Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
-
bojan
tag
válasz
sellerBP #13828 üzenetére
Nekem még 4.4nél volt mobilnet gondom. Ha váltott négy és 3g között néha elment a net és csak restart segített. Az még ts rom volt. Aztán mikor feltettem a prerooted 5-t (talán Baltic volt) ott megszünt. Aztán most arra raktam fel innen az össtefoglalóból az 5.2-t és szerencsére továbbra is jó. Esetleg próbálj meg másik régiós romot felrakni hátha megoldja. Míg tölts le újra a net beállításokat.
-
válasz
sellerBP #13791 üzenetére
És az miért számít, hogy mivel vettem? Ez ilyen eleve elrendelős dolog, hogy akkor biztosan nem fizetem a számlámat és letiltják? Nyilván ezzel a pénzzel akarok meglépni. Ez az elvből gyanakvás annyira bosszantó...
Az, hogy független pont azt jelenti, hogy független... olyan ROM-ot teszek rá, amilyet akarok, szóval ha valakinek ez érv, akkor az inkább ne vegyen telefont.
-
dedehu
aktív tag
válasz
sellerBP #13738 üzenetére
Bécs, Endemanngasse, ahol befut a Gatterederstrasse ott indulj el a dombon felfelé, jó keresést
. Mi kb 1 órán át kerestük 4en úgy h tudtuk hol ért földet és hol állt meg a telefon. A közelben volt egy csatorna lefolyó valószínű ő nyelte el (még jó h nem az egész telefont)
-
espista
senior tag
válasz
sellerBP #13501 üzenetére
Telekomra szerintem még minimum 1-2 hónapot kell várni. Akksiról még korai lenne beszélni. Hivatalos Sony Changelog:
After blending Google’s latest Lollipop release with our Sony software, some of our favourite goodies include;
Increased customisation options – so you have even more control over the way volume, silent modes and your alerts function
Brand new LinkedIn integration – be more productive with intuitive contact synchronisation in your Calendar
Camera improvements – with faster, more accurate Superior Auto Mode focus for great images, regardless of conditions
Enhanced enterprise support – with our latest Xperia in Business features for work
SmartWear integration – selfie snapping made that bit easier, with SmartWatch 3 as a remote shutter button -
darvinya
titán
-
Vikooo
addikt
válasz
sellerBP #13435 üzenetére
G3 nak reped a kerete sargul a kijelzoje, Note3 AMOLED kijelzo (beeg laggol stb)
Bolti garival sok sikert ezekhez en az S4 el kuzdottem Samsung garival, nem volt egyszeru de megszabadultam attol a hulladektol.
S6 nak is brutal utanhuzasa van alacsony fenyeronel, kepnezegetesnel en mar befontam volna a hajam miutan kihullott
En most G4 et vennek ha idoszeru lenne, de ez majd csak telen jon el, addig meg lehet villant a Sony (bar a szerviztol tartok es nem szerettem volna Sonyt). -
Vikooo
addikt
válasz
sellerBP #13306 üzenetére
Szerintem félreérted, vagy félreértettek. Szolgáltatónál vásárolt telefonra is 2 év garancia vonatkozik, az első év teljeskörü, és az első évben viheted a szolgáltatóhoz, vagy viheted egyből a szerződtetett partnerhez (Cordon) a 2. évtől elméletileg már nem viheted a szolgáltatóhoz, hogy ők továbbítsák a szervíznek.
Szerintem vidd be személyesen és mutasd meg a hibát.
-
darvinya
titán
válasz
sellerBP #13301 üzenetére
1. garancia papíron meg kell nézni a milyen garancia idő vonatkozik rá.
2. az adott konnektort amiben eddig volt töltő nincs túlterhelve, mert akkor gond lehet a töltés.
3. más töltővel/kábellel is próbálni
4. az akkumulátor adhatja meg magát ilyen jelenséggel, tehát ezzel az indokkal kell beadni, nem töltés problémával. -
-
Hando
tag
válasz
sellerBP #12307 üzenetére
"Samsungnál azért nem különb mert azt is Cordon csinálja."
Ezt honnan szedted? Családba több Samsung is volt mivel Győrben van Samsung szerviz oda vittük a telefont ha volt baja, volt S3 prémium garral házhoz jöttek Győri szervizből (kijelző+keret csere) szó nélkül megcsinálták 2x a telefonon 3. esetbe felhívtak hogy nincs kapacitásuk kijönni, de ha beviszem megcsinálják 1 órán belül!
Ha Telekomhoz/szolgáltatódhoz viszed a telefont a Samsungokat mindig a TeleMax-hoz küldik javítani!
-
Dimond G
senior tag
válasz
sellerBP #11011 üzenetére
Jobb megvárni míg kijön az CE1-es régiós rom. Sallangmentes, eredeti.
Flashtool-al leszedi az ember és azzal fel is rakja.... ennyi....kb 15-20 perc az egész!
Ha valamilyen szolgáltatós cucc kell, akkor leszeded a play-ről!
Ne a szolgáltató lakja be a telefonod, hanem te!
-
Rocoo
tag
válasz
sellerBP #10606 üzenetére
ezt találtam a szerviz fülnél :
Szervizünk a legfrissebb technikai tudással rendelkezik. Szaktanácsadóink ingyenes hibafelmérés mellett a leggyorsabb szerviz ügyintézést garantálják.Kollégáink szakmai hozzáértése és sok éves tapasztalata, valamint technikai háttere biztosítja a magas szintű szolgáltatásainkat a technika rohamosan fejlődő világában.
Az általunk forgalmazott új mobiltelefon készülékekre egy év teljes körű és kettő év szoftver garanciát, a használt készülékekre három hónap teljes körű és egy év szoftver garanciát vállalunk.
Üzleteinkben megtalálhatod a következő gyártók készülékeit:
Acer, Akai, Alcatel, Allview, Apple iPad, Apple iPhone, Apple iPod, Asus, Blackberry, Caterpillar, Dell, Emporia, Evolve, Garmin, Google, HP, HTC, Huawei, Hyundai, IDEOS, Lenovo, LG, MACBOOK, MID, Motorola, MY AUDIO, MyPhone, Navon, NGM, Nokia, Overmax, Panasonic, Prestigio, Samsung, Sharp, Sonim, Sony, SonyEricsson, Storm, Travel, Vertu, ZTEAz árváltoztatás jogát minden esetben fenntartjuk!
Internetes vásárlás esetén vegye fel boltunkkal a kapcsolatot telefonos egyeztetés céljából!
-
trialboy
tag
válasz
sellerBP #9011 üzenetére
Én feltettem, nem tapasztaltam bugot. 2 dolog bosszantó, Chrome-ban ha több oldal van megnyitva, akkor az alkalmazások mellé teszi a megnyitott oldalakat, illetve ha nyomkodod a telefont és valaki hív, akkor kicsi ablakban feldobja, hogy ki is az illető, nem pedig nagyba mint a Kitkat-nél.
-
darvinya
titán
válasz
sellerBP #8217 üzenetére
Igen.
Attól, hogy véleményedet elmondod önmagában semmi gond, de mikor isteníted a másikat nem.Akkor én is mehetnék másik fórumban mekkora trágya.
Erre konkrétan 5 példám is van.
2x ismerősnek ajánlott S3/4 ahol kibontáskor(vagy kicsivel utána) széthullott készülék a meglepetés.
3x javításra elhozott, mert garit visszadobták.
És ez 1 hét 5 ismerős, 1 helyről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Yettel topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia