- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Williamgrant #24057 üzenetére
Az S8 nem oled?
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz
Williamgrant #24053 üzenetére
Uhh, ráértél.
Nem hinném, hogy képzavarban vagyok, csak nem voltam túl konkrét. Nyilván nem valami borzasztó nagy növelésre gondoltam, inkább a kávákat tartom zavarónak, ott lehetne kicsit igazítani a készülék dimenzióin.A kamerás véleményeddel egyetetértek, ezért is írtam, hogy nem feltétlen a dupla kamera a megoldás. Véleményem szerint a Sony szoftveresen mindig is le volt maradva. Nem feltétlen jó példa, mivel vagy 12 éve volt, de anno a d750-emre is firmwaret kellett hackelni, hogy értelmes képeket csináljon. Ugyanez igaz a C902-re és Xperia P-mre is, amiben az a furcsa, hogy emlékeim mindegyik cybershot mobil volt, amiktől elvártam volna, hogy ne kelljen mókolni. A Z3C-nél is ezt éreztem. Gyári fw-vel/rommal vörös volt a képek közepe, stabil helyzetben, tripodon(!) hót elmosódott képek, stb. Szóval na, nem akarok én tükörreflexes gépeket überelni, de azért egy pár emléket jó lenne értelmesen rögzíteni és nem szerencsétlenkedni, ha nincs nálam komolyabb technika.
Ez gondolom pozitív irányba változott az újabb típusokban.
Aláírom, hogy gyorsabb hardver van benne. De mivel ahogy írtam, nekem elegendő volt a Z3C, ezért ehhez nem feltétlenül szólnék hozzá. Mezei user lettem az évek alatt és kb a felét nem használom ezeknek az újdonságoknak.
Btw, az oldalsó ujjlenyomat olvasóért egy hatalmas pirospontot adtam anno. Sajnálom, hogy átkerült a hátlapra.
Igazából nem tudom megfogalmazni, hogy pontosan milyen innovációra lenne szükség a compact vonalban, mert patent kis telefonok alapvetően, de nekem évről-évre valamiért hiányérzetem van (úgy ámblokk a Sony háza táján). Xperiablogon is folyamat erről megy a sírás, szerintem tök jogosan. Jöhetne valami "hűű" érzés.Ahogy írtad, 5" alatt nincs alternatíva, épp ezért viseltem el a hibái ellenére. Ironikus, de a választásom nekem is egy S8ra esett, ami hatalmas dilemma volt és legalább ugyanakkora bűntudatom van miatta. Hiába tepsi kezeim vannak, még így elég nagyra sikeredett.
Az üzemidő baromira fog hiányozni. Mindig én voltam, aki azzal menőzött az ismerősi körben, hogy egy hétvégi kirándulást lazán kibírok egy kis rátöltéssel.
Majdnem megsirattam a Z3C-t, teljesen átérzem, hogy te sem találnál alternatívát. Remélem a jövőben megint lesz egy számomra megnyerő compact (bár lehet elég, ha nem kell 3 havonta szervizelni).
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #24053 üzenetére
Elhiszem, hogy ki vagy az S8-tól...
Nekem jelenleg A5 2017 van, de úgy gyűlölöm!
A kamera, az adataihoz képest nagyon gyenge, pláne az előlapi kamerája, valami borzasztó!
Üveg az egész, egyszer leejted, kettétörik...Ma szőnyegre 25cm-t leesett szőnyegre, picit megpattant a teteje, láthatóan...
Az akkumulátora harmatgyenge, napi 2 töltés...
A Facebook alkalmazásból képes egymás után háromszor kilépni..."A Facebook alkalmazás nem válaszol, bezárja?" Már nagyon unom...Holnap érkezik a Z1 Compact. Az A5-öt pedig lepasszolom a rokonnak. Remélem a Z1 Compact ettől jobb lesz....
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz
Williamgrant #24051 üzenetére
Teljesen szubjektiv velemeny. Ahogy irtam is szamomra nem elorelepes a legutobbi 2 compact keszulek, mert:
- Kijelzo mereteben vartam minimalis novekedest (sajnos a legujabb modellig ez elmaradt)
- Az uj xz2 modellek formaterve nem jon be, a regi sony-ericcsonos emlekek remlettek fel bennem, ahol a kis zold logon porgott a telefon es 2 honap utan kikopott a hatlap egy resze
- Szerintem mai szemmel nezve relativ gyenge kamera (vartam valami komolyabb vagy dupla kameras megoldast)
- nem erzek tul nagy innovaciot (pl 3d scan nem, ellenben a super slow motion bejon)
- ugy erzem evrol evre ugyanazt a modellt adtak ki, minimalis hardveres rancfelvarrassal (A Z3C hardvere teljesen kielegitette az igenyeim, tehat az uj SoC annyira nem erdekel)
Ezek lehet aprosagnak tunnek. Egy 100-110 ezres keszuleknel elviselnem ezeket, de egy ujonnan 160 ezresnel annyira nem.Ettol fuggetlenul nagyon szep es jo ficsorokkel vannak telepakolva a keszulekek, de ugy erzem meg igy is kis lemaradasban vannak a versenytarsakhoz kepest.
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #24007 üzenetére
Jo, de nem nalam lesz... majd megkerdezem idonkent.
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #24039 üzenetére
Örülök, ha neked bevált a Z3 Compact.
Én nem vennék...Gyakoribb vele a kijelző elválásos probléma, mint a Z1 Compacttal.És amennyivel drágább a Z3 Compact, annyival nem jobb a teljesítménye...
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #24038 üzenetére
Én többet találkoztam azzal, hogy kosz, vagy törmelék került bele, azért írtam így, de valóban így van ahogy írod.
Egyébként ezért is nem megy a haveromnak javított Z3c-ben a proximity, mert a tévedésből rendelt 4.3"-es vacak (részleges refundot már megkaptam) az túl vastag, és masszív fényszivárgás van annak ellenére, hogy megpróbáltam rendesen beragasztani.
-
Tomika86
senior tag
válasz
Williamgrant #24023 üzenetére
Még jó hogy nem tettem fel eladni a telefont, most vettem észre hogy az eleje elvált a kávától
Pont amiről beszéltünk eddig.
Illetve ha hívok valakit akkor elsötétül a kijelző.Lemelegítettem a kijelzőt és a hátlapot is, elég könnyen lejött, rendeltem hozzá új ragasztót, amit te linkeltél.
Viszont így szétszedve azt vettem észre, hogy ha elsötétül a képernyő és megnyomogatom a kijelző alját ahol a szalagkábelek vannak akkor visszajön a kép.
De miért csak akkor megy el amikor kifelé menő hívás indítok?
Ez összefüggésben lehet az érintőn lévő gombokkal is?
Ha 100%-ra kijelző hiba ez akkor kicserélem, de lehet alaplap hiba is? Hogy tudom kideríteni?Köszi!
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #24014 üzenetére
Amit kinéztem Z3 Compact, semmi tartozék nincsen hozzá, még töltő sem...Ez nekem gyanús. Mivel töltötte, akkor a telefont a tulajdonosa? Telenoros, és fóliás. 25.000Ft.
A Z1 Compacthoz jár az eredeti doboza, töltője, fülhallgatója, 2 tokkal, használati útmutatóval. Ráadásul kártyafüggetlen. 25.000Ft ez is.
A Z1 Compact "jobb" ajánlatnak tűnik. Tartozékok és megbízhatóság szempontjából.
A Z3 Compact volt tervben legelőször, de ahogy olvasgattam a fórumot, és láttam mennyire gyakori hibajelenség a kijelző elválása, elment tőle a kedvem...A Z1 Compactról nem olvastam gyakori hibákat, de aki tud, nyugodtan írja le.
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #24007 üzenetére
Jézusom...Ennyire gyakori hiba a kijelző elválása??? Akkor maradok a Z1 Compactnál...
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #24003 üzenetére
Az akksiját és az LCD-jét a helyszínen kellesz kipróbálni, ahol vesszük...
Van egy Z1 Compact is. Kártyafüggetlen, dobozával, 2 tokkal, 25E Ft az is.
Az esetleg jobb lenne?Én a Z3 Compactot szeretném. Nagyon felnézek arra a telefonra. Az ismerősömnek is olyan van. Küldött át nekem pár fotót, olyan fotókat tudott a 20.7 megapixeles kamerájával csinálni, hogy nem akartam elhinni, hogy a Z3 Compacttal készítette. 2 naponta egyszer tölti, pedig neki a Wifi, mobilinternet folyamatosan be van kapcsolva. Csak az a baj, hogy "régi" "prémium" modell...Asszem 2014 novemberében jelent meg... A RAM és a tárhely nekem bőven elég lenne, játszani sosem szoktam. A fényképező fontos inkább. Persze meg a Compact méret.
Köszönöm szépen az eddigi segítséget!
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #24001 üzenetére
25E Ft. Használt. Elől is, hátul is fóliázott.
Nem tudom volt-e javítva. Telenoros. -
Tomika86
senior tag
válasz
Williamgrant #23998 üzenetére
És ezzel hogyhogy működik?
Meg ha más van ott nem a gombok akkor miért működik? -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23984 üzenetére
Értem, köszi!
Ha újrahúzom nem vacakolok a visszaállítással. Nincsenek fontos cuccok a telefonon, illetve ami kell azt lementem előtte PC-re, aztán gyalulok mindent. Az a biztos! -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23982 üzenetére
nandroid mentés = TA mentés ?
Azt természetesen megcsináltam anno.
Ezt leszámítva elégedett vagyok a készülékkel, nálam nem jött elő elválás, kiválás, leválás, kijelző hiba, stb... ( kopp-kopp-kopp). Akku bírja, igaz én rutinból töltöm minden este.
Bár biztosan segítene ha újra feldobnám a romot és "szűzen" kezdené ismét a pályafutását. -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23980 üzenetére
Igen, persze. SLIM 4.9 megy rajta, szinte új korától kezdve.
-
|AP|
veterán
válasz
Williamgrant #23956 üzenetére
rendeltem új ajtót, ma meg is jön.
A régit egy erős húzással simán ki lehet pattintani? Nem mertem nagyon erősen cibálni, videót meg nem találtam a dologról. -
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #23960 üzenetére
Koszi, megnyugtattal...
-
|AP|
veterán
válasz
Williamgrant #23954 üzenetére
igen, valami azonnal kinyomja, ha kinyitom a másik ajtót akkor is. SIM tálca nélkül is.
Csináltam róla egy videót (állított lett, sorry
)
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #23946 üzenetére
Cordon annyiert csinalja, mint a teljes telo ara, mivel csereli az lcd-t is ha kell ha nem. Es mar nem garis.
Akkor lehet hogy kap egy rafogos tokot es hasznalja amig nem jonnek elo a hangszoro/kozelsegerzekelo hibak... utana meg mar minden mindegy alapon lehet hogy megis szetszedem (utoljara az MM2-met probaltam megjavitani, de nem lett az sem tokeletes). -
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #23938 üzenetére
helium tud, pc-n futtatott adb klienssel együtt.
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #23938 üzenetére
Na de a root-hoz downgrade kell, az meg szinten az app adatok torlesevel jar, jol ertem? Tehat a root mar a jatek megkezdese elott kellett volna ahhoz, hogy mukodjon? Akkor meg garis volt, nem akartam mokolni...
-
Bogya75
tag
válasz
Williamgrant #23928 üzenetére
Thx!
-
dzsodzso
csendes tag
válasz
Williamgrant #23895 üzenetére
Megjött és felismeri, kezeli rendben, nem reklám, csak ha valaki gondolkodik ilyenben
SAMSUNG EVO + Micro SD 256G SDHC 80MB / s Grade Class10, ezért is nem link a formátum.
Bízom benne, hogy még hosszú ideig szolgál ez a kettős -
Bogya75
tag
válasz
Williamgrant #23920 üzenetére
Ja,Kösz! De úgy értettem ,h aki Gyári szervizben(T-Mobil) cseréltetett ,az mennyi lenne. Hátlapot nem kell venni hozz? Láttam a youtubon videót,h az is széttörik az aksicserénél.
-
dzsodzso
csendes tag
válasz
Williamgrant #23896 üzenetére
Még néhány nap és tesztelem...
Köszi a választ! A 128-as nálam is régóta működik, rendben,
bár egyszer ment, a szervizbe, mivel nem látta... -
gyantaszuz
aktív tag
válasz
Williamgrant #23904 üzenetére
Sanszos, hogy az lesz. Vagy élek nélküle. Ősszel amúgy is cserélni akartam, ez meg jó lesz tartaléknak.
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #23899 üzenetére
Ha nincs videód az E6000 ragasztásról, soha nem fogok rájönni. Új kijelző, tölcsér. Mire végighúztam a kereten, már megszáradt az eleje, nem csináltam semmit
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz
Williamgrant #23902 üzenetére
szomoru
koszi szepen
-
Bogya75
tag
válasz
Williamgrant #23896 üzenetére
Köszi a választ!
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #23897 üzenetére
Naaaa
mondjuk a gmail nem animált, de egy reboot után rendbejött, hostshoz nincs köze
messenger lite képmegosztás viszont változik ahogy hozzáérsz, csak nem csinál semmit -
lightbulber
csendes tag
válasz
Williamgrant #23888 üzenetére
Az való igaz,de az aksinál megjelenik 1,5 v .Nincs ehez valakinek kapcsolási rajza? Sehol nemtaláltam a neten.
-
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #23863 üzenetére
Úgy sikerült leszednem onnan, hogy a telefon alkalmazás alapértelmezett alkalmazását a kapcsolatokra állíottam be
Beállítások->alkalmazások->fogaskerék szimbólum jobbra fenn->alapértelmezett alkalmazások->telefonalkalmazások-> kapcsolatok
És eltűnt a mikrofon, helyére pedig a frankó telefon gyorsindító került..
Ty for the help, William!
-
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #23863 üzenetére
Ahan..
Ez most nekem gond,bár eddig sem nagyon használtam ezt.. Mindjárt mgnézem, volt valami gyári hangrögzítős progi amit letiltottam, lehet legalább kikapcsolni kitudom...
-
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #23861 üzenetére
Igazából a mikrofontakarom telefonra átlőni,akamera teljesenjóhelyen van
-
Vangelis
félisten
válasz
Williamgrant #23858 üzenetére
Remélem!!!
-
Vangelis
félisten
válasz
Williamgrant #23856 üzenetére
Majd a következő körben. Pedig nem is magamnak csináltam. "Szakembör " ragasztotta, mert neki volt ragasza
De már én is megrendeltem a ragasztót csak idő amire ideér.
-
Vangelis
félisten
válasz
Williamgrant #23854 üzenetére
Szereztem ragasztót.. de sajna nem lett még az igazi. Lehet keveset tettünk rá....
Rendeltem ragasztót max újra megragasztom!
Megtátjuk...... kér volna érte.
-
metalstorm
aktív tag
válasz
Williamgrant #23850 üzenetére
Oké de a segítőkészség? Azért vagyunk itt nem? Biztos próbálta valaki azért gondoltam! Elnézést ezért. Visszatettem a gyári 6-ost és nem is lenne szükségem rootolásra, de nálam a lolihoz képest zabálja az akkut, csak kipróbáltam volna...ennyi
-
metalstorm
aktív tag
válasz
Williamgrant #23841 üzenetére
Köszi! Találtam szinte új MIUI-t, ez már biztosan 6-os... valakinek tapasztalata erről? LINK
-
Vangelis
félisten
válasz
Williamgrant #23837 üzenetére
Ilyesmire gondoltam...
Bonyolult mutatvány?.
-
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #23826 üzenetére
Nem tett jót. Furi, mert lenovora tmobilbe jó, de.iphonera vodára vagy lgre tmobilba iszonyat szar a minőség
Szóval érdekes.. -
KISDUCK
addikt
válasz
Williamgrant #23828 üzenetére
Shit. Valamiért félre értelmeztem.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Williamgrant #23826 üzenetére
Nem hiszem. Én nagyon gyakran pucolom a hangszórókat mágnessel és eddig nem vettem észre hátrányát. (Melóba kicsit sok a forgács.)
-
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #23821 üzenetére
Hazaérek és ónszippantóval megbézem mi a szituáció vele.
De lényegesen javult tegnap óta a dolog
nem szívesen küldenémm vissza a kicsikét, nagyon kompakt és marha jó kis teló szerintem
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Nem néztél be valamit? [link]
-
PubliCat
tag
válasz
Fújkáltam már azt is, mágnzedeztem, minden szart. Semmi :/
Hol van az elsődléges? A felső? -
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #23819 üzenetére
-
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #23816 üzenetére
Eddig emlékeim alapján aalul is fekete.vt a mikrofon nyílása, nem.csak felül.
Most fehér, mimtha odacsúszott.volna egy fehér paapír darab. De nem jön ki :/
Ugyhogy jan 2 szerbiz hívás. Vennem.kell rá üvegfóliát mert tuti leszedik a friss 1 hetesemet
-
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #23802 üzenetére
Nem. Így sem jó. Olyan mintha a mikrofon meg a beáromló furatban lenne valami fizikai akadály.. És rezegteti előtte és így viwszhangos meg nem megy át, darabosan csak.
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #23806 üzenetére
A csatlakozó a helyén van biztosan. Sokat nem teszteltem a kijelzőt, de összeszerelés előtt úgy tűnt, működik. Viszont rém gagyi az anyaghasználata a hátuljának.
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #23801 üzenetére
Összeszerelésnél már nem minden állásban volt kép, de teljesen összerakva igen.
Most súlyozás után viszont hol van kép, hol nincs. Néha frissíti a képet, néha megáll, van amikor csak fekete, néha csak színes zsibbadás van. Még ritkábban nyomkodásra szalad a kép.
Szóval olyan, mint amikor egy csúszkás/nyitható telóban elfáradt a kábel.Valószínűleg veszek egy kamerahibás donort és átépítem abba, a tanulságot meg levonom (nem tudok ragasztani még mindig).
Én nem a tubusból ragasztottam, hanem kinyomtam lapra és onnan kentem. Soha nem tudtam ragasztani...
A súlyozás az nálam 6db bontatlan radírgumira tett multiméteres doboz volt, valamint azon 2db 500g-os mérősúly. Azzal nem volt gond.
Máskor is súlyoztam meg ragasztottam telókat, de egyre kisebb a felület ami ragasztható -
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #23797 üzenetére
Na ezért szedtem szét először, mert túl sokat levegőzött a spaklizás miatt. Legközelebb már csak ilyen csőrből próbálom meg, mert ez gányolás volt.
-
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #23796 üzenetére
Eddig ki votl kapcsolva, lehet hogy akkor az zavart be?
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #23793 üzenetére
Ja, az le fog jönni, tudom.
Gyakorolni kell. Most vettem kamu kínait amihez adnak nozzlet, 5ml-es tubus, meg majd nézek valami megoldást.Sajna E6000 használathoz nem volt tutorial, én meg magamtól olyan ügyes vagyok a ragasztókkal, hogy tanítani kéne
Inkább ezerszer egy kagylótelefonban kijelzőcsere, mint ez...
Repedt érintős LCD-t van értelme meghirdetni? Van rá piaci igény?
-
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #23791 üzenetére
Valószínűleg az a baj, hogy a 60ml-es tubusból úgy jön a ragasztó, mint állat. Lehet kellett volna valami tölcsér, "nozzle" rá.
Körbe nem volt mivel vékonyan kenni, fent lent meg tele van mindennel, kamera, szenzor, hangszóró...
Úgyhogy én a régi megoldást választottam, hajtűvel vittem fel a ragasztót. De az se az igazi, főleg ennél, mert ez borzasztóan nyúlik.
Az oldalát végigkenni meg túl soká tart és túl szar, szóval oda inkább nyomtam a 3M-ből.Benzines tisztítás meg volt. Ragasztani nem tudok, sose tudtam.
Most súlyozva köt, de borzasztó lett. Szerintem sok lett a ragasztó másodjára is, bár szenzorba, kamerába nem jutott, LED-be is csak egy vonalnyi...
Kíváncsi vagyok mennyire fogja fogni, de nincs olyan szépen mélyen a keretben az LCD mint a saját telefonomban. -
skiskett
csendes tag
válasz
Williamgrant #23786 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
-
skiskett
csendes tag
válasz
Williamgrant #23784 üzenetére
Ok, köszi.
Még egy kérdés: root-os telefonnal meddig lehet felmenni az android verzióval? -
metalstorm
aktív tag
válasz
Williamgrant #23779 üzenetére
Köszi! Utánaolvasok mi ez a drm restore... Független, fözött, lolipop van rajta. .
-
KISDUCK
addikt
válasz
Williamgrant #23775 üzenetére
Az nem thermal throttling? Mert nekem az jött le, hogy az. Ahogy melegszik visszaveszi az órajelet, hogy ne melegedjen túl szerintem ez az, de ha nem az akkor mi?
-
KISDUCK
addikt
válasz
Williamgrant #23773 üzenetére
A throttling az más tészta, ha a körülmények úgy hozzák akkor igen is óvja meg magát a hardver.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Williamgrant #23766 üzenetére
Mondom mielőtt leadnám a javítási rendelést, azért megnézek pár szerviztesztet, hogy azért klappol-e minden. Természetesen még mindig szemmel látható volt a síkból való kilógás és a hátlap mozgása nyomás hatására. Mondom megnézem a nyomás tesztet is kíváncsi voltam, hogy változik-e az érték ha nyomkodom az elvált részt, erre beugrott a hátlap és most szemmel nem látni, hogy kilóg. A rendelést így gondolom nincs értelme leadnom, hogy nem látható az előtte látható probléma. Szóval a kérdés várjak amik újból szemmel láthatóan kilóg a hátlap?
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #23750 üzenetére
Majdnem szavadon fogtalak volna, de vegul nem oda foglaltunk jan. kozepere szallast (nagynenemek ott laknak, de miattuk mi nem megyunk).
-
fclub
tag
válasz
Williamgrant #23704 üzenetére
Szia!
Linkeltél be hátlapot és ragasztót, most készülök megrendelni.
Megnéztem pár videót a hátlap cseréjéről, valóban nem tűnik bonyolult dolognak.
Viszont egyik videónál sem használtak külön ragasztót, hanem mintha a hátlapon lenne valami öntapadós cucc, azzal ragasztották fel. https://www.youtube.com/watch?v=YnRTC7Ym4pY
https://www.youtube.com/watch?v=Ihw5N2brQ_4Ez konkrétan ilyen cuccnak tűnik: https://www.ebay.com/itm/Replacement-Battery-Back-Rear-Glass-Cover-Panel-For-Sony-Xperia-Z1-Z2-Z3-Compact/122533401521?var=422965108698&hash=item1c878f53b1:m:mgCJLJwg7rnB_51aCP2ylgg
Szerinted ez kevésbé tartós, mintha tubusos ragasztóval rögzíteném? Esetleg használtál már ilyet is?
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #23748 üzenetére
En mar szedtem szet mobilt, a ferjem max. PC-t
De az eredmeny csak reszleges, volt hogy pont az osszeszereles miatt (MM2 szalagkabelt vszinu sikerult megolnom). Szoval inkabb fizetek erte. Vegulis vihetem oda ahol a hatlapot megcsinaltak, de azt konnyebben odaadtam barkinek, ahhoz nem kell kibelezni. Az elolap mar mas helyzet.
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #23744 üzenetére
Ertem. Kb erre voltam kivancsi, koszonom. Talan annak tobb ertelme lenne, ha vennek egy kijelzot plusz a hozzavalo javito kit-et es magamnak megcsinalnam. Ha sikerul jo lesz backup telefonnak, ha nem akkor meg kuka es tapasztalat, hogy ilyenbe tobbet nem erdemes belevagni
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #23740 üzenetére
Nem hirdetem, ferre erted a dolgot. Nem tudom Magyarorszagra postazni, ezert a hardverapron is ertelmetlen lenne hirdetnem. Csak az erdekelt tenyleg, hogy megeri egyatalan ebbe idot invesztalni, mert abbol nekem sajna nem sok van...
-
béke
aktív tag
válasz
Williamgrant #23736 üzenetére
tyűű sikerült... rövid ideig tartottam a lefelé gombot kábel rádugásnál első körben azért nem ment a dolog, de utána hosszabban tartottam amíg a gép pittyegett egy párat aztán elkezdett szaladni a csík és minden ok!
Köszönöm a segítséget! Minden jó!
-
Petyuska111
tag
válasz
Williamgrant #23732 üzenetére
Köszi, átgondolom. Jelenleg a "Szoftverfrissítés" appnál csinálok kényszerített leállítást, így eltűnnek időlegesen az üzenetek (1-2 hétre). Ezt nem lehet valahogy automatizálni? Akkor nem kellene semmit eltávolítani (rendszer appot nem szívesen távolítanék el, lehet hogy később mégis frissítenék, stb.). Arra gondolok, hogy amint megjelennek ezek a rendszerüzenetek, egy program vagy az üzeneteket szedné ki az értesítősávból vagy leállásra kényszerítené a fenti appot (aminek hatására eltűnnek az üzenetek is). Vannak ezek az "if-then" appok, így esetleg működhetne szerinted?
-
KISDUCK
addikt
válasz
Williamgrant #23722 üzenetére
Az eredeti dobozt se küldjem el? Most olvasom az emailben.
-
válasz
Williamgrant #23710 üzenetére
Azzal nincs gond, csak nehogy az legyen, hogy megrendelem az eredetit eredeti áron, aztán mikor megjön kiderül. hogy nem az
-
válasz
Williamgrant #23708 üzenetére
Köszönöm, lehet élnék vele, de egyszerűen nem kaptam tőled privát üzenetet.
Eredetire egy linket tudsz küldeni? -
válasz
Williamgrant #23697 üzenetére
Köszönöm, azért írtam privátot, nehogy "keresem" jellegű reklámnak minősüljön. Nem nagyon szeretnék 4-6 hetet várni...
-
fclub
tag
válasz
Williamgrant #23704 üzenetére
Azt hittem, hogy a lencsefedő üveg az egy külön egység...
Ezek szerint nem? Ez jó hír! -
fclub
tag
válasz
Williamgrant #23702 üzenetére
Köszi, a tanácsaidat követve a hangszóróprobléma megoldva.
Ma megpróbálom a kameralencsét is lecsiszolni.
A hátlaphoz pedig megrendelem az üveget és ragasztót, és megpróbálom megcsinálni, bár gyerekkoromban az egyszerűbb repülőgépmodellek is kifogtak rajtam. -
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #23688 üzenetére
Csutortokon adtam le az igenyt, tegnapra igertek a futart, ma ert ide
-
KISDUCK
addikt
válasz
Williamgrant #23692 üzenetére
Mondjuk a "LCD üvegje nyomásra bemozdul, kattanó hangot ad ki" dolog passzol, ha a kijelző felső részén nyomkodom határozottan, akkor ad hangot jut eszembe ezt régen még kérdeztem is itt a topikban és valaki írta is, hogy ne nyomkodjam, mert lifegni fog a kijelző. Hétvégén megyek haza meg is keresem a telefon papírjait. Köszönöm a segítséget neked is és demarsnak is!
-
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #23686 üzenetére
A telefon ezt csinálta másik memkártyával is, Media markt, aréna. 8gb samsung, és 32 gb sandisk-el is ugyanazt csinálta.
2016. márciusában vettem, és már akkor is csinált ilyeneket, hogy eldobta a memkártyát, zenehallgatás közben, képnézegetés közben. -
PubliCat
tag
válasz
Williamgrant #23548 üzenetére
Heló!
Úgy jártam, hogy totál eldobta a memkártyát a készülékem. Teljesen. Átraktam másik telóba a kártyás ( koreai, 2017es modell, fekete, majdnem olyan mint egy a4-es papírlap, csak 2x akkora), és az meg hibátlanul olvassa a memkártyát.
Kedden jön érte a futár, viszik szervizbe a drágát.
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23682 üzenetére
Facén láttam valami ájfonos f@szságot, hogy vatta új kütyü, meghajolva érkezett a vevőhöz. Képen elég durvának tűnt.
-
arti1121
senior tag
válasz
Williamgrant #23678 üzenetére
dehogy idén. 2015.07.25
na.mindegy csak érdekes volt. a Sony web oldalon jol irja hogy nincs jótállás
-
arti1121
senior tag
válasz
Williamgrant #23676 üzenetére
2017.07.25
https://drive.google.com/file/d/1KfPDGTbmhxkU_-DiT0pN9ywmkkjuMtdg/view?usp=drivesdk
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23672 üzenetére
Ez is igaz
-
KISDUCK
addikt
válasz
Williamgrant #23663 üzenetére
Képnézegetőbe nem találtam olyat amiben normálisan mappa szerint tudok fájlsorrenbe nézni képeket, de erre bármilyen furcsa a gyári fájlkezelő tökéletes. A galéria erre a célra nem felel meg és playen kiprobáltam a legjobbra értékeltet, de az sem vált be.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Williamgrant #23664 üzenetére
Igen próbáltam mágnessel, de nincs benne semmi por, szerintem valami szoftveres gond lesz.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Williamgrant #23657 üzenetére
Semmi nem változott.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Williamgrant #23608 üzenetére
Sajnos nem, régen szívtam vele a jogosultságok miatt és a képnézegető terén jobb a gyári ( pl.: manga). Hétvégén kipróbálom majd amit Armahun kolléga javasolt hátha bejön.
-
unravel
őstag
válasz
Williamgrant #23655 üzenetére
Nekem a Minminguard jobban bejött. De az sem alapos a Chromeban. Mindenhol máshol jól kiszedi a reklámokat. Ezt tapasztaltam.
-
obros
tag
válasz
Williamgrant #23646 üzenetére
Így már értem. Most működik. Köszi! Mivel érdemes blokkolni?
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Williamgrant #23650 üzenetére
De.
Ismerős csinálta, korábban Cordonban dolgozott. Ők megszokták, hogy nincs SD a gépben. Bekapcsolt állapotban kapta ki a telóból, elég sok minden összekuszálódott rajta. Amúgy hardveresen minden oké lett. -
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #23639 üzenetére
Ja, azért se vettem meg végül a kombót. Az analóg szabályzású volt 17k-ért, benne a szabályozható hőlégfúvóval. Aliexpresses cucc.
Köszi a linkeket. És igen a páka nem telefonhoz kell. Van FSP tápom kondicserére várva, amit a páka miatt halogatok.
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23641 üzenetére
Éjszakás vagyok, este megnézem, de úgy rémlik azt próbáltam már. Ha azt bekapcsolom akkor pirosan villódzik a kijelző. De megnézem mindenkép. Köszönöm
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23639 üzenetére
Nekem egy parkside-os forrasztó állomásom van, nem ennyire profi mint amit linkeltél, de olcsó volt és teszi a dolgát. Hőlégfúvó is van itthon, régi bosch de működik.
Egyébként egy kolléga este mutatta, hogy nem tudja lehúzni az értesítő sávot. Elérte őt is a Digitizer hiba
Viszont mikor teszteltem neki a telefonját és a fejlesztői menüt néztem, valamit elnyomhattam. Néha bevillan egy vörös keret a kijelző szélén körben. Ezt mi okozza? Mit kapcsolhattam be? -
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #23637 üzenetére
Ez csak törött érintő, hibátlan kijelző és félig már el is vált... Izgi lesz.
Veszek majd valami hőlégfúvót akkor. 11.1-en gondolkoztam egy forrasztóállomáson (amihez volt fúvó is), de végül nem vettem, inkább itthon ajánlott kéne. A kék Wellernek kevés a hőértéke. -
quailstorm
félisten
válasz
Williamgrant #23635 üzenetére
Okés köszi. Szívtam már meg disassembly videóval, mikor túl sokat gyakoroltak az adott telón és magától szétesett, a valóság meg más volt. Ezért kérdeztem.
Elvileg heat gun-on kívül mindenem van, azt még venni kell. Eddig hajszárítóztam, de az nem a legjobb.
-
revcsongor
csendes tag
válasz
Williamgrant #23621 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, írok privátban.
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #23621 üzenetére
Respect!
Ritka szép gesztus! -
revcsongor
csendes tag
válasz
Williamgrant #23615 üzenetére
Igo mentett helyek, kb 200 db. Képek és smsek. Az a vicc, hogy rádugom gépre kiírja, hogy felismert stb. csak nem lehet semmit sem csinálni, mert csak töltésre van állítva.Ezt gondoltam hátha valahogy szoftveresen meg lehet oldani.
Hát igen én sem vagyok benne biztos, hogy ha megbolygatom utána is működni fog, mert az egész meg is van hajolva kissé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Motoros topic
- Kés topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest