Hirdetés
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
taxy88
aktív tag
Sziasztok!
Flahtool-lal szeretnék ftf fáljt készíteni a letöltött fáljokból, de a create gombra kattintva lefagy a flashtool. Van erre valami megoldás? -
taxy88
aktív tag
válasz
taki01 #20582 üzenetére
Én is nagyon szemezek vele, várom nagyon a teszteket. A telekomnál egyelőre tűrhető áron nyit 200ezer ft-tal prepaid) , egy ajándék 50k-s fejhallgatóval. Nekem nagyon tetszik, főleg az ezüst szívű változata.
Hamar lesz ez 160ezer ft körül.Október első felében szoktak lenni sony-s kuponnapok, meglátjuk. -
taxy88
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz #20489 üzenetére
Expansys-nál 145ért előrendelhető.
És ha jól tudom, akkor ők gyártói garanciával adjál. -
taxy88
aktív tag
válasz
szekfizsolt #17389 üzenetére
Ne másold, hanem helyezd át.
-
taxy88
aktív tag
válasz
kvojnovics #10671 üzenetére
Legfelül a téma összefoglalóban megtalálsz mindent.
-
taxy88
aktív tag
Ez nekem újdonság,hogy a gyári dokkoló is támogatja. De ez nagyon jó hír, mert tervezem egy ilyen töltőfej vásárlását, csak pont azt hátráltatott benne, hogy nyitogatni kell majd az ajtót hozzá.
De akkor ezek szerint nemEgyébként lehet már kapni pár helyen sony uch10 töltőt.
-
taxy88
aktív tag
válasz
darvinya #8732 üzenetére
Igazad van, mert normális esetben a szolgáltató függő telefont ad.
Akkor helyesbítek:
De az eddigi tapasztalatok alapján, itthon a Telekom az Z1C/Z2/Z3/Z3C(lehet a többit is, azt nem tudom, de ezeket biztosan) telefonokat függetlenül árulja. A többi szolgálatóé viszont mind függő. -
taxy88
aktív tag
(#8722) darvinya
Azt kérdezte, hogy nyitható-e, nem azt hogy nyitott-e. És a Telekomosat bizony lehet nyitni. -
taxy88
aktív tag
válasz
#31757056 #8690 üzenetére
Azt már nem tudom. Az már meghaladja a szintemet
(#8691) forgonati:
Egyetértek veled. Az enyém is most jött vissza nem rég a szerviztől, többek között mert iszonyatosan halkak voltak a hangszórók. És ez szerintem a sűrű párás(fürdőszoba,néha tusoló) helyiségben való használat miatt lehetett. Talán elkezdett benne valami korrodálni. -
taxy88
aktív tag
válasz
#31757056 #8687 üzenetére
Szia!
Esetleg próbáld ki az Xperia Tranfert -
taxy88
aktív tag
válasz
foldipeti #8550 üzenetére
d) A javítás helyéről:
Az 1 év Akciós árú és 1 év AS garanciás termékeknél a jótállási (és szavatossági) igény üzletünkben 1203 Budapest, Kossuth Lajos utca 89.-ben érvényesíthető nyitvatartási időben, hétfőtől - péntekig 10h-17h-ig. ...Sajnos mivel nem a hivatalos hazai sony forgalmazótól veszik a telefont, így nincs is rá a cordonnál garancia.
Egy próbát megér, de valószínű nem fognak veled foglalkozni, ha csak nem vagy kicsit is rámenősebb.
-
taxy88
aktív tag
válasz
Quasi_modo #8501 üzenetére
Igen, én is úgy gondolom. A lényeg, hogy elsőre! mindent megcsináltak és azt is kifogástalanul.
-
-
taxy88
aktív tag
válasz
zerdelyi #8244 üzenetére
Nekem is sajnos foltos a lencse felülete. Én csak 80%-os alkohollal próbáltam, de nem jött le nekem se.
Szerencsére az enyém garanciás, épp múlthét szerdán adtam le, most várom...Igaz volt még más baja is , mint pl. ,hogy a hangszórók maximális hangereje, újkorához képest legalább a negyedére! csökkent.
Illetve nagyon sokszor azt vettem észre ,hogy csak jött az sms ,hogy nem fogadott hívásom volt. Volt, hogy a feloldottam a képernyőt,láttam nincs térerő és csak pár másodperc múlva talál hálózatot. Szerencsére ezt produkálta is a szervizes előtt is. Viszont a lencsét nem írta fel a hibajelentőlapra, csak hogy homályos képeket készít. Így ettől félek, hogy ahhoz nem fognak hozzányúlni. -
taxy88
aktív tag
Akik feltették a Lp-t nem tapasztalták ,hogy még halkabbak lettek a hangszórók?
Eddig se volt túl hangos , de most utcán, forgalomban szinte egyáltalán nem lehet telefonálni.Kihangosítva dettó. -
taxy88
aktív tag
válasz
Quasi_modo #5725 üzenetére
Igen, mondhatni 3 külön profil van.
1. - néma mód: led értesítés is kikapcsol
2. - hang mód: itt a rezgéstől a max. hangerőig állítható,
3. -prioritás mód: teljesen testre szabható pl. hogy hánytól hány óráig, melyik napon, mely alkalmazások, csak hívások vagy csak értesítések, sőt külön hogy mely hívó felek élvezzenek prioritást. -
taxy88
aktív tag
Tudom , egyik se tökéletes. De engem akkor is bosszant. Ráadásul a cordonnak leadni a telefont kb. egyenlő a kukába hajítással.
Nem hiszem, hogy fólia lenne rajta. Próbáltam körömmel minden oldalról megkezdeni,de nem jön fel semmi. Tűvel vagy más eszközzel meg nem nagyon merek neki esni, nehogy még nagyobb kárt tegyek benne.
-
taxy88
aktív tag
válasz
toto0569 #2071 üzenetére
Próbáltam, mert először én is azt hittem, hogy fólia lehet. De nincs rajta semmi.
Szerintem visszaviszem ,hogy küldjék el szervizbe. Nem is egyik napról a másikra lett ilyen, hanem fokozatosan terjed szét rajta. Lassan már semmit nem fog látni az optika.
Már kezdem unni ,hogy mindegyik sony telefonomnál előjön valami szarság. Vagy csak ennyire szerencsétlen vagyok -
taxy88
aktív tag
válasz
micafighter #523 üzenetére
Akkor bocs!
Én naivan azt hittem,hogy a tr simán megy a z3c-vel is. Sajna egyelőre nem. -
taxy88
aktív tag
válasz
darkpower #431 üzenetére
Igen számít. Lehet, hogy csak én fogtam ki hitványakat, de 5 hónap 3 db tönkrement. Hiába csak 1k, ha úgy kell rá vigyázni mint egy optikai kábelre. A aztán vettem júniusban egy dokkolót a Sony centerben( még a z1c-hez) és azóta az tökéletes(ehhez is)
#Tidzsimon: mert a Sony nem az a gyártó aki meglépheti azt,hogy egy méterke kábelért 10k-t elkérjen. Még akkor is ha gyakorlatilag a gyári dokkoló valóban "csak" egy kábel.
-
taxy88
aktív tag
válasz
TapayBalint #412 üzenetére
Ez a kábel nem eredeti, és egyik sem az ami az ebay-n vagy akárhol kapható. A Sony nem gyárt/gyártat ilyen kábelt. Kartonlapra pedig azt nyomtatnak,amit akarnak. Mutassatok egy linket( bármely ország hivatalos Sony honlapja), ahol szerepel a kábel.
-
taxy88
aktív tag
Hát akkor nem vigyáztál rá eléggé!
Én 8 hónaposan úgy adtam el a z1c-t, mintha akkor lett volna kibontva a dobozból.
Ha meg valóban úgy volt a kijelzőtörés ,ahogyan írod, akkor el kell küldeni szervizbe. Vedd fel a kapcsolatot a Sony ügyfélszolgálatával és biztos vagyok benne,hogy segíteni fognak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Energiaital topic
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Renault, Dacia topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest