- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benji21th
tag
Igen nekem is egy hívás alatt búg kétféleképpen, teljesen mindegy milyen hálózatot hívok, az előbb kipróbáltam két telekomos számot (én is telekomos vagyok) és az egyiknél jelentkezett a másiknál nem. Fura.
A mozis album bevállt a lassított videókra, de érdekes módon csak a most készítettek jelennek meg rajta, a korábbiak nem.
Esetleg a többi "problémára" valaki? -
lcee79
addikt
Engem lebeszéltek mindenről szinte ami nem gyári... Vagy normális gyártótól származik... (persze azok jóval drágábbak
)
Expansys-nél majd 12000 ft a gyári dokkoló, pedig egy olyan jó lenne nekem is...Ja és ma megtaláltam a tokot is amit szeretnék csak csöppet drága
Sony Xperia Z3 Compact SCR26 Style-Up Cover
Erre még gyűjteni kellene, de amúgy ennyit nem is akarok adni érteMajd valakinek mondom vegyen ilyet karácsonyra, meg valakinek a dokklót
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest