Hirdetés
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LUCKY78
tag
LESZAROM!!! nekem tegnaptól hivatalos! fogod? mókoljad, flesseljed, kúrvára nem érdekel! én csak annyit közöltem, hogy van sony magyarország által közzétett loli! az hogy te honnan, milyen forrásból, általad meg mások által vélt hivatalos lolival buziskodtok, nem érdekel! a dátumra felhívnám a figyelmed...
http://support.sonymobile.com/hu/xperiaz2/software/#
Android verziója: Android 5.0 (Lollipop)
Legújabb elérhető szoftver: 23.1.A.0.690
Megjelenés napja: 2015-04-07 -
somag
tag
Valaki tesztelje kérem a poweramp lolli párosban a pa beállításokban, hogy a musicfx bekapcsoláskor elnémul-e a muzsika?!Mert nálam igen, viszont itt lehetne kezelni a gyári hangzásbeállítást.
Köszi -
katona.jozsi
aktív tag
Valaki tudna dobni egy linket a CE ftf-hez?
-
Majko102
aktív tag
Dekrer! Nem tudod véletlen, hogy mit kell kitörölni a systemui.apk-ból, hogy az alkalmazásváltóban a kereső eltűnjön? Vagy esetleg hogy a navbarból a negyedik képernyő off gomb?
-
mcsm88
senior tag
Az L fórumát is azért hanyagoltam egy idő után, mert tele volt olyanokkal, akik egyszer plusz 1 óra fáradságot nem vettek arra, hogy tisztán telepítsenek és újra felpakolják az appokat, de utána minden nap fél órát tudtak beszélni arró, hogy valami nem ok.
Hiába lett nekik elmondva, hogy ott a kiemelt, van akinek még részletesebben le lett írva, de vagy nem csinálták, vagy pár lépést kihagytak, mert szerintük az nem kell... -
west76
aktív tag
Jogos, de sajnos több összetevős ez a dolog, mert rengeted panaszkodó hsz azért születik, mert olyan kezdi el széttúrni a rendszer, akinek foglama sincs az összefüggésekről, működésről, de még csak a fáradságot se veszi, hogy alaposan utána olvasson, hanem nekiáll nagy lendülettel, majd telesírja a topic-ot, hogy vacak a telefon... Na nekem az ilyenekből is elegem tud lenni egy idő után.
-
Deck
titán
A rom hivatalos volt eddig is, nem értem mi olyan nehezen felfogható ezen?
Flashtool meg nem hivatalos app de a hivatalos romot rakja fel és sokkal jobb program mint a gyári PC Companion. A Flashtool wipeol és tisztán rakja fel a romot. Semmilyen akadás vagy lassulás nincs és nem fordul elől az miatt mert valaki a flashtooolal rakja fel, inkább akkor mikor a hivatalos gyárival és csak ráfrissít. -
mcsm88
senior tag
Anno amikor xperia l-em volt, akkor is tele volt a fórum ilyenekkel. Mókolásnak mondták a hivatalos, de nem T-s romok flashelését, amikor megjött az ota-s T-s frissítés és factory reset nélkül rakták fel, akkor csodálkoztak, hogy náluk akad, fagy nem úgy működik, ahogy a kéne, és folyamat reklamáltak, hogy az L egy rakás fos.
-
Deck
titán
[TWRP][PhilZ Touch][CWM] XZDualRecovery 2.8.4-RELEASE
Version 2.8.4:
Fixed XZDR operation for Sony's Lollipop releases, a BIG thanks goes to @zxz0O0 for creating the kernel module which made this possible!
Updated TWRP to 2.8.6.0:Mindjárt újrarakok mindent és kipróbálom mit tud
-
Deck
titán
válasz
LUCKY78 #9875 üzenetére
Azt sem tudod miről beszélsz de az észt azt akarod osztani. Teljesen hivatalos volt eddig is. Látszik azt sem tudod miből készül az ftf, elárulom neked, hogy csak érintetlen frissítési fájlokból amit a Sony HIVATALOSAN kiadott. Van rendes root és cwm. Amiről szó volt az az xposed, deodexes rom. De látom az olvasás is nehéz nálad.
Más: Nagy vicc ez a T teszteli a szoftvert dolog. Mikor csak telerakják sok hülyeséggel.
-
Majko102
aktív tag
válasz
LUCKY78 #9878 üzenetére
Amit te megkapsz, és a balti között 3 különbség van:
1: A mobilnetet jelző 3g/h+/4g ikon közelebb van a térerőjelző csíkokhoz
2: NFC ikon az értesítéssávban
3: Vagy van Mind bezár gomb, vagy nincs.
Minden másban 100%-ig megegyezik azzal, amit mi használunk 03.17.-óta.Mindazon által a tiédben is lesznek bugok, mint: x-reality és supervivid nem működik, "nincs szolgáltatás" restart után, super stamina módbol visszatérve reaktiválja a tiltott appokat. Ezek eddig ismertek, nálad is elő fognak jönni sajnos, feltéve ha szükséged van pl. super stamina módra.
-
dedehu
aktív tag
válasz
peterson1190 #9880 üzenetére
Igen, volt. Erdemes lesz elnezned a kiemeltbe, mert nagyon ugy nez ki hogy ezzel a mokkal veszik a root system irasi jog, de mar arra is van fix
Kiemeltben megtalalod a fixet is. -
peterson1190
tag
Nem tudom volt-e már, de ezzel a mókkal van dual recovery lolin : Itt
Zárt BL-en -
varhegyip
csendes tag
A T-mobile még nem kapta meg tesztelésre az új szoftver. Kíváncsi vagyok mikor lesz elérhető náluk a frissítés.
-
LUCKY78
tag
válasz
SzőkeKapitán #9877 üzenetére
kinek a pap, kinek a paplan...
-
dedehu
aktív tag
válasz
LUCKY78 #9875 üzenetére
A hivatalos baltic lollipop tokeletesen mukodik. Mi mar az xposeddel szarakodunk ami a ce lollin is ugyan ugy problemakat fog okozni. A stock erintetlen baltic lollipop teljesn ugyan az mint amit ota frissitessel kapsz. Csak vanak az ilyen idiotak mint en akiknek nem eleg a stock
-
Cruzolka
aktív tag
Végre megérkezett a hivatalos Lolli , most telepíti
-
dedehu
aktív tag
Elkiabáltam. az első reatart után elmentek a google play alkalmazások nyaralni, de xdan elméletileg már készül a fix.
-
mcsm88
senior tag
Unatkoztam, úgyhogy kipróbáltam.
Ha Cerberusban be van pipálva a "block power menu" akkor képernyőzár esetén nem csak a power gombbal nem tudja előhozni a tolvaj a kikapcsoló menüt, hanem a hardresettel sem tud mit kezdeni.Szóval ha ellopják, akkor meg kell várniuk míg lemerül teljesen, és akkor kapcsol csak ki.
Addig meg van idő bemérni.
Ha lemerülés után csak hardresetelnek, és nem tolnak rá új romot, akkor a cerberus ott marad. -
dedehu
aktív tag
válasz
zoli669 #9860 üzenetére
Nekem úgy alapjába véve nem akart rendesen működni. Bár ha egy kicsit feljebb tekersz akkor láthatod, hogy nálam alapjában véve semmi nem akar rendesen működni, szóval azt hiszem nem vagyok jó viszonyítási alap.
Igggen béééébiii!
Xposed fent van
Nincs fc
Megy a google play
Eddig. -
zoli669
tag
Sziasztok aki feltette ezt: Xperia/AOSP NavBar, annak működik a téma módosítás, mert nálam nem?
-
19_OsY_81
aktív tag
No, megjött az értesítés a Lollipop frissítés miatt, viszont csak pc segítségével tudom feltenni, azt írja. Lesz OTA is szerintetek?
-
dedehu
aktív tag
Nos. Nekifutottam még 2x gyakorlatilag nulla eredménnyel. Kezdem azt hinni, hogy a csillagok tökéletes együttállása kell ahhoz hogy ez a deodex xposed úgy működjön ahogy kell.
Egyszer megúsztam fcknélkül, de a google play áruház ugyan úgy nem enged letölteni bizonyos appokat a kompatibilitásra hivatkozva, a3. nekifutásra pedig ugyanúgy fczik a google play szolgáltatás.
flasheltemmár 3 féle gapps fájlt a nem fcző romokra mindháromszor azzal az eredménnyel hogy a systemui megadta magát.
Wipeoltam a meglevő nem fcző rendszert az is elkezdett fczni.
wpeoltam az artot, cachet ezekse hoztak eredményt.
Öröm azürömben hogy bootloopal viszont egyszer sem találkoztam pedig az folyamatos fck ellenére minden alkalommal felfeszegettem az xposedet.Dekreren kívül van másakinek minden tökéletesen működik xposeddel?
-
Deck
titán
válasz
peterson1190 #9852 üzenetére
Nincs.
-
peterson1190
tag
Van értelme CE lolira frissíteni Baltikosról?
-
vwadam
tag
Sziasztok! Ma vásároltam egy Sony Xperia Z2 független telefont. Az lenne a kérdésem,hogy délután feltettem az 5.0.2 androidot és rootolni szeretném,csak az az egy megoldás van ami az összefoglalóban is található vagy van valami olyan módszer is amivel gyorsabban megvan a rootolás és a recovery telepítése? (nem szeretnék mindent letörölni és visszatenni a .173as ftfet.....)
Előre is köszönöm a választ. -
Dead_slow
tag
Sziasztok, kinyitottam a bootloadert, gondoltam kipróbálok egy cm12-őt, a kérdés annyi lenne, hogy Dekrer által vázolt cwm telepítési módszerrel működik-e a cwm teljesen, mármint a dualrecovery-nél szerepel, hogy csak akkor használjuk ha zárt a BL vagy nyitott de nem cserélünk kernelt. Tehát ha ezt felteszem akkor menni fog a CM install recovery-ből vagy downgradelnem kell 4.4.4-re és onnan feltennem más recovery-vel?
-
vbandit
tag
meg is jött a frissítés,most telepítem
múlt héten vettem gyári független németországi -
dvtkfan
senior tag
Na végre van CE verzió is...elkezdték világ szinten publikálni a frissítést...ideje volt...
-
dedehu
aktív tag
Nem teljesen tiszta a kép. xdan még mindig panaszkodnak az fck miatt és stabil megoldás ott még nincs.Az érdekes az, hogy van akinek van fc van akinek nincs és egyenlőre nem teljesen tiszta mi okozza. A furcsa az egészben, hogy egyszer nekem is összejött fck nélkül (ha jól emlékszem egy volt talán a deodex után, de restart és semmi több).
még egyet azért megpróbálok, tud valaki olyan gappsot ami stock romra felmegy? (eggyel már csináltam ma egy softbricket)
-
dedehu
aktív tag
Végig a kiemelt szerint mentem az egyetlen különbség az volt, hogy a romhoz egyáltalán nem nyúltam hozzá, csak ammennyire szükséges: byeselinux, sgp62. Minden felment szépen és amikor feláll a telefon a play szolgáltatások meg valami com.android.gapps kisebb-nagyobb szünetekkel folyamatosan fczik.
Ma már nincs türelmem szenvedni vele, majd vlamikor később szenvedek vele addig meg kibírom eDdig se játszottam csak idegesít, hogy nem érem el amit el kéne érnem. -
Majko102
aktív tag
És a legszebb, hogy ha rányomok, bejön az időkép!
-
Majko102
aktív tag
TB-t nem szeretem, átláthatatlan és sosem azt csinálta, amit kértem tőle.
A másik jó volt eddig, de ez sem megy már. Mindegy.
Nekem olyan sysui kellene csak, amiben az alkalmazásváltóban nincsenek minialkalmazások, felül meg ne akarja állandóan betölteni a google kereső helyére a widgeteimet.
-
dedehu
aktív tag
kikapcsoltam az összes modult xposedben. Nem segített. Most rakom vissza az odex romot, mert gőzöm nincs azon ment-e mint mondtam nem sokat játszottam a telefonomon és simán lehet hogy már ott se ment csak fel se tűnt. el bírom képzelni hogy éetöröltem valamit ami kellett volna viszont az odex romon is ugyan azokat töröltem, köztük a google playt így simán lehet hogy a play hiánya okozza a problémát. Neked fent van?
-
-
dedehu
aktív tag
Gyűlnek az anomáliák.
A dodex rom óta van egy-két google play alkalmazás (főleg játékok) amik nem ismerik fel a telelefont és ezért nem telepíthetőek play store-ból.Pl: Clash of clans
Kotor
Star wars rebels: reconA Kotor ment nalam korabban lollipopon a tobbit xdan irtak. Annyira nem vag foldhoz mert nem surun jatszom a telefonnal, de azert idegesito problema.
-
Majko102
aktív tag
Dekrer! Nekem van egy anomáliám, amit nem értek.
Tegnap délelőtt még volt cwm, amikor mentést csináltam a gyári rendszerről. Este, amikor szórakoztam a timeshift videoval, akkor akartam újratelepíteni a telefont, de nem tudtam belépni a cwm-be. Valahogyan elszivárgott az egész... Pedig semmilyen módosítást nem csináltam délelőtt és este között a telefonon!
-
Deck
titán
Alpha igen, de a deodexesen simán megy. XDA-n is. Nincs ezzel probléma.
Akinek van ideje nyugodtan kísérletezhet a gyári odexessel, aztán ossza meg majd a tapasztalatait, de mindenkinél elsőre működnie kell, ne legyen bootlop, és egyszerű legyen.
Valamiért ugyanazzal a módszerrel az odexes rom nem tetszik neki.
-
dedehu
aktív tag
nekem az a gyanúm, hogy hogy simán működik odex rommal is, csak ki kell találni hogy pontosan mi a menete.
Azt is bele kell vennünk a számításainkba, hogy alpha verziókkal játszunk ahol teljesen természetes az instabilitás és nem kell akkor se meglepődni ha teljesen váratlan pillanatban üt be a krach. Nyilván mindenkinek alap, de muszáj százszor elmondani, ilyen esetekre tartogassunk egy stabil nem agyonberhelt mentést a telefonon . kiemelendő, hogy akinek nincs kedve bootloopokkal, heggesztgetésekkel szarakodni annak érdemes kivárni egy stabil, de legalább egy bétaverziót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Stabil pályára állt az Android 16
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával