekete, de maga a kijelző az fúúú b.meg kategória nálam...
képeket majd holnap készítek ha nem baj.
egy picit tényleg maszatolódik a háttallap, de inkább a macskaszőrt gyűjti. :-)
Akksi szépen merül, de nem volt 100-on, meg amúgy is kell majd hozzá idő mire be fog állni az ü.idő...
nagyon szépen szól, képek egyszerűen gyönyörű, videó meg olyan mintha tv lenne a kezdetben...
sd kártya nincs...
Dokkoló sincs... :@
betekintési szög az kb olyan mint az oldalon, nekem megfelelő...
fedelek eddig masszív, de ki tudja meddig... mindenképpen kell venni dokkolót...
amúgy most a telefonról írók bocs ha vmit rosszul írók (még szokni kell)... :-)
vmit kihagyták írjátok!!! ;-) -
exelsior1
senior tag
-
ground89
csendes tag
egy biztos a kinézet az nekem 5*ös...
+ ütés,por és vízálló, mert a munkám az nem fehér kesztyűs úgyh mindenképpen egy hasonló telefon érdekelt... acro s-t szerettem volna, ott meg az volt a baj, h nincs magyar forgalmazása a go pedig olyan kis butácska (nekem)...
na de mind1...
amire megérkezik biztos, h 3 évet öregszek, mert ami most van az haldoklik már... -
ground89
csendes tag
Ha megjön a telefon akkor majd tudok rá választ adni(akksi idő)...
Sztem az biztos, h a P az tovább bírja a nyüstölést mint a Z fogja, mivel a fullhd az zabálja az akksit az biztos...
Ami a frissítés terén meg biztos nagy "?"jel van még (gondolom én)...
Következőt biztos megkapja, utána majd kiderül... -
szimike79
őstag
Ezt a hozzászólásod nem igazán értem.
Vennék egy ilyen telefont, de nincs szükségem rá, nem megfelelőek a paraméterei. Amúgy tetszik. Mit szóltok hozzá?
Ehhez szerinted mit szóljak?
Talán ezt: Várd meg az MWC-t biztos lesz olyan teló a kínálatban az új készülékek között, ami majd megfelel az igényeidnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest