Hirdetés
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silic
újonc
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy a mobil netet az istenért nem akarja fogni.
Átraktam a sim-et másik telefonba, ott megy. Valaki más is tapasztalt ilyet, mit lehetne vele kezdeni?
-
szasz1
tag
Sziasztok,
már bizonyára esett szó a dologról, de tudnátok abban segíteni, hogy miért van az ha egy mp3 fájlt beállítok csengőhangként, csak az első ~15 mpt játssza le? vagy ez csak a beállítások menüben van így, ha hívnak a teljes fájt fogja játszani?
Köszönöm.
-
blint63
tag
válasz
LEFTHORSE1 #2891 üzenetére
Az Opera Mini szörnyű Androidon, nem ilyen telefonokra való, használjad a sima Opera-t, az teljesen ok.
-
Wajk
addikt
A kiválasztott app adatlapján ahol van olyan, hogy "Letiltás" azokat le lehet tiltani ahol nincsen azt ilyen egyszerűen nem. Amiket belinkeltem azokat lehetett simán mindenféle ADB-zés nélkül. Nem akartam flancolni csak kihozni amit lehet.
Lépéseim: ahol van olyan opció, hogy "Frissítések eltávolítása" ott először arra kattintottam majd utána a "Leállítás"-ra majd a "Letiltás"-ra. Így azok nem szívják az erőforrás amit amúgysem használok.
u.i.: Áldott Karácsonyt Mindenkinek!
(#2884) geccoblaze:
-
petrson
senior tag
Sziasztok!
Normál Sony garanciával hol a legolcsóbb a compact? Vagy megbízható gsm üzletet tudtok ajánlani, ahol áfás számlát is adnak? -
LEFTHORSE1
őstag
Hát nem vagyok megelégedve a görgető rutinnal, olyanokat csinál hogy megdobom az oldalt fölfele és ahogyan levettem az újjam a kijelzőről vagy megáll vagy visszapattan mint egy labda és a másik irányba kezd menni az oldal, az Opera Minibe csinálja főleg, mitől lehet ?
-
Jimmy66
senior tag
Áldott Karácsonyt Mindenkinek!
-
Quasi_modo
nagyúr
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
kazanka
őstag
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok!
-
IcE1986
csendes tag
válasz
LouiS22 #2875 üzenetére
Látom sok "értelmes" reakció jött a kérdésemre, nem azért veszek Z1 vagy Z3 Compact-ot, mert a szomszédnak is az van. Utálom a tömegtelefonokat, olyat veszek ami méretben és tudásban is jó, most Z van, de kicsit problémás, ha sportol is az ember zsebben nem a legjobb és jobban kézre áll a kisebb. Engem hidegen hagy, hogy másoknak iPhone 657. vagy Galaxy S345. kiadása van, az enyém tudja azt ami nekem kell és ne legyen cserép méretű... Ennyi!
-
Wajk
addikt
Egy kis érdekesség. A napokban első volt a család, nem nyomogattam a készüléket igazán, normál telefon használat/Stamina mód + Időjárás/kamera/Gmail/Wi-Fi...
Ultra Stamina mód nélkül is elég jól bírja a kis dög.Akit érdekel nálam ezek vannak tiltva azért mert nem kellenek vagy más alternatíva van fennt....
-
Wajk
addikt
válasz
geccoblaze #2881 üzenetére
nem néztem még, de az Update Centerben?
Úgy tudom az nem Google Play-es, de ha nagyon nem találod és iritál, akkor keress rá az apk-ra -
Wajk
addikt
válasz
geccoblaze #2879 üzenetére
What's New app-ot frissítették, ami már nem mászik be oda. A gyári verzió az még igen...
amire visszaállítottál. -
geccoblaze
aktív tag
Megvan! Megvan! Megvan! Fekete, vodás. Boldogság, nyomogatás, ismerkedés, tesztelés.
Egy furcsaság már van. What's New app nem volt ott a Google Now mellett a Home gombtól felfelé húzva. Ez tök jó. Majd az appoknál Disablet nyomtam a Whats Newra. Megkérdezte, hogy állítsa-e vissza a gyári verziót. Nyomtam egy igent. Azóta ott van a Whats New a Google Now mellett. Aaargh!!! Tudom van az az ADB-vel küldhető parancssor, amivel eltüntethető. Majd. Most még belakás folyik.
-
Armahun
addikt
válasz
Quasi_modo #2876 üzenetére
82 ???? abból kijönne nekem 3
-
LouiS22
veterán
válasz
Quasi_modo #2873 üzenetére
Mert ebben az országban mindig mindent okosba' kell megoldani, azért. Meg amiért talicskákon tolják ki a 110 centis tévét, mert a szomszédnak 108-as van, nehogymá' neki jobb legyen.
-
-
IcE1986
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Azoknak akik a függetlent javasolják üzenném, hogy ha van telenornál is előfizetésem és azt csak szülő használja, de 2 évente tudok fix 30%-al olcsóbban vásárolni, akkor minek venném meg 2x annyiért az edigital/mediamarkt árhoz képest, ha a telenoros esetleg független!? Senki sem a pénze ellensége szerintem...
-
Bozek
nagyúr
Azt nem értem, hogy ha valaki független telefont akar, akkor miért nem azt vesz? Minden nap találkozok valamelyik topic-ban a kérdéssel, hogy a Telenoros/T-Mobile-os/Vodafone-os az független-e... Ha meg az embernek nincs rá pénze, akkor nem kell Z3C-t venni.
-
kazanka
őstag
válasz
IcE1986 #2865 üzenetére
Tudomásom szerint ez nem így működik.Az első időkben szokott kijönni a telefon hálózatzár nélkül a verseny miatt.Sokan nem is tudják hogy független készülékük van.Egyszerű ki kell próbálni vagy volt itt valahol egy szervízkód /sajnos nincs időm megkeresni/ azon is meg lehet nézni
-
IcE1986
csendes tag
Sziasztok! Van itt valakinek telenornál vásárolt Z3 compact-ja? Az érdekelne, hogy más kártyát elfogad-e a kéken kívül. Magasabb kategóriás nokiák és régebben a középkategória sem volt lockolva a kék szolgáltatónál és hátha.
-
HardRic
addikt
Ha sok a fény, a mai mobilos kamerák simán hozzák a kompaktok szintjét. Nekem egy Olympus XZ-10 van, a kompaktos topicban az egyik legtöbbet ajánlott gép volt idén. Este simán lekörözi a telefont, főleg a baromi erős vakujával (még szép), de amikor napközben kattintgatok, nincs mindig egyértelmű előnye. A dinamikatartományban fejlődhetnének még igazán a telefonok, a részletesség már elégnek tekinthető, viszont a HDR sokszor nem megoldás (kisállatok, mozgó dolgok stbstb.)
-
€uro
őstag
válasz
HardRic #2862 üzenetére
Igen, én is arra gondoltam, hogy ezt megvárom. Mert amúgy tényleg semmi panaszom a mobilra - egy-két apróságtól eltekintve.
Érdekességképpen mutatok képeket a kamerájáról. Naplemente. Gyönyörű volt. Lefényképeztem a mobillal és a Canon SX230-HS fényképezőgépemmel is. Kíváncsi voltam a különbségre. Bár a Canon fényképezőgép ma már nem a legmodernebb. De amikor vettem, akkor még a kompaktok között az egyik legjobb volt. Íme a képek:
-
€uro
őstag
Segítsetek nekem légy szíves! Valószínűleg Ausztriai T-Mobil-os telefonom van. Működik minden, nincs vele gondom.
De mi van ezekkel a frissítésekkel? Nekem eddig nem ajánlott fel a mobil ilyet. Nem is fog? Tegyek fel manuálisan Android-ot? Amúgy egyébként is zavar, hogy a myTmobile - vagy nem is tudom, hogy milyen - alkalmazást mindig látnom kell, mert nem tudom uninstallálni.
Szóval, mi a teendő? Gyilkoljak le mindent egy új ROM-mal?
-
amator2
tag
Nekem előtte xperia GO -m volt.
Azon volt egy téglalap alakú eszköztár, amin be lehetett kapcsolni a wifit, hangot, mobiladatot...stb.
Olyasmi mint az értesítések melletti gyors beállítás fül.
De szerintem a másik sokkal jobb volt.
Rá lehet varázsolni, vagy van ilyen ablak csak én nem találtam meg?
A másik az értesítési sáv betűméretét nem lehet állítani? nem látom se az órát, sem az akku szintet szemüveg nélkül.....
Még valami, a led fényereje nem javult a frissítés után??? -
beálltam én is a csapatba. megjött a jézuska
egy fehér dobozos fekete darab jutott nekem. kezdhetem a kiegésztítők gyűjtögetésést. üveg fólia, mágneses kábel, tok stb .. -
blint63
tag
válasz
blint63 #2854 üzenetére
Ja még annyi, hogy az ablakocska jó poénnak tűnik, ügyesen meg vannak csinálva az alapfunkciók (telefon, zenehallgatás, kamera) bár kevés alkalmazás tehető ki rá egyelőre, a jelentősebbek közül tulajdonképpen csak a Gmail, meg a Twitter, még FB sincs, a Lotus Notesról meg nem is álmodom.
Arni: Igen, van benne NFC (végre valamire használtam is, wow) meg mágnes is, az NFC csak a telepítéshez kell ha jól értelmeztem, az ablakcsukást már a mágnes jelzi.
-
Armahun
addikt
válasz
blint63 #2854 üzenetére
A Chrome-ot és a Firefox-ot rövid idő után töröltem. A legtöbb weboldalon köztük itt a fórumon is össze vissza betűnagysággal jelenítette meg a szöveget. Egy hozzászóláson belül volt betűméret a mákszemtől az óriásig.
Opera lett a vége, az legalább rendesen tördeli is a szöveget nagyításkor.Honnan tudja a telefon, hogy rajta van a tok, mágnes vagy nfc vagy mi?
-
blint63
tag
válasz
Armahun #2853 üzenetére
Ott böngésztem kb. egy órát, tényleg nagynak tűnik az esés, lehet, hogy adnom kéne a Chromenak is egy esélyt, bár ez engine ugyanaz, szal nagy eltérés nem lehet gondolom.
Más: Nadehogy hozzá is járuljak végre a fórumhoz, ne csak kérdezzek, vettem a minap egy Style Cover tokot a Sonynál, úgy voltam vele, hogy valami bazi tokkal nem akarom elcsúfítani viszont fontos volt, hogy a dokkolóba is beférjen. Sajnos sok opció nem volt az opciók élő kipróbálására, MM-ban semmi, a Sony centerben meg csak ez volt szerény 10k-ért, tudom, hogy lehúzás de karácsony van, költ az ember minden szarra
Minden esetre egyelőre vegyesek az érzelmeim, prémium, jó minőségű a tok, a jó öreg BB-s bőrtokokra emlékeztet, a kezelésben egyelőre kicsit akadályoz, nehézkesebb vele, de ha hozzászokok szerintem jobb lesz a helyzet. Azt még mondjuk ki kell találnom, hogy vízálló-e, mert ha nem akkor azért az szívás (ragasztós megoldással csatlakozik a telefonhoz, így nem lehet túl sokszor leszedni. -
-
blint63
tag
Sziasztok,
Nemrég megvettem a compactomat, minden szempontból még vagyok elégedve vele az uzemidot leszamitva. Minden tesztben több napos uzemidot írnak és reklámoznak nekem viszont alig bírja Egy napig. Bár elég intenzíven nyuzom, a céges Samsung Galaxy Expressnek is jobb az uzemideje pedigcaz egy régi lassú telefon. Ugyanazokat az alkalmazasokat használom mindkét gépen. Nézzétek rá a lenti képekre légyszi, realis-e ez az uzemido vagy hibás az akku?
-
tal-garius
aktív tag
válasz
gyalogkakuk1 #2843 üzenetére
Azt cserélni kéne európaira.
Vagy, szolgáltató esetleg beállítja. Egy frekvencián működhet. Google-n nézem most is a megoldásokat, van pár. -
fPApi
őstag
válasz
Természetesen működik itthon is az 5833 (rémhír, hogy nem), csak be kell állítani a szolgáltatónak megfelelően, mert nem az európai beállítás az alap. Keress rá az interneten az adott szolgáltató mobil internet beállítására.
-
Armahun
addikt
válasz
Utazz Ázsiába.
Mást nem nagyon találtam.
Jól van beállítva a mobilnet? -
gyalogkakuk1
újonc
Valahogy ki lehet küszöbölni a problémát?
-
Armahun
addikt
válasz
gyalogkakuk1 #2840 üzenetére
Mert azt a készüléket nem az európai mobil szabványra gyártották....
-
szabacsik
őstag
Miért nem tudom a hívásvárakoztatást kiválasztani? Inaktív az opció
-
gyalogkakuk1
újonc
Sziasztok!
Múlt hét pénteken vásároltam egy Sony Z3 compact d5833 készüléket de sajnos olyan problémával küzdök, hogy nem tudok csatlakozni a mobil netre. Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a segítséget!
-
vik0717
tag
Szombat este óta használom a telefont masodik töltésről ma vettem le reggel, első töltés eredménye 22 óra 8 óra screentimeal, xperia s-em alig használtam mellette de azt kétszer is tölteni kelet, sebességre sincs semmi panaszo, eddig nagyon örülök hohy váltottam!
Más, sony smartband talk, vagy smartwatch 3 valaki használ hasonlót, vélemények? -
Benji21th
tag
Nem használom a Staminát, eddig semmi se késett, illetve az email lehet, abban nem vagyok biztos . Én a viberre és a messengerre gondoltam, az email így jó. Az előző telefonomnál ez megszokott volt (Lumia 920), nem véletlenül váltottam. (volt persze más baja is).
-
Armahun
addikt
-
zbecks
tag
Telenorra jött már valakinek frissítés?
-
Benji21th
tag
Üdv
Feltettem én is a legújabb frissítést, viszont onnantól kezdve nem érkeznek meg csak percekkel később az értesítések. Más is tapasztalt hasonlót? -
Nekem is megjött telekomra, de azt írja, számgép kell a frissítéshez. Nem OTA-n kellene ennek mennie?
-
vazzz
őstag
Én is felraktam a frissítést, tényleg jobb lett a gyári launcher, és folyékonyabb az egész rendszer. Antutu 5.5 45217 pont, kb 70 telepített app mellett.
-
01_Petya
csendes tag
hali, tegnap én is boldog tulaj lettem egy Z3c-nek, nekem is volt a dobozba fólia
meg egyböl szoftvert frissített amikor lett netem
-
HardRic
addikt
A gyári launcher jobb lett, sokkal simább, egyelőre visszaváltok Nováról. Nem hittem volna hogy egyszer ezt írom
-
HardRic
addikt
Az utolsó update megjött Telekomra.
-
Vettem egy Power bank-ot, van rajta 1A és 2.1A kimenet. Gondolom, ha a 2.1A-re dugom, akkor sincs gond, mert bár a gyári töltő 1,5A-el küldi neki, többet úgysem vesz fel a telefon sem usb-n, sem mágneses töltőn keresztül.
-
Armahun
addikt
válasz
geccoblaze #2811 üzenetére
Mint a gyári mi?
Mert nincs olyan hogy gyári mágneses töltőkábel, csak sima usb kábel.
Gyáriban csak mágneses dokk van. -
Armahun
addikt
válasz
geccoblaze #2809 üzenetére
Nekem körülbelül átlag 2-300 milliamperrel tölt kevesebbel a mágneses kábel.
-
geccoblaze
aktív tag
Ennyivel keményebb lenne a nagytesó?
Lasy neked, hogy teljesít az a mágneses töltőkábel? Gyárival megegyező sebességgel tölt nagyjából? Mágnese elég erős? No, nyilván nem a fejem körül akarom lóbálni annál fogva, de azt se szeretném, hogy a kábel a saját súlyától leváljon a csatlakozásról.
-
Az lehet, de ha ennyire jó, és pusztán 3K-ért 50-szer lehet használni, és elég 3 havonta, miért mindenki fóliát használ még. Továbbá, nincs róla sok infó, mit tartalmaz (a szilícium dioxid alapanyagon kívül), mert ugye "titkos", aztán lehet, olyan vegyi anyagokat is, hogy 2 év múlva leesik az arcom magától... Persze, ez csak parázás, de ki tudja, mennyi az alapja így. Emlékszem, néztem egy billentyűzetes tesztet, ott mikor lefújták, csak a szagtól majd kinyiffantak a teszterek, igaz, ez elszáll, de az anyag a használat alatt folyamatosan kopik lefelé, és hova kerül? A bőrödön át a szervezetedbe (és itt jön a képbe,hogy nincs pontos összetétel leírás sehol). Inkább keresgélek tovább case friendly fóliát. Az is kopik,csak jóval hosszabb idő alatt
-
€uro
őstag
Ilyet rendeltem: Premium 3D BRUSHED Metal Skin Wrap Sticker Decal for Sony Xperia Z3 & Z3 COMPACT
Azt hittem, hogy fém tok. Közben meg fém mintájú fólia.
Esetleg átveszi valaki? Ha nem, akkor küldöm vissza az Egyesült Királyságba.
-
Kabu
tag
Két hete cseréltem le a Z1 compactomat egy Z3 compactra és nyugodtan kijelenthetem, hogy nem bántam meg... Ismét a fehér szín mellett döntöttem, szerintem nagyon mutatós. Kifejezetten tetszik a készülök oldala, bár tartottam én is tőle, hogy a fém oldal után majd visszalépésnek érzem, de szerintem nem az. A készülék nagyon egyben van, nekem sajnos a Z1 compacton voltak illesztési problémáim, itt viszont nyoma sincs ennek és annak is örülök, hogy vékonyabb a készülék, nekem így jobban kézre áll.
A Z1 compactom fényképezője bizony folyamatosan kék képeket csinált éjszaka - a problémát sokan ismerik, főleg emiatt adtam el - itt viszont már semmi hasonlót nem tapasztaltam.
Amennyiben nem jelent komolyabb anyagi terhet a váltás, szerintem megéri cserélni! Valahogy az az érzésem, hogy a Z1 compacttal elkezdett munka a Sony-nál ezzel a készülékkel ért be...
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Revolut
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest