- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blint63 #19955 üzenetére
Szia Bálint!
Nagy valószínűség szerint a szakszerviz nem fog komoly akku mérésekbe bonyolódni egy garanciális készülék esetén. Egyszerűen kapsz egy új akksit + keretet + fedeleket (+esetleg digitizert + hátlapot).
Ettől függetlenül ha van rá energiád, próbáld már ki hogy egy időre a sim kártyát átteszed egy másik telefonba és anélkül megnézed mit bír. Simán lehet, hogy egyszerűen nagyon ingadozik a térerő ahol laksz és/vagy egy sim kártya hiba, ami miatt folyamatosan újraregisztrál a hálózaton.
Magam akkut a következő módon tesztelek (pl. egy vasárnap délelőtt, vagy átdobom a sim-et egy másik telefonba):
Repülő üzemmód, majd egyenként Wifi ON, Bt ON, GPS ON, majd ezt a videót elindítom és pár óránként ránézek. Mielőtt nullára merülne a telefon, (pl. 10%-nál) leveszed és megnézed az akku statisztikát. Hogy ne kelljen sasolni túl sűrűn, ezzel az alkalmazással könnyen tudsz időzítőket beállítani szintekhez.Üdv: WG.
-
taki01
őstag
válasz
blint63 #11732 üzenetére
Igen vittem vissza garanciába szervizeltetni. Én se voltam boldog mert már előtte ötször volt szervízbe. Amúgy meg a kijelző mellett folyt be a víz meg a felső csatlakozó fedél nem zárt rendesen. Nem érdekelt hogy garanciába cserélik ki vagy a biztósító küld egy másikat.
-
caverinha
aktív tag
válasz
blint63 #11732 üzenetére
Én is vizi csúszdáztam vele,amit szépen bírt is,de ahogy lőttem 3képet vele víz alatt zárt ajtók mellett megadta magát a z1c-m. Mind ezt bírnia kellett volna ilyen IP besorolás mellett,én nem mondhatnám, hogy boldogan vittem gariztatni,de hibásnak nem éreztem magam, talán a sony-nak kellett volna jobban átgondolnia a reklám kampányát... Emlékeim szerint a Defy jobban bírta a vizet. Mindenesetre már nem fogok az új z3c-mmel vízalatti képeket lőni,pláne úgy,h a sim fedél mindig kicsit visszalöki magát.
-
misi111
tag
válasz
blint63 #2950 üzenetére
Oké. Köszönöm Valaki tudna értelmes appokat kiirni ide az oldalra,amit érdemes és jó is használni. Minden téren érdekelne? ha sms-t szeretnék irni em tudok egyböl név alapján megadni a számot.? Iphonenál nem kellet beirni a telefonszámot,csak a nevet elkezdeni,már ki is dobta. Itt csak a névjegyzéknél tudok egyböl sms-t irni?
-
blint63
tag
válasz
blint63 #2854 üzenetére
Ja még annyi, hogy az ablakocska jó poénnak tűnik, ügyesen meg vannak csinálva az alapfunkciók (telefon, zenehallgatás, kamera) bár kevés alkalmazás tehető ki rá egyelőre, a jelentősebbek közül tulajdonképpen csak a Gmail, meg a Twitter, még FB sincs, a Lotus Notesról meg nem is álmodom.
Arni: Igen, van benne NFC (végre valamire használtam is, wow) meg mágnes is, az NFC csak a telepítéshez kell ha jól értelmeztem, az ablakcsukást már a mágnes jelzi.
-
Armahun
addikt
válasz
blint63 #2854 üzenetére
A Chrome-ot és a Firefox-ot rövid idő után töröltem. A legtöbb weboldalon köztük itt a fórumon is össze vissza betűnagysággal jelenítette meg a szöveget. Egy hozzászóláson belül volt betűméret a mákszemtől az óriásig.
Opera lett a vége, az legalább rendesen tördeli is a szöveget nagyításkor.Honnan tudja a telefon, hogy rajta van a tok, mágnes vagy nfc vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest