- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
crane75 #12610 üzenetére
Hito majd minden mondatával egyetértek. Annyit tennék hozzá, hogy a Z1 kicsit nagyobb és nehezebb is változatlan kijelző mellett. Ésszerű érv nem szól a Z1 mellett (bár azért az 1 óra + böngészési idő nem elhanyagolható, és ha sokat fotózol mobillal akkor a kamera is sokkal jobb, frissítések is tovább jönnek majd). Én azt szoktam mondani, hogy cserélni nem éri meg, de ha másról váltasz akkor Z1, ha belefér a keretbe. De ha szűkös a keret egy jó fejhallgató többet dobhat a felhasználói élményen.
-
hito
nagyúr
válasz
crane75 #12610 üzenetére
Z1-ben jobb a:
- kijelző valamivel
- kamera
- hardver (bár ebben a kategóriában szerintem már nem számottevő a különbség a két készülék között)
- IP58-as, ami azt jelenti, hogy elvileg nem fél méterig és 1óráig bírja víz alatt, hanem 1 méterig és 1óráig
- az akksi kb. 20%-kal szerintemHa van rá pénzed és nem számít a 40-50eFt, akkor a Z1 jobb választás, viszont a Z is brutálisan jó. Szerintem nincs köztük 40-50eFt, max. 25, de biztos van aki ezt másképp gondolja.
Hogyhogy egyébként? 808 maradna, vagy végleg szakítasz a szimbivel?
-
exelsior1
senior tag
Komoly? Ha vízállónak hírdetik, akkor az a minimum hogy vállaljanak rá garanciát. Megveszed hogy vízálló, aztán beázik egy kád víztől, mert tölteni kell naponta
Akkor lenne a dokkoló a csomagban, külön nem is biztos hogy lehet venni, ill nem láttam hogy bárhol hírdetnék, de egy Sony Centerbe majd megérdeklődöm
-
exelsior1
senior tag
Ja, ez teljesen igaz, meg a gyári függetleneknél elméletileg alapból jár hozzá, a T akkor simán kispróolja az árból, ahogy nézem a leírást a fülessel együtt, de az nem biztos még
Mindegy, 44 ezerért asszem megbocsátható, de azoknak akik 150-ért veszik már nem. Meg, főleg, hogy nekik rossz ez, mmint, a vízállóság az alap, benne van a leírásban hogy ezt tudja, szal ha pár hónap múlva elgyengülnek a tömítések és emiatt beázik, máris adniuk kell egy újat elméletileg mert most bizonyítsák be nekem, hogy találtam 1 méternél mélyebb vizet a dunán kívül a városban amibe beledobtam majd fél óra múlva azért kivettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Baldur's Gate 3
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest