Hirdetés
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Felraktam gyári odexes romra az xposedet! CWM-ből majd wipe dalvik cache feltelepítettem majd modulok engedélyez újraindít és nincs bootlop! Szerintem a kis jogosultság fix miatt!
-
Deck
titán
Na minden jó! Végleg! Az xposed is és a rendszerre írás is
Letöltitek ezt: SGP621-RICDefeat.zip majd kicsomagol, elindít, mikor kéri csatlakoztatjátok a telefont és lefut. Ezután újra írható a system sőt még a Total Commanderrel is! Gyárin is érdemes használni! A byeselinux cucc változtatta meg az írhatóságot.
-
dedehu
aktív tag
A mindent bezar gomb lenne az egyetlen fajo pont de elmeletileg az nem veszik egy sima wipetol, jol gondolom ugye?
(most megprobaltam felnyomni de a com.system.phone folyamatosan fczett ugyhogy visszanyomtam a mukodo mentesem. Asszem szelektiven wipeoltam majd este nekiesek megint de az elkovetkezo par oraban jol jonne egy mukodo telefon)
-
-
Majko102
aktív tag
válasz
BoneDragon #9685 üzenetére
Vagyis kitkated van? Akkor csak a facebook notification volt.
-
Majko102
aktív tag
válasz
BoneDragon #9682 üzenetére
Nagyjából erről IS szól a lollipop, persze csak "felszínen".
(bocsi a dupláért)
-
BoneDragon
veterán
Egyik reggel belapcsolas után a lezárt képernyőn felugrottak a notificationok mint iphonen. Van benne ilyen funkció? Nem is tudtam... Mondjuk azóta se jött elő ez. Elég érdekes... Rootolva nincs a telo. Hol lehet ezt beállítani?
-
Deck
titán
-
joszi1951
tag
Minden forumozótársamnak áldott boldog huvséti ünnepeket kivánok!
-
BalaG
aktív tag
válasz
LiteCross91 #9677 üzenetére
ja nekem is van ilyen 3milis szürke vékony tokom de egyszerüen kényelmetlen nyomgatni a gombokat csúnya és dokkoloba is alig megy bele nekem!
Ezért nem raktam rá, de meg is szivtam
...amugy üvegfólia megvédte tőle szoktam venni olcso és jót ad korrekt áron(ITT van kép a tok-ról is meg a balesetről is
)
-
LiteCross91
aktív tag
Nekem is sikerült már elejtenem a buszmagalloban. Nekem 0.3 mm-es átlátszó szilikon tokban van. Ezzel belefer a dokkolomba is. Ebayen ratudsz keresni. Semmi baja nem lett a telonak az ejtestol a sarkain. A kijelzojet megvedte a folia, ami rendesen osszekarcolodott. Kicseréltem és kész.
Most akarok rendelni új kijelzo fóliát. A kedves forumtarsak tudnak ajánlani esetleg egy jó ebayes fóliát, ami bevallt? -
BalaG
aktív tag
válasz
Tomtotom #9668 üzenetére
kössz a tippet
Megnézem majd csak nem egyszerrű mert belekel férjen a dokkolóba és nehéz olyan tokot találni ami védi is a telot meg ki is néz valahogy kényelmes és vékony is
ja és ne flippes legyen
...legalább kiderült ,hogy festék alatt tényleg fém lakozik .. igazi fémházas telefon( majd lefestem valahogy ott)
-
mcsm88
senior tag
válasz
SzőkeKapitán #9674 üzenetére
Majd kiderül, mielőtt felmegy a lolli, de sanszos, hogy azt nem blokkolja.
-
Deck
titán
válasz
Pachenkoooo #9670 üzenetére
Si szám alapján megy a frissítés, régiónként. Az, hogy független a telód nem számít, az számít amilyen régiós rom van rajta. Az, hogy mikor kitudja.
-
Pachenkoooo
tag
Hali.
Azt valamilyen sorozatszámból lehet tudni, hogy mikor várható a gyári független készülékemre a gyári frissítés?
-
-
somag
tag
Na kérem a cwm működik!
Az Xposed is megy nálam, de újraindításkor bootloop.HA NEM INDÍTASZ ÚJRA AKKOR MINDEN OK!
Néha elkerülhetetlen a restart. Pl. új xposed modul telepítésekor.
Ilyenkor sima restart bootloopot hoz.
Viszont ha restart és egyből be a cwm-be vagy a TWRP-be.
WIPE CACHE, WIPE DALVIK CACHE, REBOOT AKKOR ELINDUL A TELÓ ÉS NEM KELL ELŐRŐL KEZDENI A 314-ES ROMTÓL . Így Nekem mennek az xposed modulok is.
(Bootmanager, CPUfreq in statusbar, CpuTemp in statusbar, Gravitybox[LP], Greenfy, RootCloak)
Persze restartkor bootloop, de a recovwry megmarad és ahogy leírtam a bootloop is kiiktatható. Ugyan a wipe Dalvik miatt hosszú az indulás nálam a 308 app miatt, de olyan ritkán indítom újra, hogy nekem ez már így használható.Ahogy én telepítettem:
1. Downgrade 4.4.2 fresh ftf install with full wipes
2. root and install Z2-lockeddualrecovery2.8.3-RELEASE.installer
3. boot recovery, factory reset and install prerooted .690 5.0.2 lollipop zip (baltic)
4. not reboot. install xposed-arm-20150308.zip file via recovery
5. not reboot. install UPDATE-SuperSU-v2.46.zip and Z2-lockeddualrecovery2.8.3-RELEASE.flashable.zip
6. wipe dalvik/cache
7. reboot system
8. reboot wait art do the job
9. jöhet a cwm (Usb hibakeresés pipa be, Ismeretlen források pipa be
9.1. Töltsétek le a zipet: [link]
9.2. Csomagoljátok ki.
9.3. Csatlakoztassátok a telefont a számítógéphez majd indítsátok el a bye.bat-ot-es.
9.4. Telefonon a felugró ablaknak adjatok root jogot. Ha nem indul újra magától akkor restart az xposed telepítés előtt.
10. install XposedInstaller_3.0-alpha2.apk
11. install xposed moduls (persze pipa mehet beléjük)greenfy és társai
12. reboot
13. Bootloopot kapnál ezért be a recoverybe(mindegy melyik) Wipe Cache, Wipe Dalvik cache)
14. reboot
15. Xposed modulok beállítása. Majd ismételd a 12-es ponttól.
16. Kész a rootolt LP XPOSED modulokkal. (Amiket én használok azok tökéletesen mennek.)Szóval hajrá!!!
-
mcsm88
senior tag
Valaki telepítette mát lolliban cwm-ből a Cerberust?
-
Majko102
aktív tag
Ezek megvannak, vírusirtót nem használok mert bátor vagyok!
Adb kilőve, majd újra futtatva sem megy.
"waiting for decive...
* daemon not runnig. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *"Idáig eljut, majd megáll.
Bár most először hoztam ezt így össze, eddig vagy az első sor, vagy a másik kettő volt csak.
-
Majko102
aktív tag
Kinek mennyi időt vett anno igénybe a root? Én itt szenvedek vele 1.5 órája de nem akar összejönni.
-
Deck
titán
Kiemelt naprakész!
-
dedehu
aktív tag
Twrp backup/restore működik
-
ZsyfKo
senior tag
Sziasztok. Mágneses töltővel kapcsolatban van egy fura jelenségem, nem tudom valaki tapasztalt e hasonlót. A lényeg hogy felrakom telót tölteni mágneses kábellel és használat közben néha messzebbről érzékeli hogy hol akarom érinteni, pontosan nem tudom mekkora távról 2-3mm vagy fél centi de még a levegőben van az ujjam és már reagál. Nem tudom mitől lehet de félek hogy baja lesz a telefonnak. Ugyanezt csinálja a 3k Ft-os eredetinek nevezett kábellel és az 1k Ft-os ledessel is.
-
válasz
katona.jozsi #9646 üzenetére
Valahol jövő hetet olvastam, de mivel szerintem csak találgattak a Z3 Lollipop world wide rolloutból, ezért én még nem hiszem el
-
katona.jozsi
aktív tag
Valakinek van információja arról, hogy Central Europe-os Lolli mikor érkezik?
-
BalaG
aktív tag
Nekem eddig sose kellett tok mert vigyáztam rá de most elkezdtem vadulni keresgélni és várom az ötleteket minnél 'vékonyabb dokkolo barát' szilikon tokokra!
Mivel épp az imént sikerült zsebmagasságbol kültéri kőre ejtenem és "szépen" megsérült.
...előszőr mikor lehajoltam és felvettem mosolyogtam, mondván ugy se esett magasból max a fólia sérült. Aztán hamar lefagyott az arcom mikor megláttam hogy a bal alsó sarka is sérült rendesen az üveg fólia két helyen is tört, de kijelző legalább ép. A káva lett csúnya
Egy pár káromkodás után most azon agyalok hogy gariztassam e hogy kicseréljék az egész telót, lehet tönkre kéne tegyem egy kis 'tul árammal' vagy hasonló?( Minden frankón müxik de nagyon zavar ez a szépség hiba és még ki sincs fizetve ... nem beszélve a késöbbiekről így nehéz lesz eladni )
Tanulság: TOK és ÜVEGFÓLIA mindenkinek erősen ajánlott!
-
mozo78
csendes tag
válasz
ftamas0201 #9633 üzenetére
Engem meg az érdekelne, hogy hol van benne a mikrofon. Mert ha van benne rendes beszédmikrofon, akkor a Z fülesét továbbadom tesómnak.
-
Lirion
addikt
válasz
GrmnShepherd #9626 üzenetére
Ez a javulás sokkal inkább annak tudható be, hogy az első hetekben az újdonság varázsa miatt többet nyomkodtad, mint mostanában, ezért eleinte hamarabb lemerítetted. A lítium aksik nem bejáratósak, szóval nem lehetséges, hogy ennyit nő a kapacitása 2 hét alatt.
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Mivel nem kaptam a gyári csomagolásba én (se) zajszűrős headset-et ezért kíváncsiskodnék felőle egy kicsit. Mennyire jó a zajszűrő funkciója? értem itt azt alatta hogy nem csak telefonáláskor szűri meg a külső zajt hanem mondjuk zenehallgatás közben is? Tegyük fel, fűnyíró vagy fűkasza használatakor mennyire lehet jó a zajszűrési képessége? Élvezhető lesz a zene vagy nem érné meg megvennem?
Előre is köszönöm! -
Deck
titán
válasz
SzőkeKapitán #9629 üzenetére
Hajrá! A kis fixet integrálják majd a cwmbe és akkor alapból jó lesz.
-
Deck
titán
Működik a CWM zárt bootloaderen!!!
0. A telefonon előrerootolt Lollipop legyen. Usb hibakeresés pipa be, Ismeretlen források pipa be
1. Töltsétek le a zipet: [link]
2. Csomagoljátok ki.
3. Csatlakoztassátok a telefont a számítógéphez majd indítsátok el a bye.bat-ot.
4. Telefonon a felugró ablaknak adjatok root jogot.Tesztelve!
-
dedehu
aktív tag
válasz
GrmnShepherd #9626 üzenetére
Az akkunak is van bejaratasi ideje, bar nekem nem volt ilyen drasztikus a valtozas. Fugghet viszont a szoftvertol is. Nekem pl ugy tunik lolli melyebben altatja a telefont, kikapcsolt kepernyon kevesebbet eszik, viszont ha nyuzom mintha gyorsabban merulne bar ebben nem vagyok teljesen biztos.
-
GrmnShepherd
tag
Ahoj! Viszonylag új Z2 tulaj vagyok (~2 hét), és azt vettem észre, hogy az utóbbi pár napban az akkumulátor ideje mintha nőtt volna
Vásárlás utáni 1-2 hétben mire hazaértem egész napos munkából 50-60% környéke volt normál használattal, mostanában viszont volt olyan, hogy reggel 8-kor levettem a töltőről, este 8-kor pedig 85% (!!!) volt, ahogy az utóbbi pár napban is. Mostanra "állt volna be" az akku? Stamina módot használok mióta megvan, meglepődtem hogy ilyen kellemes meglepetés is érheti az embert.
-
vbandit
tag
Sziasztok, valaki tudna segíteni, gmailbe szeretném berakni a t-online os címem, megcsinálom pontosan ugy ahogy a tabon be van állítva(ott működik) , de z2 -ről nem küldi el a leveleket, csak megkapom őket ...
Ez valami sony sajátossag lehet
Mint amikor rádugom a mágnes kábelre és magától feljön az álmodozás app.
Amikor ilyet soha be se állottam,sőt a smart connect is le van lőve!Valakinek nincs ötlete ezekre?
Köszönöm -
mozo78
csendes tag
válasz
ERipley #9614 üzenetére
Kicsit visszaolvasol, megtalálod a választ.
Igen kétféle kör és elipszis, és igen fordítva is össze tud csattanni. És igen, olyankor megöli a telefon töltésért felelős részt (usb-t is!!!) és ha nem hálózatról hanem pc-ről töltöd, akkor a pc usb portját is.
De ha jól teszed össze, akkor elvileg nem lehet gond.Nekem van kétféle is, olyan is amit a meglévő usb kábelre lehet rátenni és, meg olyan is ami teljes kábel a végén világító leddel. Meg dokkolóm is van, oda se tedd fordítva.
Más: tegnap megjött az SCR10 Style Cover Stand. A telefon alapesetben övtokban van, de túrán, meg motorozáskor nem hordok övet. Valamint ilyenkor nagyobb az esélye, hogy leesik ezért lett ez a tok. Jó minőségű, védi a sarkokat is. Telefonáláskor mondjuk elég kényelmetlen, meg az asztali dokkolóba is nehezebb betenni. Ilyenkor ki kell nyitni, nincs luk a töltő részénél.
-
ERipley
tag
Mágneses töltőről valakinek rossz tapasztalat ? Több külföldi fórumon olvastam, hogy kinyírta a telefont fordított polaritással (értsd: nem fordítva tette rá, hanem az Ebay-es motyó nem volt teljesen korrekt)
Az enyém ma jött meg (az Ebay-ről, honnan máshonnan) De nem merem kipróbálni se
Gyanús, hogy ennyire védtelen lenne a cucc. A Dokkólóba bele lehet tenni fordítva ? (Csak mert gyári kábel, mágneses, nincs is ha jól tudom)
-
Latyaa
tag
Amúgy ez is olyan, hogy ahova edzeni járok ott van egy csávó, Q7-el futkozik, egyszer otthon hagyta a rövidnadrágját, squasholni jött...erre a pultos mögött lógnak a ruhák...2500 Ft egy rövidnadrág. Erre a csávó inkább megkérdezte nem e hagyott ott valaki egy használt gatyát...felvette, squasholt benne egy órát, megborotválkozott az öltözőben...és visszaadta a gatyát és távozott..
-
atus72
őstag
Akinek van ilyen tempered glass 9H előlapi üvege annak mennyire passzol a kijelző méretéhez?
Amit kaptam az olyan mintha egy ~1 (1.5) mm-el kisebb lenne.
Ezeket lehet valahogy tisztítani ha leszedem, mármint a tapadós felületét?
Mivel azt gondoltam hogy tuti a mérete és nem próbáltam fel előtte így sikerült nem középre feltennem, majd leszedtem de ilyenkor ugye koszólódik és elég egy pici por és már nem tökéletes amit lezért fekete képernyőnél látni is. -
Majko102
aktív tag
-
BalaG
aktív tag
válasz
Majko102 #9602 üzenetére
Valahol megértem őket mert megkell élni valamiből.
Most aki "nem olyna guru" mint mi fórumisták, csak lejön a villájából a Q7-esel rajci módón bemegy és kifizeti zsebből a 6 rongyot a 300ft-os fóliáért mert nem érdekli nem, nézni az nemfoglalkozik vele!meg az ebay-el se.
( bocs ha valaki itt kő gazdag és pont van egy audija és megsértettem ) -
Majko102
aktív tag
Én is szoktam nagyokat nézni, hogy egyes boltok milyen áron adják azokat a dolgokat, amik csomagolásra meg minőségre tökéletesen megegyezően ebayről meghoznak JÓVAL olcsóbban. Pl. Sima átlátszó tokot láttam ebayen 200ft-ért, a csóka meg X boltban ugyan azt árulta 1700-ért. A sima body fólia kitet 2500-ért adta, felrakással 4000. Vagy az üvegfólia, ugyan úgy X bolt még mindig, azt mondja hátlapra NEM LÉTEZIK(nem a f... nem
), előlapra 4000ft, felrakással 6000. Majdnem mondtam neki, hogy hova menjen felrakni az ilyesmit.
Aztán találtam egy sufni gsm-et, kb 2 négyzetméter az egész területe, teljes body fólia kit 500ft/darab, tokok 600ft/db áron vannak. Nyilván neki is van haszna, de ha egyik napról a másikra kell, még ez is lenyelhető, de a fent említett X bolt az nagyon nem. Ráadásul a legtöbb bolt sajnos ilyen áron dolgozik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Dell notebook topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Stabil pályára állt az Android 16
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával