- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
válasz
misi111 #3088 üzenetére
Szokott ilyen lenni a 06 és a +36 keverésénél.
Érdemes a számokat +36-tal menteni a telefonkönyvbe.Sok készüléknél van, hogy ha a szám úgy van elmentve, hogy 062012345678 de a bejövő hívás úgy jelenik meg hogy +362012345678, akkor nem találja a készülék a telefon könyvben.
-
Armahun
addikt
válasz
misi111 #2956 üzenetére
Amiket ezen a készüléken használok:
Nova prime, hozzá egy LocksScreen ami de van állítva dupla kattra, így azzal lehet nyitni is és zárni is a kijelzőt.
Light Flow a led villogás vezérlésére.
PowerLine, cm romokból ismert töltöttség jelző csík a képernyő tetején.
Weather&clock widget.
Elixit 2 az értesítési sávba rakott parancsikonokért.
AlarmDroid ébresztő óra. -
Janaboy
veterán
válasz
misi111 #1125 üzenetére
Én nagyon körül jártam! A gsm boltok szinte kivétel nélkül ~130eFt-os áron 1 év garral adják! 140eFt körül adják 2 évvel, de az is bolti (nem gyári garancia)! A gond nem csak ez, hanem hogy nem az 5803-ast adják, hanem az 5833ast, ami frekvenciákban más (főleg az LTE-ben)!
Tekintve, hogy most már minden szolgáltatónál lehet kapni és ott hivatalos 2 év garosat kapsz 5803-as verzióban, ajánlom ott venni! Még az emagos sem biztos, hogy 5833-as, és az se gyári garancia, hanem az emag adja! -
Vasy09
őstag
Színben én a narancssárgát szerettem volna, de az sajnos nem lesz a szolgáltatóknál, így szerintem nem fogok még várni, amíg a független ára is lemegy 100ezer alá, marad a fekete.
Legfeljebb veszek majd rá egy narancssárga tokot!
Ha kicsit visszaolvasol, akkor megtalálod a választ a típusszámokra is, de ha emlékezetem nem csal, akkor az 5803 az, amit nálunk is forgalmaznak hivatalosan.
-
fPApi
őstag
A lányomnak egy több, mint két éves Iphone 4S-e van, időnként felmerült, hogy váltson androidra, de próbák után maradt. Utoljára az én xperia z1c-met nézte meg és azt mondta, hogy lassú és akad, nem kell neki ilyen, miközben én semmi hasonlót nem éreztem. Szóval arra készülj fel, hogy lehet jót-rosszat mondani az Iphone-ról, de egy androidos telefon nem fogja megadni azt a felhasználói élményt, amihez szokva vagy. Szerintem ezért is maradtál eddig is.
-
ggyula
tag
Na ilyen gondjaid ezzel a készülékkel nem lesznek!
Nem nagy! Teljesen jól használható egykézzel! (még nekem is,pedig nem nagy kezem van)
Gyors és az akkuja sztem a legjobb most a kínálatból ebben a szegmensben!
A kijelzője is tökéletes!
Ha ezek tartottak vissza, akkor egy percig se gondolkodj! -
ggyula
tag
Szia!
Nálam épp ma történt a csere, hasonló okokból.... (pár napja asszonynak is vettünk, azon ismerkedtem a teloval)
Nem hiszem hogy megbánnám, meg kell szokni ezt a rendszert minden előnyével és hátrányával... nekem, ami most megy az iOS 8 körül volt az utolsó löket, hogy váltsak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest