Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
Sehol semmilyen törvény nem rendelkezik arról, hogy cserekészüléket kell kapnod. Az egy lehetőség, amit a szolgáltató biztosíthat. És ennek semmi köze ahhoz, hogy az adott készülék 1 forintba, vagy 1 millióba kerül. El kéne már felejteni ezt az ennyibe és ennyibe kerül és akkor ilyen-olyan kiváltságaimnak kell lennie hozzáállást.
-
Isual
veterán
Z4C lenne a cél, amit ki kéne várjak, de egyre inkább kezdem elveszteni a türelmem. 1 éve le akarom váltani a telót, a Z1C-t majdnem megvettem, de várjuk meg a Z2C-t, ami nem jött, hanem Z3C lett, de akkor már 64 bit SOC, GG4, új Sony kamera, legyen inkább Z4C...
HTC One M9 tetszik, de kicsit nagy és nagyon drága, szóval meglátjuk...
-
LouiS22
veterán
-
lcee79
addikt
Az biztos, hogy ha letörlöm a mappát és újraindítom a telefont, újra létrehozza, tehát a cikkben igazat irtak erről, nem tudom a sonynak mennyire van köze ehhez, de el tudom képzelni, hogy valóban kémprogramhoz hasonlóan működik akár egy gyári szolgáltatás is.
Amúgy volt már pár hete egy ilyen hír is az épp a windows 10-ről...
(Vigyázzon, minden billentyűleütését rögzíti és továbbküldi az új Windows) -
heidrich
senior tag
Nekem is mindig felébred a zsebemben és feloldódik ha a dupla koppintással való ébresztés be van kapcsolva.
Beállítottam minta alapú feloldást de akkor meg a vészhíbás gomb nyomódott meg és a tárcsázóba össze vissza benyomódott minden gomb...Amúgy ez azért lehet mert túl érzékeny az érintő? Más készüléknél ilyet sosem tapasztaltam. Esetleg egy folia megolhatja ezt a problémát?
-
lcee79
addikt
Sony Xperia Z3 Compact múlt csütörtökön megérkezett hozzám, tesztelgettem kicsit, most írok róla kis összefoglalót az első élményekkel. És kicsit összehasonlítom az előző telefonommal amit 2.5 évig használtam és szerettem, ami ebből nem fog kiderülni, mert főleg már a hibáiról lesz itt szó
Pozitívumok: A mérete számomra tökéletes, pont ez passzol a kezembe, a ONE X-nek 1/10-ed collal volt nagyobb kijelzője, de annak csak a 80%-a kb a mérete, ez nagyon tetszik. Az oldalán levő félig átlátszós anyaggal én nem tudom mi volt a baja sokaknak, szerintem az képen is meg élőben is jó, arról meg nem is beszélve hogy az egy jó kapaszkodó, mert általában azt fogja az ember.
A telefon tudása, sebessége, nem nagyon akartam írni,de bőven megfelelő bárki számára, véleményem szerint, sehol nem akad (még szép!!!) (t-mobile is rakott rá pár programot, amikkel eddig még nem találkoztam… nem mintha hiányoztak volna
) Programokat én viszonylag sokat használok, amit hoztam magammal, számomra az volt a lényeg, hogy azok amikkel eddig is dolgoztam működjenek, és legyenek persze esetleg még gyorsabbak, és ez teljesült is. Játszani még nem játszottam vele, de antutu-t lefuttattam, ~43800-at csinált ami szerinte is elképesztő
Az akksi nálam első nap mikor kivettem a dobozból 60%-on volt délelőtt 10 órakor, és este 6-ig, merült 5%-ra ezalatt csináltam 4:40 perc kijelzőidőt!!! Ez nekem már 100%-ról is megfelelt volna . (ONE X legnagyobb hátránya az akksi volt, abból én sajnos én még 3 órát se nagyon tudtam kihozni, mostanság pedig már főleg fényképezéssel vagy játékkal még annál is kevesebbet, azt már nem is mértem, kevés volt ahhoz is hogy mérjem)
Z3C töltése a gyári töltővel szerintem gyorsabb, mint amihez szoktam így az is tetszett…
Ultra stamina módban 10 napot írBár ilyenkr még az általam kirakott widgetek stb, háttér... mindent egy általa beállított alapra tesz.
A kamera okosságai nagyon jók, el lehet vele szórakozni órákig, és ugye még letölteni is lehet hozzá egyéb extrákat. Ha az embernek van rá ideje épp (nekem tegnap volt fél nap azzal szórakoztunk: D) Ha olyan funkciókat használok amik proci/energiaigényesebbek, akkor előfordulhat melegedés, de azért nem dobtam el a telefont, annyira nem volt forró soha (one x bizonyos játékoknál (pl: asphalt 8) érzésre majdnem kigyulladt )
Kaptam hozzá ugye (t-mobile-ban vásároltam) kis bluetooth-os hangszórót, ami igazából sok mindenre nekem nem jó, hangminősége elmegy, hangereje nem túl hangos, de mindenesetre kihangosításra ha nincs más, akkor jó
Telefon hangja teljesen jó hangos és jó minőségben szól (one x-et pl nem tudtam letenni az asztalra mikor zenélt mert akkor mindenféle recsegés és torzulás és rezgés közbeszólt a hangminőségnek, és halkabb is volt. Ha nem asztalon volt akkor jobb volt a helyzet, de mély, mélyközép egylátalán nem volt inkább csak a magasabb tartomány…)Negatívum: Kijelző oldalról nem látszódik mindenféle fényerőtorzulástól mentesen, a sarkokból nézve fehéredik, gondolom a háttérvilágítás onnan jobban látszik, oldalra fordítva és lent-fent pedig sötétedik… (ONE X ebben az egyben jobb volt a super lcd2 kijelző ezt teljesen tökéletesen tudta.)
Képminőség a kijelzőn teljesen jól néz ki nagyrészt, szép színes, nem fakó nem tér el vészesen a valóságtól. Eredeti méretre nagyítva nem tökéletes, de akár lehetne jobb is.
Némelyik kép viszont valami véletlen folytán teljesen jól sikerül, nem értem miért nem lesz olyan a jobban beállított kép, mint néhány, aminél csak kattintottam…
(Mondjuk a tükörreflexes fényképezők képminősége közelebb áll ahhoz amit én jónak nevezek, és tudom hogy ez megy mobil...)
Ma reggel kijött egy remélem ideiglenes hiba, ami szerintem az I Cín’t wake up nevü progi hibája volt csak, play-en vettem még a ONE X-re, azon működött tökéletesen, de ezen sajna nem. Ez egy ébresztőprogram, ami utólagos teszteléssel, csak akkor működik, ha felébresztem a telefont a bekapcsoló gombbal, így nem ébresztett reggel, és fél órával később a kislányom ébresztésére keltem, aki mondta hogy most már kell a nyam-nyamTehát mint látszik összességében meg vagyok elégedve, sőt talán még jobb is mint gondoltam
Egy tokot még kell vennem hozzá, hogy jobban meg merjem fogni, nem jó üvegeket tapogatni, nem akarom összetapogatni folyton…
Meg a mágneses töltőt is be kéne szereznem, bár annyira nem sűrűn kell tölteni, hogy kikopjon a nyitója -
lcee79
addikt
Általában sokat vacillálok új telefon vásárlása előtt... (persze most a t-mobile volt a ludas
)
Nem célom 2 hónap múlva lecserélni, és nem akarok olyan telefon mellett dönteni amivel mégis meg kell tennem (samsung omnia 2-vel kénytelen voltam)
Szerintem a youtube-on megnéztem az összes videót a z3c-ről(2012-ben meg a one x-ről ugyanígy)
Sosem volt még sony telefonom... (2x HTC-m volt, előtte meg 2x nokia, előtte meg siemensek de azok még nem okostelefonok voltak
)
Remélem jól választottam...
Azon gondolkodtam egy darabig melyik színt válasszam, de úgy döntöttem hogy a feketén kevésbé feltűnő a keret, így amellett döntöttem, pedig one x fehér volt, és ebből is a fehér fogott meg elsőre, és azt gondoltam elsőre, hogy azt fogom választani, de élőképeken már elbizonytalanodtam, így aztán fekete lettképre:
Ha lerakom a telefont és hozzá sem nyúlok, összes energiatakarékos módot bekapcsolom és kikapcsolok mindenféle szinkronizálást, szerintem one x akkor sem menne ennyit -
LouiS22
veterán
Érdekes módon nekem azonnal ment az előrendelés, amikor felkerült, beállítottam mindent, okéztam, jött értesítő a beérkezésről, a szállításról, majd megérkezett a futár és átvettem.
Az viszont tény, hogy mostanság igencsak döcögnek a Telekom szerverei, valamit nagyon reszelhetnek a háttérben.
-
lcee79
addikt
Ja és a kedvencem a "biztonsági notifikáció" így ahányszor belépek lesz egy felesleges törölhető sms-em, és emailem is...
Kitalálhatnának valami kevésbé idegesítőt...
(főleg mikor este fennhagytam a szobában a telefonom és belépek számlát befizetni, és az sms fel is ébreszti a kislányom és altathatom vissza)
-
lcee79
addikt
Nálam is a one x-et fogja váltani, ha minden igaz
"HTC One X-et váltotta nálam a Z3C de konkrétan ez a készülék teljesen más szinten van minden téren "
Ezt jó értelemben kell értelmezni ugye?
Amúgy kijelző érdekelne legjobban one x-hez képest jobb vagy egy szinten van (one x-é nálam elég jónak számít)?, gondolom wi-fi jel biztos jobb...akkuidő 1000% hogy jobb
, amik főleg zavartak mostanság...
Addig még végül leesett a one x a sarkára és most repedezett üveggel használom (most már ez zavar a legjobban, bár vetekszik az üzemidővel), míg nem lesz meg az utód...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest