- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Nem tudjátok hogy a böngésző miert nem jelenít meg egyes képeket momdjuk amik ide be vannak téve a prohardverre a topikokba...
Firefox oke, de en ezt a gyári bongeszőt hasznalom. -
Laraxior
titán
Halistennek mobilnettel a facebook msn sem mukodik. Varakozas a halozatra uzenettel... Wifin jo volt...
-
Laraxior
titán
Ugy latom ujrainditani se nagyon kell a telefont. Bootkepernyo egy bazi nagy rozsaszin T betű, ami egy percig lathato, mire mozdul a telefon...
-
Laraxior
titán
T-Mobile-os függetlenre megérkezett.
-
Laraxior
titán
2040 oraja megy a készülék... Azert ez nem olyan rossz
-
Laraxior
titán
Esetleg nincs valakinek a telefonhoz most a MOLnál kapható Sony cuccok közül power bankja?
-
Laraxior
titán
Ilyenje van valakinek?
-
Laraxior
titán
válasz
holozis_HUN #15300 üzenetére
Már az S3 Samsungomon is volt...
-
Laraxior
titán
Sikerült tvre kitenni a telefon kepernyojet. Frankó, nem is szaggat annyira ha jatszom, es a hangzas sokkal durvabb az 5.1-el
Tényleg okos telefon
Varom a Z5 Premiumot -
Laraxior
titán
Ez a képernyő tartalom atkuldese funkció hogyan mukodik? Egy wifin legyen a tv es a telefon. Sony tv kell hozza? Ha jatszok mobilon azt is lehet tvn nezni?
-
Laraxior
titán
Van aki húzta a CPU órajelét? Meddig bírja stabilan?
-
Laraxior
titán
5999-ért van a MOL-nál 32GB-os Sony microSD
-
Laraxior
titán
Alament egy kis por az uvegfolia ala, es feljott a szelen, ha lemosom vissza rakhato?
-
Laraxior
titán
válasz
holozis_HUN #14455 üzenetére
Nekem is. 1300ft volt, ennyit megért a dolog.
-
Laraxior
titán
Létezik h már 1300-ert van a telefonra előre, hátra uvegfolia?
Rendeltem egy szettet hatha bejon.
-
Laraxior
titán
válasz
holozis_HUN #14044 üzenetére
90 rugó ebayen is, annyiért már majdnem profi Nikont kapok
-
Laraxior
titán
Tudtok olyan problémáról, hogy wifi van a lakásban, és egy ideje hiába mutatja, hogy maximális a jel egyszerűen a fel és le mutató kis háromszögekből csak a felfelé villog, a lefelé nem, és egyszerűen nincs net. Wifi kikapcs, bekapcs megint jó, és ez majdnem percenként.
A többi kütyüvel nem csinálja, csak az én telefonommal. Újraindítottam, van valami wifi beállítás, vagy amit lehet állítani rajta? BorzasztóNem változott semmi, sem a router, se a telefon se semmi.
Másról szedem a Wifi jelet akkor nem szakad... -
Laraxior
titán
Azt be lehet allitani valahol hogy kamerazas kozben, azaz videofelvetelnel, ne allitgassa magat? Egy normalis koncertfelvetelt nem tudtam csinalni, mert ugralt a beallitas a fenyviszonyoktol fuggoen. Hol keves feny azt irta ki, hol tajkep, meg a faszomtudja.
Nincs olyan lehetőség h az elején belovi magát es annyi? Mert ez igy a hulladek kategoria, a videomnak a fele tök homályos, elmosodott szar, az eleje meg franko. -
Laraxior
titán
Na belebasztam a Balatonba a telefont. Jelesre vizsgazott vizallosagbol
-
Laraxior
titán
Az sms üzenet hangját meg lehet változtatni? Mert rohadtul a csengőhangon szól és nemigen hagyja abba amíg el nem olvasom az üzenetet...
-
Laraxior
titán
válasz
ftamas0201 #11761 üzenetére
Megnyugodtam. Ez a telefon is ugyanolyan szar anomáliákat produkál, mint a Samsung. Mit is vegyek legközelebb?
Amúgy nincs gondom vele, meg vagyok elégedve. Talán kicsit lehetne vékonyabb a design. -
Laraxior
titán
Nekem olyat csinál a Lollipop óta hogy kikapcsolt kijelzőnél, megnyomom az oldalán a bekapcs gombot, és fakó képernyőből csinál egyre kontrasztosabbat és pár pillanat után beáll normálisra. Kikapcsolom a kijelzőt, de legközelebbinél már normálisan ébred.
Érdekes, mindezt a frissítés óta. -
Laraxior
titán
A facebook messenger alkalmazás mobilnettel nemigazan akar kapcsolodni, masnal nem fordult elő ilyen anomalia? Frissítés óta...
Wifivel teljesen jó. -
Laraxior
titán
Itt az első kettővel mit lehet tenni?
-
Laraxior
titán
A regi rendszeren volt ilyen kiteheto gyorsindito, amivel a mobilnetet, wifit, es a gpst lehetett kapcsolni, most csak a felső értesítő sáv lehuzasaval tudom ki-be kapcsolni. Ez tenyleg nem maradt meg vagy csak en nem találom?
-
Laraxior
titán
Azért az nem gyenge h töltenem fel a telefonnal keszitett fotot a facebook alkalmazassal, de nem latja... Bongeszoben kell matatni....
-
Laraxior
titán
A kepernyozar beallitasanal hol lehet kivenni azt h az elso ket funkcio ne legyen letiltva, rendszergazda, vagy titkositasi szabalyzat altal.
-
Laraxior
titán
Megerkezett nekem is a frissites. Mi is ez a csillag az ertesitesi savban? Hogy lehet eltuntetni?
-
Laraxior
titán
Ugy látom akkor az én telefonom a lassabbak közé tartozik, mert se híre se hamva a frissulesnek
-
Laraxior
titán
Megerkezett a magneses kabel
ropke egy honap alatt, mindossze 550ftert
Szépen tölt -
Laraxior
titán
Lassan csak rájönnek a gyártók is, hogyha valamin van kis ajtó, még ha gumiból is van, akkor se lesz vízálló. Ami mozgatható, az már az életbe nem nyújt olyan tömítést, mint amit csak egyszer használnak fel.
Be kell ragasztani a kis ajtókat oszt jónapot -
Laraxior
titán
Ez megfelelő minőségű töltő? Érdemes megvenni?
-
Laraxior
titán
Meg is jött a telefontok ebayről
-
Laraxior
titán
Ha megnyerem a licitet akkor ez lesz a tokja
-
Laraxior
titán
válasz
colette91 #7767 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, hogy betenném a csap alá, de ha valami nem kóser, faszom sem akar szaladgálni garancia meg miegymás után. Mert előfordulhat, hogy azt mondják, hogy mondjuk egész éjszaka vízben volt, vagy ki tudja mit találnak ki. Jobb ha szárazon van. Meg amúgyis annyi lyukat látok rajta, és egyiken sem folyna be a víz?
Kicsit kétkedve állok előtte
-
Laraxior
titán
Néztem ebayen ezt a mágneses töltőt, elég ha egy USB-s fejet veszek, vagy az egész kábelt illik lecserélni?
Kezd beállni a telefon használat, munka közben, jöttömben mentemben... Hát mit ne mondjak, durva akkuja van. Jól bírja, este véletlenül rajta hagytam a játékot,nem léptem ki belőle, pár óra alatt leszippantott 16%-ot, de azóta egész nap csak 30%-ot esett az akku
Kicsit még szokni kell, hogy nagyobb mint a Galaxy S3, de úgy érzem, hogy hosszú kapcsolatunk lesz, a zenehallgatás is nagy élmény vele, tehát összességében eddig elégedett vagyok a telefonnal.
Még a biztonsági bizbaszokat megrendelem, előre hátra, oldalra, ha esetleg baleset érné.
Köszönöm a helpeket.
Esetlegesen gondolom volt már sokszor kérdés, de lesz erre frissebb droid is a 4.4.4.-nél? Lollipop vagy micsoda -
Laraxior
titán
Ebayről erdemes magneses töltőt venni, vagy vannak vele rossz tapasztalatok?
Aztan lattam, hogy van uveg"folia", az mennyire hasznalhato? Tartos? Vagy milyen vedelmi dolgokat javasoltok a telefonra? Elol hatul volt rajta folia, de az elsot muszaj volt levennem, mert nagyon rontotta a kijelző minőségét. -
Laraxior
titán
Köszönöm.
Ezt a gps dolgot nem nagyon ertem. Van egy ilyen billentyű a felső sorban h "helyszin". Ez lenne az? Viszont ha kikapcsolom akkor az idokep widget nem tudja meghatarozni h hol vagyok. Samsungnal nem volt ilyen. Felvilagositanatok?
-
Laraxior
titán
Valami ertelmes szep gepigenyes jatekot tudtok? Megcsodalnam a kepessegeit
-
Laraxior
titán
A sim kartyan levő nevjegyeket hogy lehet lathatova tenni? Illetőleg en csak azokat akarom latni
-
Laraxior
titán
A jack dugo helyet nem kellene bedugni valamivel? Vagy oda bemehet oda a viz? Nem art neki?
-
Laraxior
titán
Raengedtem a telefonra egy 3840x2160-as videot
meg se kottyant neki
-
Laraxior
titán
Lassú volt az S3. Régi is volt. Az a 4.3 frissítés nem kellett volna, mert annyira szaggatbegy két menü hogy borzasztó. Annak ellenére hogy 189990ert vettem nem sajnáltam eladni 30ert. Két és fél évig használtam. Amúgy megvoltam vele elégedve. Mind kamera mind más szinten.
-
Laraxior
titán
En is megjottem S3rol Z2
-
Laraxior
titán
En is pont e ketto kozott vacillaltam, samsung telefonjaim voltak, az elso az S2 pontosan egy evig hasznaltam, aztan az S3. Ket es fel evig volt meg, mult heten adtam el. Szeretheto telefon az biztos a hibai ellenere. Decemberben kapott a kedvesem tolem egy S4-et, ő meg van vele elegedve, enis szoktam nyomkodni tenyleg jo telefon. Viszont en most a valtas mellett dontottem. En a Z2 mellett teszem le a voksot, lehet picit erosebb a samsung hardvere, de ilyen szinten szerintem mar nem szamit. Egyedul amit sajnalok a super amoled kijelzo, nekem nagyon bejott, remelem az ipsel sem lesz gondom.
Vannak tesztek az oldalon mindkettorol, en vegignyalaztam oket es igy maradt a Z2.
Egy honap mulva jon az S6, ugyis lejjebb fog menni az S5 ara. A Z4 meg kesik, ezert minimalisabban de jobban tartja az arat. -
Laraxior
titán
4.4.4-es droid van a készüléken gyárilag, ill frissíti?
Aztán még érdekelne, hogy van-e ebben is valami olyasmi ficsőr, mint a Galaxy S5-ben, hogy ultratakarékos mód, vagy hasonló.
Elolvastam a tesztet a Z3-ról, nem nagyon győzött meg, egyelőre marad a Z2, de pár napom még van rágódni... -
Laraxior
titán
Ez mennyire jellemző? Közben olvasom a Z2-es, Z3-as pH!- cikket. Kicsit aggaszt a dolog, ugyanis nyaralás közben csak szeret az ember fotózni
-
Laraxior
titán
Úgyfest jönni fogok a topikba
A T-mobile-nál a weboldalon is azt írják, hogy független a készülék, úgyhogy meg merem rendelni weben is
Néztem, hogy nagyobb akku van a Z2-ben mint a Z3-ban? -
Laraxior
titán
Mennyi a garancia arra h a tmobilenal vasarolt Z2 független lesz? Meg vagytok elégedve a telefonnal? Érdemes ilyenre lecserelnem az S3-as Galaxym?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Formula-1
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Milyen légkondit a lakásba?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Awesome Blue
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest