Hirdetés
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
A kepernyozar beallitasanal hol lehet kivenni azt h az elso ket funkcio ne legyen letiltva, rendszergazda, vagy titkositasi szabalyzat altal.
-
Rocoo
tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne ha nem a Sony nál szeretném megvenni a telefonomat (Z2) hanem egy sima GSM boltban az mivel rosszabb ?
-
Posza1
csendes tag
válasz
foldi2istvan #10575 üzenetére
Persze, egy pozitív dolgot már észrevettem. Az Album alkalmazást mostantól nem szemeteli össze a fb-messenger a belőle megnyitott képekkel. Eddig a korábbi verzión, ha megnyitottam egy fotót, akkor telerakta az aktuális üzenő partneremnek küldött(vagy épp fogadott) képeivel, nem ritkán némelyik képet többszörösen is. Nagyon kiakasztó volt naponta 30-50 képet törölgetni az Albumból...
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
Nekem 178 óráig ment a rátelepítéses lolli egy huzamban. Semmi gondot nem produkált.
Memória leak sem jelentkezett, mindig 1,3-0,9 GB szabad volt.
Ha ezt jelenti a memória leak... -
Latyaa
tag
Éééés megérkezett 5 csomagom az ebayről, megjött a smartband is köztük.
-
törölt tag
válasz
Engem is érdekelne.
-
Posza1
csendes tag
Ma reggel jelzett a teló hogy megérkezett rá a T-s Lollipop. Letöltöttem, amíg reggeliztem kész is lett vele, háromnegyed óra volt az egész. Csak egyszerűen ráfrissítettem a 4.4.4-re, pc sem kellett hozzá. Minden flottul megy rajta, eddig hibát még nem dobott.
-
törölt tag
-
törölt tag
Letudná valaki írni szájbarágósan, hogy hogyan tudom a névjegyzékemet áttenni a készülék saját memoriájába a Google fiókomból? Lollipo fut a kütyün, lehet privátban is, egyszerűen kételen vagyok megcsinálni, pedig korábbi készülékeimen simán ment.
-
KZP
őstag
-
Pestis81
újonc
Nem találok én semmi féle beállítást... :/
De mikor töltök le play áruházból, akkor sem kérdez rá, hogy hová szeretném. telefonra vagy sd-re.
Pedig emiatt vártam csak ezt a lollipop-ot.... -
ADAM1337
nagyúr
-
Laraxior
titán
Megerkezett nekem is a frissites. Mi is ez a csillag az ertesitesi savban? Hogy lehet eltuntetni?
-
ADAM1337
nagyúr
Egy gyors kérdés, micro sd kártyából minimum milyen ajánlott videózásra 4k ?
Az elődön xperia z-nél cl4-essel nem volt gondom. -
eszaki0
aktív tag
Nnagyon jó telefon és a frissítés után van már mentés is ls.egyszerűen imádom. Teljes értékű magyar billenytyűzet van már. Nem kell keresni a hosszú betüket. A linken teszteltem a telefont jó eredménnyel
-
dedehu
aktív tag
válasz
Pestis81 #10555 üzenetére
Valoszinuleg memoria data particioja is sdcardnak van elnevezve, valoszinuleg ez okozza a problemat, (egyes alkalmazasok alkalmazasok, pl sd maid, es explorer kerik is hogy jelold meg az ext-sd gyokeret.)
Meg kell nezni, hogy van e a beallitasaiban olyan opcio hogy kivalaszd az sd kartya gyokeret. Ha nincs akkor nem tudom mit lehetne tenni.A cleannmaster meg - szerintem- a leggenyobb reklamalkalmazasok egyike, folyamatosan zaklatott mindenfele szarsagokkal (toltsd le a cm securityt lassu a telefonod es a tobbiek) , ugyhogy bucsut intettem neki.
Eszlenyek: fiokbeallitasokban is be van kapcsolva a gmail szinkronizalasa?
-
eszlenyek
tag
Azt hiszem már korábban is kérdezték, de az mitől lehet hogy a Gmail nem jelzi az e-maileket?
Autoszinkronizálás bekapcsolva, Stamina mód is (de a háttéradat várólista nincsen benyomva).
Csak nálam van ez a hiba?
Stock 5.0.2 (.690, flash toollal), facebook és más értesítések mind jönnek képernyő feloldás után. -
Pestis81
újonc
Sziasztok!
Tegnap végre megérkezett hozzám is a Lollipop 5.0.2 Xperia Z2 telómra.
Rögtön ki is akartam használni az Sd kártyára való áthelyezést, de problémákba ütköztem.
32 Gb memória kártya van a teefonban.Van a cleanmaster progi, ahhol ugye egyszerre át tudnám helyezni az összes akalmazást, de ot azt írja, hogy Az eszköztárhely és a belső SD kártya egy és ugyanaz, így az áthelyezés szükségtelen.
Beállításoknál, egyesével át tudom hhelyezni az alkamazásokat, de a telefon tárhelyén, majdnem ugyanannyi szabad helyem maradt, mint előtte. Szóval nem értem....
A Lollipop kinézetre meg szerintem elég hányás lett. A számológép pl. egy förtelem. miintha egy nintendo lenne...
-
foldi2istvan
csendes tag
válasz
Majko102 #10548 üzenetére
Köszi!Igazából arra gondoltam,hogy van-e battery drain pl,meg hogy mennyire eszi a memóriát,laggol-e meg ilyenek.Egyelőre várok pár napot,hogy mik a visszajelzések.Külföldi oldalakon azt írták,hogy ha meg vagy elégedve a 4.4.4.-gyel és szépen fut,akkor nem érdemes frissíteni.
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
foldi2istvan #10547 üzenetére
Nekem például csak frissítésem volt, nem csináltam factory resetet, de hibátlan a teló. Ugyan így frissítettem anno 4.4.2-ről 4.4.4-re.
Szerintem ez attól függ, hogy mennyire van a teló alapból szétszemetelve programokkal, stb.
-
dedehu
aktív tag
-
espista
senior tag
A TA partíciót és a DRM kulcsok meglétét hogyan lehet ellenőrizni?
-
Majko102
aktív tag
válasz
foldi2istvan #10547 üzenetére
Szia! OTA frissítésnél baromi sok hiba adódhat, főverzió frissítésnél mindenképp ajánlott flashtoolos, tiszta telepítés.
-
foldi2istvan
csendes tag
Sziasztok!
Eddig milyenek a tapasztalatok az OTA frissítéssel,érdemes már feltenni,vagy még bugos?Nekem tegnap este ajánlotta fel a frissítést,eddig úgy vártam mint a messiást,de még nem mertem frissíteni. -
szilasz007
aktív tag
-
dedehu
aktív tag
Elbarmolni csak az aktualis rendszert tudod rootal. Flashtoollal meg gyakorlatilag barmikor vissza tudod allitani az eredeti allapotokat. Szoval nem valoszinu, hogy ezekkel az eljarasokkal egy rohadtdraga levelnehezeket csinalsz a telefonodbol.
A masik meg ha olvasol egy nem onkenyesen sajat kutfobol esel neki szetszedni a rendszert akkor jelentosen lecsokkented annak az eselyet, hogy valami rosszul suljon el. -
dedehu
aktív tag
Akkor rosszul tudtam.
Akkor a 2. es a +1. opcio sajnos ervenytelen...
Annyira a roottol sem kell felni, bar nyilvan sok a szarakodas vele, meg teny hogy nem veletlenul, nem kapod meg alapbol rootoltan a telefont. Nem mindenki szuletett superusernek, es azert el lehet barmolni a telefont ha az ember baromsagot csinal. -
dedehu
aktív tag
Sajnos, nem tudok mas megoldasrol csak pont arrol a kettorol amit el akarsz kerulni:
1. Root+xdarol letoltott modositott systemUI.apk
(itt is sajnos vissza kell flashelni a 4.4.2-re mert kozvetlenul 5.0.2-t zart bootloaderen nem lehet kozvetlenul megrootolni)
2. A legfrissebb .726-os firmware flashelese (asszem ebben mar hozzaadtak a gombot, en meg .690-en vagyok igy ebben nem vagyok teljesen biztos.)
+1. Kivarod a .726-os frissitest, aminek szerintem lassan be kell futnia, a telekomos telefonok pl asszem mar megkaptak. -
dedehu
aktív tag
Beallithatsz egy idokeretet amikor csak bizonyos
Ertesiteseket szolaltat meg a telefon, be lehet allitani melyik kontaktoknal csorogjon a telefon illetve az sms jelzo. Kb ennyiHando: lehet, amikor kivalasztod melyik romot flashelje a wipe beallitasoknal kiveszed a pipat *azt hiszem* a data elol. Soha nem csinaltam, biztonsagi mentest mindenkeppen erdemes csinalni, hatha nem jon be.
Most dolgozom igy kiprobalni se tudom, de ha tudsz varni delutanig kiprobalhatom, de szerintem mintenkeppen erdemes tisztan telepiteni. -
BalaG
aktív tag
Valaki elárulhatná mire jo ez a "zavaró üzenetek" menü, mit érdemes bekapcsolni ott és mit nem?!
( hozzá tenném nekem örökké néma a telefonom szoval ne zavarjon semmi hang ) -
Hando
tag
Flashtoolal lehet úgy frissíteni romot hogy nem wipeolja a telefont? Nincs kedvem lementeni minden és beállítani újra a telefont.
-
dedehu
aktív tag
-
Tomtotom
senior tag
Hogy lehet a Chrome -on a megnyitott lapok között vàltogatni? Egyszerűen nem jövök rá az új rendszeren.
-
Deck
titán
válasz
Májkülnájt #10529 üzenetére
Nem lett rosszabb.
-
Deck
titán
válasz
Májkülnájt #10521 üzenetére
Már volt
-
Májkülnájt
tag
Megjött a T-s .726!!!!
)
-
tyky8
csendes tag
válasz
darvinya #10505 üzenetére
Akkor azt mondod, hogy egy szűz telepítés helyrerántja?
A SmartBand resetjéhez nemigen értek, azon van három led meg egy gomb, oszt úgy jöjjek rá, hogy mikor mit akar...
Igen, melegszik. Egy CandyCrush közben, elhasználom az 5 életemet és az akku 56-59 fokra felmegy és a processzor is nagyjából ugyanazon a szinten van, azt hittem normális, először van a kezemben ilyen "felsőkategóriás" készülék...
-
BalaG
aktív tag
Én is feltettem tisztatelepítéssel gyors fa**a egyenlőre... csak nem tetszik meg szokatlan az undi gyári kék naracs-téma
-
eszaki0
aktív tag
ok köszi csak közben ismerkedem az új rendszerrel holnap majd le töltöm és megnézem köszönöm még egyszer a segítséget.
Egy észrevétel a telóval lefagyott egy játék kilépésénél asphalt 8 teljesen le fagyott, fél óra kellett mire helyre jött a telefon sajnos.Kicsit rosszul esett egy csúcs telótól nem vártam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest