Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Jimmy66 #11488 üzenetére
Ilyen ez a filmes szakma, az ember a rosszra készül fel és a jónak majd örül, ha meglepi. Én legalábbis már kerestem "curved" üveget az elő és hátlapra is, ha tényleg z3c jön, akkor azonnal rendelem is. Tokot, bumpert nem szeretnék, úgyhogy legalább ennyi védelem kellett amúgy is, a többire tényleg csak rákészülni lehet.
Olyant nem találtam szerencsére, hogy önmagától tört vagy repedt a kijelző, z1c-nél elő-elő fordult, mert az üveg és a fém kicsit másképp reagál a hőre, meg leginkább más tempóban, de volt, ami az éjjeli szekrényen pattant el éjszaka, az elő-elő fordult a kis tesóval.
Szerk.:
Tényleg, a régi kontra új rendszerekről tudna írni valaki két sort? Melyik jobb? z1c-n a KK a mai napig jobban muzsikál mint az LP, ez z3c-n hogy van? -
micafighter
nagyúr
válasz
Jimmy66 #1114 üzenetére
Pontosan. Továbbá ha sokat vagy asztalnál, mondjuk munkában, akkor megtartja neked stabilan, látható szögben, hogy használni is tudod, és nem kell fel-le tenni (minél többször teszed fel-le, annál nagyobb a valoszinüsége hogy leejted ugye), kényelmesen lehet használni a telefont a dokkolóban. Nem is kell hogy állandóan be legyen dugva a hálózatba, már csak ezért is jó. Továbbá daydream-et (álmodozás?) be lehet állítani dokkoláshoz. Nekem így van egy órám is az asztalon, és az értesítéeket is mutatja. De rengeteg mindent beállíthatsz daydreamnek, híreket, időjárást, képeket stb. Asztali óraként, digitális képkeret ként is szolgálhat.
-
tibi020
tag
válasz
Jimmy66 #1101 üzenetére
Sziasztok!
Én a Z1 compactot cseréltem le Z3 compactra, és meg volt a dokkoló és a mágneses töltő is a Z1C-hez.
Én sem tudtam, hogy jók lesznek e a kiegészítők, de most már tudom a választ igen!!!
A dokklolóban kicsit "hátra dől" a telefon, de lehet használni és megfelelően tölti is, végül is nem egész egy mm-el vékonyabb csak.
Remélem tudtam segíteni. -
micafighter
nagyúr
válasz
Jimmy66 #1101 üzenetére
Xda-n egy forumozó azt írta, hogy igen. Viszont a méret valoszinüleg nem lesz jó, tehát mókolni kell valamit, hogy megálljon benne rendesen. Ha nem tökéletes az illeszkedés, akkor a töltés sem lesz megbízható, illetve ha nem tartja rendesen a dokkoló a telefont, akkor piszkálni sem lehet a kijelződ dokkolás közben. A DK48 gyári dokkolóhoz 4 féle csatlakozót adnak, amik méretben különböznek. Ezek közül az egyik való a Z3 Compacthoz. A hozzá valóval tökéletesen müködik, és nagyon stabil a dokkolóban a telefon. A többi csatlakozóval nagyon instabil, a kijelzőt nem lehet használni, mert eldől a telefon, tölteni pedig hol tölti, hol nem. Tehát hiába csak tized miliméterek az eltérések a méretben, az egyik nagyon stabilan tartja, a többi meg szinte sehogy. Röviden a lényeg: ahhoz hogy a dokkoló megfelelően tartsa és töltse a telefont, miliméterre pontos illeszkedés kell.
Szerintem mielőtt valaki pénzt áldozna Z1 Comapct dokkolóra a Z3 Comapcthoz, várjon tapasztalatokat, biztos akad olyan fórumtárs, akinek van már ilyen dokkolója, és ki tudja próbálni Z3 C-vel.
-
Sly Bp.
addikt
-
-
Lacy6
senior tag
Azért, mert nem király hanem császár!
Amúgy ma voltam a MediaMarkt-ba és újabb negatív véleményt sikerül kapni a sony-tól ....
Öcsémnek mondtam, hogy nézd csak itt van egy Z1C ezt ajánlom, hogy vedd meg. Odajött elkezdi nyomkodni és lehetett látni akadásokat ami elég zavaró volt. Később gondolta kipróbálja a kamerát is rajta, de amint fényképezni akart egyszer csak kővé fagyott a telefon. Vártunk egy 10 mp-et, mert közbe engem szidott hogy ilyen szart akarok vetetni vele, eközben újraindult a készülék.
Z3-mat is megnyomkodtam az viszont jónak tűnt. S5, G3 laggolt de inkább a G3 az nagyon.
Egy kis tapasztalat az okos telefonokról -
troland26
őstag
Szerintem a Z3C jobban néz ki . MM-be én is megfogdostam és azt kell mondjam , hogy Z1C mellé rakva lényegesen jobban fest ..engem zavart a vastag káva ..bár , ha nem jött volna a Z3C akkor Z1C-t vennék . Nem lényeg , hogy az oldala nem fém ...sőt fel sem tűnt nagyon ..ellenben sokat számít , hogy nem lesz karcos a hátulja , mert csak ilyen sima belebújtatós tokokat szoktam használni . Elég nehéz szívvel hagytam ott a telefont ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest