- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Frank97
csendes tag
-
lcee79
addikt
válasz
HUNgabus #892 üzenetére
Hi!
Én akármilyen androidot használtam eddig, egyikről sem volt nehéz a váltás, szerintem 99%-ban tök egyforma... Az hogy melyiknél milyen színű a menü háttere az gondolom mindegy
Az extra szolgáltatásokban tér el főleg...Mondjuk én pár hónapja one x-emen már áttértem nova launcherre, és azt úgy megkedveltem, hogy itt is azt használom... nem azért mert a sonyé nem jó, de a nova az testre szabhatóbb mint bármelyik gyári... (egy átlagos hardverre úgy be lehet állítani, mintha egy 3 ghz-es proci menne alatta
)
(cserébe viszont a gyári sony-s dolgok nem használhatók...) bármikor lehet váltani köztük, úgyhogy nincs probléma...-Teszt kedvéért csináltam egy teszt 4K videót, a 6 percnél tart, nem kapcsol ki
de a telefon hátulja középen elég meleg már, de a szélei felé nem vészes, az oldalán fogva nem is érezhető ez a forróság, ezért is csodálkoztam volna, hogy kikapcsolna
-7:30-nál leállítom, mert már unomNem fog kikapcsolni szerintem amíg meg nem telik a tárhely
-
mrdavid
aktív tag
válasz
HUNgabus #885 üzenetére
plusz amiket az aksiról írtak h milyen jó, abba semmi túlzás nincsen
én széthasználom a telot, folyamatos lte, szinkron, messenger, email, 7-17 ig, utána otthon wifin netekez, reggel 7 kor még 50% körül van, kb 20% nál szoktam kb 5 óra kijelző időt mérni, bekapcsolom a stamina módot, akkor még kb 1-1,5 kijelző időm van még, szóval nálam átlagosan 40 órát amit bír a telefon 20% aksiig, ez számomra írtozatosan jó dolog,
előtte nexus 5 öm volt, az kb fele ennyit tudott aksi időben, -
mrdavid
aktív tag
válasz
HUNgabus #880 üzenetére
én csak próba képpen kameráztam 4kba, mert nekem nem fontos, hogy 4kba videozzak, amugy se szoktam sokat
de simán bírt 5-7 percet és akkor is én kapcsoltam le a kamerát nem magától kapcsolt ki a kameranekem csak a kiterjesztett valóság alkalmazás közbe melegedett nagyon, de ott se kapcsolta ki a kamera
-
heidrich
senior tag
válasz
HUNgabus #613 üzenetére
Telekomnál a Next díjcsomagok vannak, a Next M az teljesen korlátlan mint a RED és ugyanúgy 10000 Ft. Sajnos ehhez csak 500 MB net jár de asszem ez a Vodánál sincs másképp. (T-nél plusz 1GB net 1290 Ft, 3GB 2290 Ft, 5GB 3090 Ft) Ezeknél a bővítőcsomgoknál kapod a max. 150Mbt/s-es LTE sebességet.
Telenorról nincs ennyire pontos infóim de persze neten utána lehet nézni, ott ezeket a korlátlan tarifákat All-in-nem hívják és azt hiszem az is 10000 Ft és 500 MB jár, ha bővíteni akarod nem tudom mennyi. Telenornál asszem csak bizonyos magas kategóriájú havi díjas díjcsomagoknál adja a maximális 150Mbit/s sebességet.
Én Telekomhoz mennék egyébként.
Más: Egyébként megvan a fekete Z3C-m, ezzel mar semmilyen gondom nincs az előző fehérrel ellentétben. Független ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Nintendo Switch 2
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- weiss: Pant* rant
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest