Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
adabra
senior tag
Hol érdemes megvenni a telefont gyári garanciával?
Vodafone-os kartyával lenne használva, de ők nem nem forgalmazzák, és egyébként is nagyon elkefélt áraik vannak.
A másik két szolgáltatónál kapható kártyásan 150K körül. Ha hivatalosan velük függetlenítem, akkor is olcsóbbnak tűnik, mint az edigital, MM és tsai (vagyis nem "sufnis" garanciát adó boltok).
Vagy egyáltalán ez járható út?
Vagy rendeljek egyet a T-től, és ha véletlenül független, akkor örülök.
-
fPApi
őstag
Tegyünk igazságot a navigációs sáv eltüntetésével kapcsolatban:
(#993) LouiS22 azt mondja, hogy nem lehet, (#994) darvinya pedig azt, hogy alapból tudja.Valaki megnézné, hogy mi e helyzet?
-
Vasy09
őstag
-
darvinya
titán
Megkérdezném pontosítsa mi volt ami akadt, mert mondjuk a csodás FB család mindenhol egy rakás sz…r.
És ez legjobban androidon mutatkozik meg.4.4.x-en alapból tudja, de ha nem akkor a megjelenítés menüben, vagy fejlesztői lehetőség menüben van.
Vagy az app-ba beírták ezt a sort, hogy ezek eltünjenek. -
fPApi
őstag
Egyrészt csak nekem gyerek, hiszen elmúlt 21 éves, másrészt továbbra is iphone-t venne, csak most nem fér a keretbe, ezért van a gondolkodás.
Más: van a menüben olyan lehetőség, hogy a navigációs sáv ne látszódjon állandóan, csak amikor kell? Vagy meg lehet oldani app-al, root nélkül?
-
TapayBalint
csendes tag
Hohó! Ma tök véletlen találtam az allee legfelső emeletén a kis gsm standnál hátlapi fóliát, ha kéred fel is rakják neked

-
-
ggyula
tag
Sziasztok! tudtok esetleg segíteni ebben a problémában?
(hátha itt gyorsabban kapok választ...)
face -
Vasy09
őstag
Színben én a narancssárgát szerettem volna, de az sajnos nem lesz a szolgáltatóknál, így szerintem nem fogok még várni, amíg a független ára is lemegy 100ezer alá, marad a fekete.
Legfeljebb veszek majd rá egy narancssárga tokot!
Ha kicsit visszaolvasol, akkor megtalálod a választ a típusszámokra is, de ha emlékezetem nem csal, akkor az 5803 az, amit nálunk is forgalmaznak hivatalosan. -
Vasy09
őstag
válasz
-Valinas-
üzenetére
Nekem is 4S-em van most, de volt előtte 5 is meg sima 4 is. A páromnak Samu S4 minije van. Próbálgattam azt is, és semmivel nem rosszabb, sőt mint a mostani 4S-em. Mondjuk nekem az is tetszett, bár lehet tényleg csak az újdonság varázsa!
És ez csak az én véleményem, de a 4S-hez képest a Z3C tuti biztos előrelépés! 
-
Vasy09
őstag
Igen, nekem is bejön a vízállósága (is)! Nem szídni akarom az Iphone-t, mert távol áll tőlem, de ahogy előttem is szóltak, számomra valahogy már elvesztette a varázsát így 6 év után.
Szépek, jók az Iphone-ok, de szerintem az a különbség, ami miatt annó érdemes volt annyival többért megvenni, mára már nincs meg! A Sony telókat meg már régebb óta nézegetem, csak eddig sajnos mindig elcsábultam, de most nem így lesz, mert 110%, hogy z3 compact az ami nekem kell! 
-
-Valinas-
senior tag
A 4S után a Z1C akadósnak érződik? Az szép lesz, most tervezem a váltást, lassan 3 éve 4S-t használok. Szerintem elképesztően lassú, és akad.
Milyen lesz ehhez képest az android az én szememben... mondjuk a Nexus 7-es táblagéppel nem volt bajom, az kifejezetten jobban bejött, mint az iOS. Androidból meg a stock után a Sony tűnik legelviselhetőbbnek. -
fPApi
őstag
A lányomnak egy több, mint két éves Iphone 4S-e van, időnként felmerült, hogy váltson androidra, de próbák után maradt. Utoljára az én xperia z1c-met nézte meg és azt mondta, hogy lassú és akad, nem kell neki ilyen, miközben én semmi hasonlót nem éreztem. Szóval arra készülj fel, hogy lehet jót-rosszat mondani az Iphone-ról, de egy androidos telefon nem fogja megadni azt a felhasználói élményt, amihez szokva vagy. Szerintem ezért is maradtál eddig is.
-
darvinya
titán
válasz
micafighter
üzenetére
Köszönöm
(#981) fPApi
Inkább arról van szó, hogy android-ot tudni kell használni.
Míg a iPhone-t csak használni kell, mert mást úgysem lehet alapból.
Ha MiUI lett volna rajta könnyebben boldogult volna, mivel az kinézetre hasonló, vagy Huawe P6/7 próbált volna. -
misi111
tag
Köszi. Meg még olyan gondjaim voltak hogy az internet vagy safari nem müködöt olyan jol,meg nem tudom,más a rendszer teljesen. Tudom ,nem valami értelmeseket irok,de már unom magát a rendszert,meg valami ujabbra vágyok,de idáig is mindig kiprobáltam a legujabb készülékeket,de sajnos vagy nem sajnos hiányzott az iphone ,és visszatértem hozzá.

-
ggyula
tag
Na ilyen gondjaid ezzel a készülékkel nem lesznek!
Nem nagy! Teljesen jól használható egykézzel! (még nekem is,pedig nem nagy kezem van)
Gyors és az akkuja sztem a legjobb most a kínálatból ebben a szegmensben!
A kijelzője is tökéletes!
Ha ezek tartottak vissza, akkor egy percig se gondolkodj!
-
darvinya
titán
válasz
micafighter
üzenetére
Köszönöm.
EsFileExplorer enged root nélkül a system mappába másolni.
-
HUNgabus
senior tag
válasz
darvinya
üzenetére
akkor passz, nem tudom mi hogy működik, de mint írtam feljebb a régi telefonomon működött a dolog, sms megjött és benne csatolmányként a fotó, mobilnet bekapcsolva rányomok és már le is töltötte...
ha viszont a hangouts emiles cucc akkor most miért nem működik? már minden állítgattam, de semmi...
-
ggyula
tag
Szia!
Nálam épp ma történt a csere, hasonló okokból.... (pár napja asszonynak is vettünk, azon ismerkedtem a teloval)
Nem hiszem hogy megbánnám, meg kell szokni ezt a rendszert minden előnyével és hátrányával... nekem, ami most megy az iOS 8 körül volt az utolsó löket, hogy váltsak -
misi111
tag
Sziasztok. Csak azt szeretném kérdzni ha valakinek esetleg volt iphone 5s-e? Érdemes e lecserélni a z3 compactra, Mert már kicsit unalmas az ios,de félek hoy megbánnám,mert volt régebben htc one.-m galaxy s4-em is,de mindig visszatértem az ihonehoz. Ez a telo van olyan gyors olyan jó? Köszi a választ .Sziasztok

-
-
HUNgabus
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Ma megvettem feketében. Annyi lenne a kérdésem ami nem tiszta, hogy ha vki küld egy fotót teljes méretben, akkor mms-ben miért csak 120x240 jön még. Nexus 5 nem volt ilyen hibám soha.
-
Quasi_modo
nagyúr
-
vazzz
őstag
Meg is hozta a futár a telót. Tetszik, független, bootloader nyitható.

Ja, és kaptam nanosimet
-
lcee79
addikt
Lekapcsoltam a my xperia-t, a program maga úgy van megcsinálva, hogy nem lehet törölni semmit belőle... (ideiglenes fájlok, adatok, stb, nincs letiltás és leállítás sem..) újraindítottam a telefont, és újra fut... és a biztonság menüben ki van kapcsolva, és a baidu könyvtár megint létrejött
Gyanus ez a program mégiscsak

Ja és lenne egy kérdésem
Vasárnap videóztam, fényképeztem, hétfőn reggel ott várt egy üzenet, hogy elkészítette az összefoglalót
ami hasonlít a HTC Zoe videokészítőjéhez, csinált egy kb fél perces videót arról amit vasárnap videóztam, fényképeztem...
Na ezután bezártam az ablakot, aztán már többet nem tudom előhozni...
Ezt most nem is mentette el? És ha akarnék ilyet magamtól előállítani akkor lehet?
És amúgy miért csinál ilyet kérés nélkül? És ha már csinál miért nem tudom előhívni?Köszi!
ui. Letöltöttem a kamerához az FX GURU: Movie Fx director... kiegészítőt, szerintem ez a legnagyobb ami van hozzá, és még az összes ingyenes effectet, meg még 1-2 fizetőst is

Elég jó kis videókat lehet vele csinálni
Kicsit hasonlít a kiterjesztett valósághoz csak attól sokkal ütősebb
Ha valakit érdekel. -
LouiS22
veterán
-
lcee79
addikt
Az biztos, hogy ha letörlöm a mappát és újraindítom a telefont, újra létrehozza, tehát a cikkben igazat irtak erről, nem tudom a sonynak mennyire van köze ehhez, de el tudom képzelni, hogy valóban kémprogramhoz hasonlóan működik akár egy gyári szolgáltatás is.
Amúgy volt már pár hete egy ilyen hír is az épp a windows 10-ről...
(Vigyázzon, minden billentyűleütését rögzíti és továbbküldi az új Windows) -
norbi642
tag
Sziasztok,hol tudom bekapcsolni a my experiat,es erdem e szerintetek!?
-
Omli85
őstag
válasz
zerdelyi
üzenetére
Amennyiben tényleg illegális kémprogram lenne szerinted már rég nem jött volna egy update ami javítja ? Piacra dobták az új készüléket több országban ha tényleg oda nem illő cucc lenne kötve hiszem, hogy nem orvosolták volna már a dolgot ennyi idő alatt. Ez nekem inkább tűnik ilyen bulvár jellegű hírnek

Szerintem inkább myXperia szolgáltatásban használható helymeghatározós és egyéb infókat küld a telefon központi szerverre mintsem illegális kezekbe... régebbi droiddal is jelen van régebbi Sony készülékeken is szóval én nem különösebben aggódok.Aztán döntse el mindenki maga

-
DraXoN
addikt
válasz
zerdelyi
üzenetére
Tényleg ez is írta.. el is felejtettem, hogy én régebben kikapcsoltam, mert van a googlenek is hasonló szolgáltatása, és úgy voltam vele minek fusson egyszerre 2 (csak jobban meríti az akkut)...
lcee79:
Bekapcsológomb+Hangerőnövelés
10 másodperc után rezeg egyet, akkor újraindul a készülék,
ha tovább nyomod még 5 másodpercet (összesen kb 15 másodpercig) akkor még rezeg hármat, akkor kikapcsolt a telefon. -
lcee79
addikt
válasz
zerdelyi
üzenetére
nekem is van ilyen mappám
Bár nem tudom mit csinálhatott ez a tudtomon kívül... Én ha nem használom a netet inkább kikapcsolom
Amúgy azt nem tudja valaki, hogy itt van valahogy valami soft reset féleség?
HTC-nél ha 10 másodpercig nyomva tartottam a bekapcsoló gombot akkor valami olyasmit csinált...
De itt nem találtam ilyen lehetőséget, vagy legalábbis a kikapcsolót nyomhatom egy napig is
-
zerdelyi
tag
-
ggyula
tag
válasz
TapayBalint
üzenetére
Szia! Ha nem találtad volna még meg....: beállitások-megjelenítés
de ez nem feloldás, csak felébresztés -
micafighter
nagyúr
Menthető. Az utólag telepitett alkalmazások jogosultsági változtak. Olvasd el a 923. Hszt. A gyári kamera alkalmazás simán ment sdre. A play áruházbol telepitett kamera alkalmazás is tud menteni a saját mappájába az sdn.
(#933) lcee79 Elkpezelhető, legalább az egyik casemate tok is úgy néz ki kompatibilis lesz a dokkoloval, direkt azért írtam hogy lehet

-
lcee79
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
A leírásába külön kiemelik, hogy igen
De élőben kell látni
-
atothg
tag
válasz
darvinya
üzenetére
Köszönöm a választ.
Egyébként én fogalmaztam megfelelőtlenül.
Problémám az írással van.
Ezek szerint hiába fektettem sd kártyába?
Azért ez elég gáz. Nem is értem. Saját fényképeimet miért nem menthetem a saját kártyámra.
Nem logikus.
Megoldás csak rootolt készüléken lehetséges?
-
lcee79
addikt
válasz
boogie84
üzenetére
"Okostok"

"Reasons to buy the Sony Xperia Z3 Compact SCR26 Style-Up Cover
-An official Sony accessory
-Smart window function with various apps and widgets
-Complete tasks without having to open the case
-Magnetic sensor to detect whether the case is opened or closed
-Rotation enabled for use in portrait and landscape mode
-Allows access to the device ports whilst in the case
-Protects your Sony Z3 Compact from the everyday
-Specific to the Xperia Z3 Compact
-Works with the Sony DK48 magnetic charging dockSony Xperia Z3 Compact SCR26 Style-Up Cover Box Contents
-Sony SCR26 Style-Up Cover
-Assembly guide
-Startup guide
-Warranty leafletTechnical specfications of the Sony Xperia Z3 Compact SCR26 Style-Up Cover
-Case dimensions: 127 x 66.5 x 12.5mm
-Window dimensions: 53 x 53mm
-Weight: 28g" -
-Valinas-
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e valami szériahibája a telefonnak, ami miatt esetleg érdemes lehet várni még a vásárlással, hogy az első pár darab leguruljon a futószalagról, vagy nem kell tartani hasonlótól. Sokaknak kellett cserélniük vásárlás után?
Illetve a mellékelt füles milyen minőségű? Elég jókat olvastam róla.
Előre is köszi!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
A 0-ról maxra töltés valóban kb 3 óra
Az csak akkor annyi, ha közben rendesen fingatod a gépet valamivel. Egyébként alig több mint 2 óra. -
micafighter
nagyúr
válasz
dave_gahan
üzenetére
Általam mért töltési sebesség gyári dokkolóval + gyári kábellel:
telefon kikapcsolva:
0% -> 32% = 39perc (32%)telefon bekapcsolva + wifi + sync:
33% -> 51% = 23perc (18%)51% -> 60% = 13perc (9%)
60% -> 81% = 30perc (21%)
A 0-ról maxra töltés valóban kb 3 óra. Lehetne gyorsabb, de szerencsére elég sokáig bírja a telefon egy töltéssel, ez kompenzálja a relatíve lassú töltést.
-
micafighter
nagyúr
válasz
darvinya
üzenetére
Pontosabban nem lehet akárhova irni SDn, csak a rendszeralkalmazásoknak. A felhasználói alkalmazások, tehát amiket pl play storebol telepitesz, azok csak a saját, elkülönített tárhelyükre írhatnak az SDn, ami az sd-n az Android/data könyvtárban lesz létrehozva, az alkalmazás telepítésekor. A saját mappájába minden alkalmazás tud irni. Ahogy irtad, olvasni bármi tudja az egész sdt, de irni bárhova csak a rendszeralkalmazásként előre telepített fájlkezelő tud.
Ez egyébként egy biztonsági funkció a KitKatben.
-
Vasy09
őstag
-
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
dave_gahan
üzenetére
Nagyjából 2 óra. (Esetleg +pár perc)
-
dave_gahan
aktív tag
Köszi a válaszokat! Kár, h a virtuális gombok sorrendje nem variálható...pedig adott lenne a lehetőség...

Természetesen nem kell lemeríteni nullára...azért írtam, h "közel nulláról".
Én olyan 3-15% közöttig szoktam merülni hagyni, a leggyakrabban "egyszámjegyről" töltöm fel és mindig 100%-ra, ha csak nem kell vmiért előbb lehúzni.
Na, de a töltés ideje mégis kb. mennyi? Remélem inkább a 1,5 órához van közelebb, mint a 3-hoz...
-
Frank97
csendes tag
-
D4ni
őstag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Nekem is a fekete tetszik, de csak azért mert elég durván, strampnak néz ki
nyilván elfogadnám fehérben is, de még nagyon vacilálok e között és motorola moto x között. -
lcee79
addikt
Speedshopban találtam tokot... 10.000 ft (pont a feketéről nincs kép a többiről van...)
Igazából ez elég drága, de nem drágább mint bárhol máshol a neten ahol eddig láttam...
Igazából már csak azt nem tudom, hogy hogy lehet telefonálni egy ilyen tokkal? Ki kell nyitni? Gondolom, mert akkor eltakarja a hangszórót, de nyitva leffeg oldalt, vagy hátra lehet hajtani a telefon mögé normálisan? azért kérdezem, mert láttam már pár furcsaságot életemben
-
PPeti1986
tag
Sziasztok,
T-mobile-os készülékek függetlenek?
köszönöm,
-
lcee79
addikt
Engem lebeszéltek mindenről szinte ami nem gyári... Vagy normális gyártótól származik... (persze azok jóval drágábbak
)
Expansys-nél majd 12000 ft a gyári dokkoló, pedig egy olyan jó lenne nekem is...Ja és ma megtaláltam a tokot is amit szeretnék csak csöppet drága

Sony Xperia Z3 Compact SCR26 Style-Up Cover
Erre még gyűjteni kellene, de amúgy ennyit nem is akarok adni érteMajd valakinek mondom vegyen ilyet karácsonyra, meg valakinek a dokklót

-
lcee79
addikt
válasz
dave_gahan
üzenetére
Az alsó 3 gomb sorrendje nem módosítható
A redőny fenti nyomógombjai (adat, wifi, bt, stb.) sorrendje variálható.

Sosem mértem még le menni ideig tölti tele, de ne nulláról töltsd, amúgy sem szeretik ezek az akksik ha nullára vannak merítve

Amúgy ritkán kell tölteni, mivel nekem most van a telefon 68%-on úghy hogy tegnap reggel vettem le a töltőről

Ebben van másfél óra telefonálás és másfél óra képernyő, és több mint 1 nap készenlét
Ja meg a 7 perc 4K videózás is
Az mindent használt (proci, kijelző) és alig merített pár százalékot -
dave_gahan
aktív tag
válasz
dave_gahan
üzenetére
Lécci segítsetek ebben a néhány kérdésben:
- Az alsó virtuális 3-as gombsor sorrendje, mennyisége módosítható?
- A redőny fenti nyomógombjai (adat, wifi, bt, stb.) sorrendje variálható?
- Ha jól olvastam a gyári töltő 1,5 Amperes, mennyi ideig tart vele közel nulláról fullra tölteni az akksit? Vmelyik tesztben 3 órát olvastam, amit nem akartam elhinni, jobban örülnék egy 90-100 perces intervallumnak.
- Gondolom a saját (tehát nem third party) alkalmazásoknak (pl. fotó-videó) be lehet állítani, hogy alapból az sd kártyára írjon?
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest