Hirdetés
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
Leginkább az, hogy nincs olyan, hogy "memóriában ragad", az Android memóriakezelése nem windóz. A téglázás fordítást köszönöm, én is ismerem az angol brick szót, meg annak hülye magyar tükörfordítását. A komment lényege az lett volna, hogy nagyjából ezek a szavak repkednek fórumszerte.
-
dsjk
csendes tag
Sziasztok!
A bal oldali speckó csatlakozó csak töltésre való, vagy adatátvitelre is használható?
-
LouiS22
veterán
Kedvenc mobilarénás bullshitjeim, part1:
"beragad"
"röcög"
"téglázni" -
Gempas 70
aktív tag
Na ez klassz.. este nem tudtam állítani az ébresztőt.. akármit nyomtam nem tudtam szerkeszteni. Azt is észrevettem, hogy néha nehezen reagál az érintésekre, volt amikor többször rá kellett bökni.Újraindítottam és most ok. na de meddig ha 1-ső nap este beragad. Ráadásul még nem toltam rá semmit a menetrend app.-on kívül. Még 5 napom van, hogy kitaláljam. Elmennek a sunyiba.
-
trickymoon
aktív tag
Sziasztok, valaki vodás megnézné, hogy a bootloader nyitható-e? Köszönöm!
-
vazzz
őstag
Alakul ez... [link]
-
LouiS22
veterán
válasz
Quasi_modo #1282 üzenetére
De meg is mondták, hogy frissítést kap és nem lesz.
-
boogie84
veterán
válasz
geccoblaze #1281 üzenetére
Én használtam úgy, de az üveget simogatni nekem fura volt. Ezért jött egy réteg matt gearmaxx fólia csomag előre és hátra.
Na meg féltem h kiesik a kezemből.
Jön még egy Nillkin tok is: [link] -
geccoblaze
aktív tag
Van olyan, aki semmi védelmet nem tett a telefonra (fólia, tok)? Hogy bírja az elő- és hátlap?
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok! Tervezem egy ilyen keszulek beszerzeset. Azok velemenyere lenne szuksegem akik hasznaljak. Mik a tapasztalatok? Negativ es pozitiv is. Akksi ido, kijelzo, stabilitas, beszelgetes hangminoseg, kamera. Erdemes elkotelezodni mellette 2 evre? Koszonom elore is!
-
lcee79
addikt
A SONY ÉS A BAIDU “SPYGATE” ÜGY
Kipróbáltam most, tényleg van frissítés myxperia-ra
-
edemke007
tag
Üdv Mindenkinek!
Lennétek kedvesek megmondani, hogy milyen füles jár a telefonhoz?
Előre köszönöm!
ÁDám
-
lcee79
addikt
És még egy jó hír Lollipopról
VISSZAKERÜL AZ SD KÁRTYA ÍRÁS AZ ANDROIDBA
lényeg:
"A harmadik féltől származó alkalmazásoknak nem lesz alapból hozzáférése a külső tárhelyhez, hanem ehhez, egy a Google által kiadott API, a programba való integrálására lesz szükség, mely által az SD írása/olvasása külön alkalmazás engedélyként szerepel majd, s ezt a telepítéskor jelzi is a felhasználó számára. Ezáltal megmarad a Google által kifogásolt biztonság, hiszen csak olyan alkalmazások férhetnek majd a kártyánkhoz, melynek engedélyét annak telepítésével jóváhagytuk, elkerülve ezzel az esetleges rosszindulatú támadásokat."
-
lcee79
addikt
A SONY KIADJA HÁROM FELHASZNÁLÓJÁNAK A LOLLIPOP FRISSÍTÉST
"a sok jelentkezőből kiválasztott Xperia Z3, vagy Xperia Z3 Compact tulajdonosnak a Sony svédországi képviselete kiadja az Android 5.0 Lollipop béta frissítését"
Ja és cikk elején írják is hogy 2015 elejétől frissül a Z sorozat
-
Isual
veterán
Jól emlékszem, hogy a Lollipop frissítés idén nem lesz Sony telefonokon? Csak jövőre, ugye?
-
Gempas 70
aktív tag
Üdv mindenki!
Klubtagságot kaptam én is. Színe téglavörös vagy mi.. se nem narancs se nem vörös.. Szóval csecse!
D5803 számú és folyik mint a víz. Remélem így is marad. -
lcee79
addikt
válasz
rgeorge #1261 üzenetére
Azzal az a baj, hogy 4gb a file méret korlát, esetleg ha nagyobb méretű filmet akarok rátenni, akkor az nem fog menni... Meg tök hülyeség egy linux alapú op. rendszerrel fat32-vel égetni magát az androidnak
Csak az a kérdés akkor még, hogy mást is felismer-e vagy nem?
Mondjuk eleve megkérdezhetné, hogy mire akarod formázni (2014-ben) -
lcee79
addikt
Azt tudja valaki, hogy mire van formázva a belső memória?
És mit ismer fel egyáltalán a telefon? microsd-t mire lehet formázni? (még nem raktam bele semmit, úgyse kell most sok hely, de kéne bővítenem egy 64-esre majd, addig informálódok)
ntfs, fat32, exfat, ext2fs, ext3fs...?Fat32-nek nem örülnék annyira, többi inkább
Még sose néztem, azt se tudom hogy alapból megmutatja-e, de érdekelne
-
lcee79
addikt
válasz
Quasi_modo #1253 üzenetére
Köszi megnézem őket biztos jó lesz valamelyik
-
rgeorge
addikt
válasz
Quasi_modo #1255 üzenetére
Azért nem értettem, mert mindkét képen ott van. A navbar átlátszósága megy nálam is. Már csak az a méretezés, ha nincs navbar, az hiányzik.
-
rgeorge
addikt
válasz
Quasi_modo #1250 üzenetére
A felsőn? Mindkettőn ugyanaz: GSam. Vagy nem tudom, mire kérdeztél rá.
-
lcee79
addikt
Amúgy játékból mi a jó mostanság?
HTC-m mikor megjelent az Asphalt 7 volt jó azt végigvittem 2x-3x isA 8 nem tetszett annyira, meg one x-en nem ment jól, most wanted sem ment rendesen, de az valami inkompatibilitás volt tegrával szerintem, mert lassabb snapdragon procin is ment rendesen.
Ja meg Alien vs predatort kipróbáltam, de minek...Aztán nem is nagyon játszottam mással
-
lcee79
addikt
válasz
rgeorge #1248 üzenetére
akdesign xspace téma váétoztatta meg ilyenre, vagyis nagyjából minden lollipop beütésű lett
De direkt ezt kerestemA Navibár átlátszósága nem tudom miért nem átlátszó nálad...
Nálam az volt mindig, de lehet hogy azért most hogy nézemA Novában az értesítési sáv átlátszó be van pipálva. A megjelenítés és működés menüpontban alul. Lehet hogy ezért
Meg amit (#1237) Arni írt a hozzászólásában azt is megcsináltam míg elő nem jön a kitkat logó a bulidszámra. (de azt mindjárt mikor kivettem a dobozból
)
MOndjuk nekem nem jött elő (vagy én nem találtam meg) a fejlesztői lehetőségeket, de htc-n előjött arra emléxemEzeket próbáld ki.
(#1247) zerdelyi: jól néz ki a tied is, látom te is szereted ha a háttérkép nem azért van, hogy widgetek eltakarják
Jó is hogy ideírtad mik vannak kint szerintem alkalmazom én is párat ezekből majd, ha lesz időm a hétvégén molyolgatni vele
Főleg a szöveges ikonok jók, meg uccw nincs fenn, azt még ki kell próbálnom, egyszer volt fenn htc-n és nem mélyültem el benne, de látom azzal is lehet jókat alakítani. De zooper szerintem a legszemélyreszabhatóbb. -
ggyula
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a csengetési hangerőt ill. az értesítési hangerőt nem lehet valahogy különválasztanicsak root-al lehetséges?
-
zerdelyi
tag
-
gberes
csendes tag
Köszi, ez megoldotta!
Az APN-t kellett csak átírni és jó lett egyből. Kicsit mintha dobálná 3g/H+ között, ez azért van mert nem európai, vagy a sim miatt lehet, vagy a telefon váltogatja attól függően, hogy mekkora sebesség kell? Mintha böngészés és youtube közben stabilan H+ lenne. Sebességre 10/1 Mbitet mértem. Az LTE viszont nem megy, az gondolom akkor az d5833 miatt van, bár Pesten ha jól tudom 1800 MHz-t használnak és támogatja is a frekvenciát, valószínű más lesz a hiba.
-
-
RCTiv
tag
srácok, nilkin vagy gearmaxx? vagy ultra slim clear tok, plusz előlapi fólia csak? a case mate oldalán out of stock ... esetleg olyan van-e valakinek?
ti mit választanátok és miért? eldugni nem akarom, tehát valami nagyon éppen csak átlátszó kemény tok, vagy fólia jöhetne szóba.
-
Armahun
addikt
válasz
rgeorge #1227 üzenetére
Igaz nem sony-m van, de a novában csak akkor lesz átlátszó a sáv, ha a telefonban a beállítások telefonról menüben a bullid szám nyomkodásával előhozod a fejlesztői lehetőségeket, és visszalépve a teljesítmény menüpontban bepipálod a magas szintű grafikai effektek engedélyezését.
-
HardRic
addikt
Az Andriod Authority is szereti a telefont. -
boogie84
veterán
Végre megjöttek!!
Még mielőtt vki megkérdezné, hogy honnan: -> Genuine Original Magnetic Charging Cable for Sony Xperia Z Ultra C6802 XL39h
-
-
fPApi
őstag
válasz
darvinya #1219 üzenetére
Ez csak részben igaz, a kínai telefonok között is van olyan bőven, ami működik itthon is. Nekem volt több is és rendben működtek, persze azért figyelni kellett a frekvenciára, illetve a beállításokat kellett módosítani. A D5833 is működik itthon (van ismerősöm, akinek az van). A D5833-nál az eltérés a későbbi frekvenciáknál lehet gond.
-
Vasy09
őstag
Vagy simán lehet a sim kártya is! Anyósnak is úgy vágtuk meg a telefonjába, működött is, de néha gondolt egyet és nem lehetett elérni. Kivette majd újra berakta és megint jó volt egy darabig. Végül elvittük kicseréltetni a T-be, eljátszottuk, hogy nem jó, eldobálja a térerőt, és ha lehet cseréljék már ki micróra (neki az kellett)! Kicsit húzták a szájukat, de végülis kicserélték ingyen. Azóta tökéletes, ja és az övé is régi volt!
-
fPApi
őstag
Gondolj arra, hogy van két telefonod: egy 4.6-os, fizikai gombos és egy 4.6-os virtuális gombos. Lehet, hogy neked nincs különbség köztük, nekem van. Különbözőek vagyunk, különbözőképp használjuk a telefont (szerencsére). Persze rögtön megoldódik a kérdés nekem is, amint lesz normális custom ROM, addig meg (a javasolt appal) így is jó.
(#1216) gberes:
A mostani frekvencia kiosztásban ugyanúgy menni kellene, szerintem inkább valami beállítási probléma lehet (nem ismeri fel jól a szolgáltatót). -
gberes
csendes tag
Sziasztok!
Hétfő óta van ilyen készülékem, eddig minden rendben volt. Most lett rá időm, hogy kicsit foglalkozzak vele, és nem sikerül csatlakoznom se LTE-re se 3g-re. Kiderült, hogy sajnos D5833-as, ami ha minden igaz a nem európai változat
Viszont több helyen is néztem, elvileg támogatja a 2100Mhz-s UMTS hálózatot, amit itthon használnak, vagy ez kevés? Az előző telefonomnál nem volt gond a 3g-vel. A sim kártyám viszonylag régi (minimum kicsit több, mint 5 éves, de inkább még régebbi, nem emlékszem pontosan), és úgy lett körbevágva nano simnek, ez okozhatja esetleg ezt?
Üdv
-
rgeorge
addikt
Igen, 3.2 Prime. Nálam a főképernyő kitölti a teljes képernyőt, a rács 6 sor 4 oszlop, átfedés engedélyezve, lehet, hogy emiatt méretezi át a widgeteket is, és emiatt nem úgy néz ki, mint eddig, hanem függőlegesen össze van kicsit nyomva. Nálam a navigációs sáv alatt nincs semmi Nova-ban, felette kezdődik a dokk, akkor is, ha a GMD-vel ki van kapcsolva a navigáció.
-
lcee79
addikt
Most lehet hogy hülye vagyok de nem értem ezeket a képernyős dolgokat...
Ha elindítok egy filmet full kihasználja a teljes képernyőt. (mind 4,6 col-t)
Ha a kezdőlapokat használom a navigációs bár és minden más alatt is átlátszó a felület, tehát pl a háttérkép a képernyő tetejétől az aljáig látszik. (itt is az egész látszik nova alatt is meg a gyári alatt is)
Bizonyos programoknál fekete sáv (vagy a skintől függ hogy milyen van a navi bár mögött, ott kicsit kisebb a kijelző látható felülete...) a sony saját programjai nál átlátszó tehát ott sincs baj.
Ahol kell ott meg eltűnik...Szóval hol olyan fontos még az az alsó sáv, hogy ennyire zavaró legyen?
Én nem találtam...(#1198) rgeorge: 3.2-es nova prime van fenn nekem, neked is?
én nem látok változást képernyőkben, olyan mint one x-en...A régi telefonomon hardveres gombok voltak, azon nem lehetett megváltoztatni emiatt a kinézetüket, tehát ez egy pozitívum, hogy most azt rakok oda amit akarok, skintől függ, most épp lollipopos
Aztán az annyira a telefon szélére került hogy pl kislányom nem tudta megfogni mert ahogy a széléez hozzáért mindig kilépett a programokból, most meg van fogás a szélén
-
fPApi
őstag
válasz
micafighter #1210 üzenetére
Pedig értem...
Az meg relatív, hogy kinek mi a lényeg. -
fPApi
őstag
válasz
micafighter #1206 üzenetére
Igazad van, én kérek elnézést!
-
HardRic
addikt
Miért számít egy állitott képernyőnél, hogy milyen magas? Ugyanolyan lenne használni akkor is, ha duplaakkora helyet foglalnának el a gombok. A szélesség sokkal inkább mérvadó. A játékok, videólejátszók meg úgyis eltüntetik a sávot.
-
micafighter
nagyúr
Nem tényszerűen irtad le, mert (#1194) fPApi ez így nem igaz. Alkalmazástol függ, hogy felhasználja e a teret, illetve különböző módokon rá lehet segíteni hogy használja.
,,Az meg, hogy megkérdeztem, hogy milyen lehetőség van az eltüntetésre, szerintem egy fórumon normális dolog, hiszen ezért van" Természetesen.
-
micafighter
nagyúr
válasz
geccoblaze #1196 üzenetére
Örvendetes hír
-
fPApi
őstag
válasz
Quasi_modo #1203 üzenetére
Szerintem Te rugózol rajta, én például csak tényszerűen leírtam, hogy mikor mekkora a képernyő. Az meg, hogy megkérdeztem, hogy milyen lehetőség van az eltüntetésre, szerintem egy fórumon normális dolog, hiszen ezért van (és meg is kaptam a választ).
-
fPApi
őstag
válasz
Quasi_modo #1195 üzenetére
Leírhatod még egy párszor, de nálam például a használt programok döntő többsége nem használja a nav bar helyét, pedig mostanában frissültek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Revolut
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest