- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Legújabb droid.
Ha hívnak néha nem lehet felvenni a telefont.. Nem engedi elhúzni semmire sem reagál. Csak a restart segít.Másnál?
-
Deck
titán
Új xdas root elég fasza az új romhoz. Próbálta már más is? Nem a régi előre rootolt módszer van.
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #16564 üzenetére
Én nekem jó az 5.1
-
Deck
titán
válasz
pero19910606 #16511 üzenetére
Ugyanígy jártam a Z3-mal. Hétfőn adtam le. Reménykedem..
De ha ráfogják az összes hibát ez miatt.. Szarházi banda ez a Cordon :/
-
Deck
titán
válasz
ERipley #15999 üzenetére
Mi az, hogy mint mindig? Azért, ne arcoskodjál itt.. Olyannak kéne írnia akinek van Z2-je, kipróbálja a dolgokat stb.. Az tudná miről beszélek. Hidd el nekem nincs szükségem kiemeltre. Abba is hagytam múltkor mivel más csak úgy beleszerkesztett.. 0 információ felém, se megbeszélés se semmi.. Szóval én biztos nem fogom itt csinálni és nemis akarom. Persze vannak akiknek segítek privátban/facen/telegramon stb.. De te úgy csinálsz mintha 0 segítséget és infót adtam volna mindig.. Ellenben te mi?
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #15815 üzenetére
Pontosan. Nem kell türelmetlennek lenni.
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #15729 üzenetére
Ezek a googles reklámok. Adaway, minminguard. Ennyi.
-
Deck
titán
válasz
ftamas0201 #15603 üzenetére
Majd jön. Senki sem tudja mikor.
-
Deck
titán
válasz
Tarantula33 #15432 üzenetére
Attól, hogy neked igen még nem az összes problémás.
-
Deck
titán
válasz
GordonSamway #15383 üzenetére
Film, játék közben éltünik.
-
Deck
titán
válasz
GordonSamway #15381 üzenetére
Megéri.
-
Deck
titán
válasz
Cranberries #15356 üzenetére
Rakd újra, tisztán.
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #15309 üzenetére
Újraindítás legelőször, ezt kihagytad. Aztán, a többi ha nem jön be.
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #15297 üzenetére
Csak rá kell keresni. Ez a 6nál jó lesz.
http://forum.xda-developers.com/android/general/guide-enable-multi-window-mode-android-t3121483
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #15262 üzenetére
Van garancia ezért, sem kéne problémáznia. De azt írta zsinórba a 2. rossz neki.
-
Deck
titán
Mondtuk már. A 4k-t felejtsd el direkt leáll. Miért, nem olvastál utána előre? Hd meg fhd felvétellel semmi gond. Vízállóság meg saját felelősségre, ha beázik kivizsgálják és ha nem miattad ázott be javítják. Nem kell vízbe vinni, a reklámot meg felejtsd el. Más telefon sem vízálló itt meg végszükségben jön jól.
-
Deck
titán
Megoldás: vegyél újra lg g2-öt.
Nyáron fordulhat elő maximum olyan, hogy túl meleg van és a telefon túlmelegszik.
4k rögzítés minden telefonnál 2-3perc max, vagy kikapcsol.
Vízállósággal ha probléma van garanciális de felesleges vízbe rakni. Ha nem tetszik vegyél más vízálló telefont. Ja, hogy nincs is? Vízállóság nélkül is az egyik legjobb telefon az csak +1 dolog ami sokszor jól jön.
Az ilyen duma, hogy nagyon sokaknak nem jó csak nem írnak ide mesét hagyjuk. Azok nem írnak ide inkább akiknek minden jó.
-
Deck
titán
Egyik telefon sem tud korlátlanul 4k-ba rögzíteni. Vagy jelzi a dolgot, vagy idő limit lesz, vagy kikapcsol.
Fhd rögzítéssel meg a kamerával semmi gond, gyakran használom sosem volt gondom vele.
Nyáron meg nem csak 20fok van kinn hanem 40, és semmi sem szereti azt a meleget minden túlmelegszik és még fekete is a telefon.
Bár ha olyan nagyon okos lennél utána néztél volna ezeknek a vízállóságnak is. Ha nem tetszik vegyél mást. Többi telefon még csak cseppáló sem.
-
Deck
titán
Nem tudom mit vársz.. Felesleges 4k-ba videót rögzíteni de erre nindegyik telefon pár perc után hibát ír ki. Vízállóság meg benne a kiemeltben.. Mindenki saját felelősségre. Nincs rá garancia, na meg minek kell egy 200k-s telefont vízbe vinni? Azért, kilehet bírni pár percet telefon nélkül..
A reklám meg reklám, elég szomorú, hogy valaki elhiszi teljesen. Sőt.. Lila tehén sem létezik!A Z2 kiváló telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- Brave
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- DUNE médialejátszók topicja
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Megújult a PROHARDVER!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest