Hirdetés
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasy09
őstag
válasz
micafighter #1092 üzenetére
Én gyárit vettem az amerikai ebay-n 6500,-Ft-ért postával!
Remélem jövő héten meg is jön!
-
Janaboy
veterán
válasz
micafighter #1092 üzenetére
Az az artol fugg ;-)
-
Janika-1982
tag
Sziasztok,ha minden jól megy akkor a jövő héten nekem is lesz ilyen telefonom.Ami érdekelne hogy milyen memóriakártya kell bele?Sima valószínűleg nem jó mert magas bitrátájú a videó(4K),meg a gyorsabb jobb szerintem is+térképek is ezen lenne a multimédiával együtt.Hangminősége milyen?Fejhallgatót is meghajtja tisztességesen(hangosan szól+minőségesen)?
-
Frank97
csendes tag
válasz
andreni_91 #1049 üzenetére
Itt van az én akkumulátorom üzem ideje.
http://mobilarena.hu/dl/upc/2014-11/01/467114_vhpzbhec9eteidkn_screenshot_2014-10-31-16-57-19.jpg
-
-
Janaboy
veterán
válasz
micafighter #1090 üzenetére
Én arra alapoztam az elektronika hiányát, mivel a gyári töltőt dugod bele hátul, így gondoltam max egy átvezetés van! Tekintve, hogy a töltőt is direktbe dugod a telóba! De akkor kérdés, hogy az ebayen kapható mágneses töltőkábelekben is van elektronika?
-
Janaboy
veterán
Korábban írtátok, hogy nem érdemes a dokkolóból (DK48) utángyártottat venni..de miért? Van valakinek rossz tapasztalata? A dokkolóban van egyáltalán valami elektronika?
-
Vasy09
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen progit tudnátok ajánlani, aminek a segítségével egy kattintásra be tudom zárni az összes futó programot? Vagy esetleg van gyárilag is, csak én vagyok a béna, és nem találom?
-
fPApi
őstag
Megvan nekem is a z3 compact. Utánanéztem a play-en és több lehetőség is van a navigációs sáv eltüntetésére ami működik root nélkül (hoppá)! Most a GMD Full Screen Immersive Mode appot próbálom és jónak tűnik amire nekem kell.
-
andreni_91
újonc
Sziasztok!
Köszönöm a de. segítséget. Talán segített a gyári visszaállítás a lefagyáson. Annyi kérdésem lenne még, hogy az normális ha csak 7 órát ír ki üzemidőre 50%os töltöttségnél? Csak mert az előbb, amikor még nem voltak letöltve app-ek akkor még 1 nap 3 órát írt ki. Ennyit számítana pár app? -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Ezek alapján meg kell látogatni a szervizt.
Bár ki tudja mit telepítettél fel. -
rgeorge
addikt
Egyik szolgáltató sem árul független készüléket, legfeljebb SIM LOCK nélkülit. A különbség az, hogy a SIM LOCK-os készülékek nem is fogadnak más szolgáltatói SIM-et, a többi fogad, de minden szolgáltatói készülékvásárlással a vevő elfogadja, hogy a készüléket csak az adott szolgáltató hálózatát használhatja. Ezt a webshopok is megjelenítik minden készülék mellett. A szolgáltatónál lehet kérni a hálózatfüggetlenség megszüntetését, de ennek van egy alapdíja, illetve kedvezményes vásárlás esetén a vállalt hűség alatt a kedvezményeket is vissza kell fizetni.
-
kriszkoczi
csendes tag
Sziasztok!
Én ma láttam a Z3C-t a vodafone-nál kb 126.000 Ft-ért tudom megvenni az előfizetésemmel. Nagyon jó árnak tűnik a SONYCenter 189.900 Ft-os árához képest.
14 éve csak Sony Ericsson, majd Sony telefonom volt. Már nagyon vártam egy elfogadható méretű jó minőségű telefont. Sokat gondolkodtam az LG G3-on, de mióta tudom, hogy van a vodafone-nál is a Z3C, már nem kérdés, hogy mit választok. -
Vasy09
őstag
válasz
Janaboy #1063 üzenetére
Ez tényleg az, mert én ezért nem tudtam megvenni a vodánál!
Viszont nem is gáz, mert ma megvettem a T-nél, és ha jól értelmezem az itt leírtakat, akkor az enyém is független, mivel a sim lock-nál minden értéknél 0 szerepel! Szóval, akkor független igaz? Csak azért kérdezem, mert sajnos csak este tudom belerakni a vodás kártyám!
-
Moon69
csendes tag
válasz
LouiS22 #1058 üzenetére
Köszi a válaszod. A függetlenítéses kérdés csak teoretikus volt. Csak szimplán felmerült bennem technikailag a kérdés, ahogy utána néztem egy kicsit a neten, hogy működik a rendszer?
A másik szolgálató SIM kártáyájával használhatóság pedig onnan jött, hogy itt többen is írtak, hogy T-Mobilos készülékek elve függetlenek, pedig gondolom ott is lett valamilyen hűségszerződés kötve, de mégis működik a dolog másik szolgáltató kártyájával. Mások tapasztalataira lettem volna kiváncsi, illetve konkrétan hasonló Telenoros esetre, hátha tud valaki valami okosságot. Természetesen csakis törvényes kereteken belül -
LouiS22
veterán
Ez így elég furán hangzik, főként azért is, mert a simlock miatt nem is működhet másik szolgáltató kártyájával. De ha arra gondolok, hogy éppen a Telenor pár éve játszadozott kicsit az iPhone-t használó usereivel is... Egyébként végig kell olvasni a szerződést, mert abban benne kell lennie, hogy milyen retorziók vannak.
A függetlenítés emlegetése egyébként tudtommal nem megengedett a fórumban, ráadásul amire te rákérdeztél, a BTK szerint bűncselekmény is.
A szolgáltató bizonyos díj ellenében feloldja hivatalosan a zárolást, nem?
-
Moon69
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 2 napos Telenoros Z3 compactom, de T-Mobilos SIM-el használnám.
SIM lock: csak a Network-nél van 5, a többinél 0. Tehát gondolom nem független
Egy ismerősöm mesélte, hogy hasonló helyzetben volt és a Telenornál neki nagyon nyomatékosan felhívták a figyelmét, nehogy másik szolgáltató SIM-jével használja a készüléket, mert az új nano-SIM miatt az IMEI szám alapján rögtön letiltják és 150.000 Ft kötbért kell fizetni...
Eléggé sántít nekem a történet. Szerintetek a szolgáltatóknak van rá módja, hogy napi használat közeben tényleg ellenőrizzék IMEI szám alapján a készüléket? És ennek van köze a nano-SIM kártyához???
Amúgy a Telenoros előfizetés természetesen él és használva is lesz folymatosan, csak a Z-hez adott SIM kártya egy másik Telenoros készülékbe van berakva, vagy van amikor épp a fiókban pihen, mert több szám is tartozik ehhez az előfizetéshez.
Amúgy a szoftveres függetlenítésnél a készülék IMEI számát változtatják meg? -
ggyula
tag
Sziasztok!
Ismét egy kérdés...
Szeretném bekapcsolni a hely alapú wifi-t, hogy ne keresse állandóan a hálózatokat feleslegesen. Itthon van, munkahelyen is, e kettő egyelőre bőven elég.
Azt irja az infonál: "mobil adatkapcsolatot igénylő alkalmazások vagy szolgáltatások használatakor tiltsa le ezt a funkciót"
Ez azt jelenti, ha ez be van kapcsolva, akkor egyáltalán nem működnek az appok, szolgáltatások mobil adatkapcsolaton keresztül? -
LouiS22
veterán
válasz
andreni_91 #1052 üzenetére
A stamina mód nem neked szólt, azt Icee kérdezte
-
LouiS22
veterán
válasz
Hát ez így a leírás alapján sem hangzik jól, bár nem tudjuk, hogy mi mindent telepítettél rá, stb. stb. Én a helyedben ezt nagyon gyorsan beadnám szervizbe, vizsgálják ki ők, hogy mi lehet a baj. A teljes gyári visszaállítást próbáltad már? Azaz alaphelyzetből rajtoltatni? Ha még nem, akkor ezzel tégy egy próbát és ha nem javul a helyzet, akkor irány a szerviz, erre való a garancia.
-
andreni_91
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. A múlt héten vettem egy Xperia z3 Compactot, és nem vagyok vele megelégedve. Minden fórumban csak jót olvastam róla, ennek ellenére nekem folyton lefagy, alig tölti be a kezdőkepernyő alkalmazásait. Az alkalmazásokból rendszerint kilép, legyen az játék, vagy csak simán a Chrome. A töltés 100%on egy napnál is kevesebb hátralevő időt ír, 2 napot meg sem közelíti. Mi lehet a baj? Nagyon köszi a segítséget eőre is! -
lcee79
addikt
Lenne egy olyan kérdésem, hogy más is tapasztalt olyat, hogy lockscreen-en megállnak a widgetek?
Én tettem ki pl zooper widgetet, ami nagyon jól testreszabható kis cucc, (sőt a legjobban eddigi ismereteim alapján ) és még hd widgetet is tettem ki, megállt az idő és az időjárás frissítés is egy idő után (volt hogy napokig ment, aztán meg megállt és nem működött se a frissítés, se a menüben a force update, semmi...), és nem tudtam visszavarázsolni, úgyhogy leszedtem, és most visszatértem a gyári órára.
Amúgy hd widget-nél ki lehet tenni zseblámpát is (ez volt egyszer kérdés ha jól emléxem) meg kb 40 féle dologból lehet választani hogy mit akarok látni...
Szóval más is tapasztalt hasonlót külső widgetek esetében, vagy én leállítottam/letiltottam valami szolgáltatást, amit nem kellett volna?
-
sxxorp
őstag
Színhőmérséklet: emlékszem, olvastam konkrét értékeket...
meg is van (a video-nál talán hasznosabb és gyorsabb segítség; szintén Phonearena): "Sony does include a color control option, so that color purists can compensate for the bluishness of the screen and achieve more accurate (but still not perfect) colors (we tweaked it to the following values: red ~ 250, green ~ 190, blue ~ 0)."
Röviden: a színek mértéke állítható, ők ezt találták megfelelőnek:
piros ~ 250, zöld ~ 190, kék ~ 0 -
LouiS22
veterán
Csak azért válaszolok, mert látom, hogy nem érted. Mit kérdeztél? Lehet-e root nélkül navisávot eltüntetni. Megírtam, hogy nem. Erre te visszaírtál, hogy más szerint meg igen. Én segítő szándékkal levezettem, hogy miért nem és miért lenne veszély, ha mégis lehetne. Ha ezek után nem továbbra is kukacoskodsz, akkor vedd meg a telefont, kísérletezz vele és tanulj a saját károdból.
-
LouiS22
veterán
Nézd, te azt kérdezted, hogy el lehet-e tüntetni root nélkül a navi sávot, vagy nem. Megkaptad a választ, csak hozzáírtam, hog miért lenne életveszély, ha csak úgy el lehetne tüntetni. Nem belőled és nem is magamból indultam ki. De rajtunk kívül van még pár millió user, és köztük biztosan van olyan is, aki életében először vesz a kezébe okostelefont. Érted már, hogy miért írtam azt, amit?
-
Isual
veterán
válasz
Quasi_modo #1035 üzenetére
Szó szerint hidegen hagy.
-
Janaboy
veterán
Na mi is megvettünk 2 z3c-t a T-ben, mind2 független! Amúgy azt mondta az ott dolgozó, hogy elég sok Sony verzió jött az utóbbi időben függetlenül és szerinte mind az! Mellesleg azt mondta, hogy IMEI alapján simán látják, hogy függő-e vagy sem..legalábbis ő ezt gondolja! Így a korábban írt lutri verzió inkább eltolódott a független irányba
A vodánál pedig elég komoly utánjárás után azt közölték, hogy bár a környező országok vodáinál lehet kapni a készüléket, nálunk valószínűleg nem fogják forgalmazni, mert szerintük nem fogynak jól itt a Sony készülékek (mármint a Vodánál)Az SCR26 Sony style cover beszerzéséről tud valaki valamit mondani? Nem sokat találni róla!
Közben most látom a Speedshop oldalán, hogy előrendelhető.. -
lcee79
addikt
Véletlenül rátaláltam xperia témákra playen. És örömmel tapasztaltam, hogy van olyan is amiben már az új lollipop-os navigációs bár van.
ez nekem új volt kezdő Sonysként
-
HardRic
addikt
válasz
Quasi_modo #1024 üzenetére
Hát azért 10263 K a táblázatban eléggé hidegnek számít úgy kompletten bármihez hasonlítva. De mindegy, lehet állítani, ez a lényeg. Anno amikor galaxy s2-m volt, a fél vesémet odaadtam volna egy ilyen beállításért, szutyokrosszak voltak akkor az AMOLED-ek.
-
HardRic
addikt
Ki lett szemelve ez a telefon Nexus 4 utódnak, szegény már nagyon vergődik. iPad mellé meg nagyobb nem kell, szóval kb ez az egyetlen telefon a piacon ami szóba jön. Vicc.
Ugye a fehéregyensúly beállítás még mindig része a rendszernek? Z1C-n és SP-n nagyon hasznos, itt meg ahogy nézem főleg kelleni fog, a cikk alapján hideg a képe. -
LouiS22
veterán
Gondold végig: ha "csak úgy" el tudnád tüntetni (értsd: root nélkül), akkor szomorú világ köszöntene a kezdő userre, mert nem tudna navigálni a telefonon. Ráadásul ez a Google irányelve, lásd Nexus. Pillanatok alatt meg lehet szokni, nekem spec egyáltalán nem hiányzik a hardveres.
-
lcee79
addikt
A Z3C -ha engem kérdeztek- akkor azt mondom, hogy gyönyörű feketében, mindenhonnan, nézve az oldalán a műanyag rész is, sőt pont ebben a szinben néz ki szerintem a legjobban
Kikapcsolva asztalra rakva (így látom egész nap magam előtt az irodában, mindig rácsodálkozom milyen jól néz ki
) egy teljesen fekete telefon, úgy nagyon ütős nem töri meg semmi az egységet, ezt semelyik másik színnél nem tapasztalom.
Háttérnek egy nagyrészt teljesen fekete képet raktam ki (az xperia gyári képek közül a kék virággal, elég látványos a kontrasztja...) akkor még bekapcsolva sincs megtörve a hatás, ráadásul az átlátszó widgetjeim mögött a fekete háttéren a fehér betűk, jól olvashatók és jól is néz ki az összhatás.Én is gondolkodtam (egy keveset
)hogy fehér v. fekete legyen, de örülök, hogy a fekete mellett döntöttem
Nálam a másik 2 szín azért sem játszott, mert nem árul a t-mobil, és mert nem is tetszik
Nemcsak azért, hogy a fekete mellett is legyen érv, de szerintem tényleg így néz ki a legjobban
-
Quasi_modo
nagyúr
Utoljára az én xperia z1c-met nézte meg és azt mondta, hogy lassú és akad
Gondolom erre egy bölcs mosoly volt a válasz. A páromnak is Z1 C-je van, nekem meg Z3 C, mindkettő száguld mint a rakéta.#1004) palipi Ha az ár nem számít, akkor Z3 C, mert újabb. Ha a Z1 C mégis jobban tetszik kinézere, akkor meg az. Naponta látom mindkettőt egymás mellett, nekem mindkettő tetszik.
#1006) darvinya hogy Z3c kialakítása szebb. Fekete mondjuk nem az igazi az oldalsó műanyag,
Maradjunk abban, hogy szerinted. Nekem pont a fekete tetszett meg. (láttam mind a négy színt) -
Omli85
őstag
-
roka.32
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Én is csatlakoztam a Z3C tulajainak táborába! -
PPeti1986
tag
Itthon melyik típust lehet használni?
D5803 vagy D5833?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1010 üzenetére
Ez relatív. Te posztert nyomtatsz a képekből? Mert ha nem, akkor szinte bármilyen telefon megfelel a célnak. Annyival egyébként a képek se jobbak, mint a Z1C fotói.
A 4K hogy megy alacsonyabb felbontáson? Taníts mester.
Egyébként meg az a Z2 hibája, a Z1C nem melegedett túl 15 perces 120 fps-es videónál se és lett vagy 8 GB az egész cucc (exFAT-ra formázott SD kártyával). -
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1008 üzenetére
Lehet, hogy hardverileg jobb a Z3C, de ez a plusz nem ér 70 ezer Ft-ot. Nekem megy a 4K és a Timeshift videó is Z1C-n.
-
-
palipi
csendes tag
Segítséget kérnék. Z1C és Z3C láttam ma egymás mellet. Nekem jobban bejön a külsőleg Z1Compact. Az olvasottak alapján tudom, hogy a soft jobb a Z3 compactnal. Mindenképpen e két teló között szeretnék választani. Valakinek tapasztalata e két telóval kapcsolatban? Melyiket válasszam? mik a hibák s pozítivumok? Az ár nem számít.köszönöm
-
TapayBalint
csendes tag
Nekem T-től van és Pannonos kártya van benne. Még az eladó sem tudta pontosan hogy, független é a készülék de hibátlanul működik.
Még annyi, hogy a garit az online rendelésnél online kapod meg szóval ha van lehetőség a megrendelés során regelni a T rendszerébe akkor azt mindenképp tedd meg mert csak úgy kapsz garit és számlát, mégjobb ha van a háznál 30-as szám és azzal jelentkezel be és rendelsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Revolut
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest