Hirdetés
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latyaa
tag
Pár cuccot összeírtam most, majd otthonról megrendelem, de inkább tokot meg ilyen mágneskábelt rendelek, dokkolót szerintem eredetit veszek úgyis, aztán az legalább normális akkor.
Esetleg még autós tartót rendelek ebayről mert azok ugyanazok mint amit a boltban vágnak hozzád nyócezeröccáér....mint a toknál, azt mondja a csávó nekem, 2900...mondom aha. Itt meg van ugyanaz nyóccáér, jó lesz az is úgysem dobáltam egyik telefonom sem még.
-
-
Latyaa
tag
Egyébként annyira kemény, hogy van ilyen wireless töltő ebayen 890 Ft-ért is
Meg ilyen pack 2500-ért amiben még fejhallgató, tök, érintő ceruza, meg minden szarság van, aztán free shipping van, jó minőségben nyilván kb olyan is de azért mégis kemény
Aliexpressről mondjuk vettem xbox vinyót, az korrekt volt meg szépen megy is, ezzel szemben pl magyar csapott át a palánkon kinecttel pl, de azt megfogták a rendőrök
-
BalaG
aktív tag
szia
Én megjártam vele mert vettem itt az oldalon 3500-ért egyet és nem volt jó, kiesett kábel nem töltötte rendesen és egyebek. Aztán megvettem 10körül a gyárit és az tuti
De megoszlik a vélemény mert van olyan akinek utángyártott meg nem sony logos dokkoloja van és meg van vele elégedve! Mágnes kábel ajánlott énis vettem 1000ft-os ebay-es "szart" és teljen jó
-
Latyaa
tag
Sziasztok!
Nem tudom volt e kérdés már, ha igen, sorry.
Láttam ezt a dokkolós témát több helyen neten, hivatalos oldalakon 10 felett mennek árban, de láttam 2500-ért is jófogáson pl. Van ilyen ben valakinek tapasztalata esetleg? Mi lehet a különbség? Nyilván minőség, de funkciót tekintve?
Vezeték nélküli töltője van valakinek esetleg? Melyikre érdemesebb beruházni? Mágneses kábelt mindenképp veszek majd, mert nem akarom nyitogatni sűrűn a fedeleket, úgyhogy kutakodom.
Köszi!
-
njnl
aktív tag
Egy apró tanács ha meglesz a külső tápos mhl kábel verzióhoz:
Ahhoz, hogy bluetooth-os egeret köss rá be kell kapcsolni ugye a bluetooth. Ehhez egy kicsit játszani kell de sikerülni fog csak türelem kell. Vezetékes egeret rá kell kötni az usb portra és azzal vakon be kell nyomnod a bluetooth gyorskapcsolót. (remélhetőleg a fenti gyorsbeállításokban szerepel. Az egeret feltolod teljesen, majd bal klikk nyomva tart és értesítési sáv lehúz. Bal klikk elenged, egér vissza fel, teljesen jobbra. Bal klikk - ekkor remélhetőleg átváltottál gyorsbeállításokra és itt kell kattingatni ball klikkel amíg be nem nyomod a bluetooth.)
Menet közben átdugdoshatod az mhl-t, hogy lásd merre járhatsz
Remélhetőleg érthető voltam. -
mcsm88
senior tag
válasz
vbandit #9584 üzenetére
Nyugi.
Nekem is rövidebbet írt.
Felvettem a kapcsolatot a Sonyval ezt írták:Levelével kapcsolatban szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy a honlapon megjelenő dátum informatív jellegű.
A Sony Mobile jótállási feltételek értelmében „a Korlátozott jótállás a mobileszköz termék eredeti megvásárlásától számított két (2) évig érvényes, valamint egy (1) évig érvényes a termék minden egyéb eredeti tartozékára vonatkozóan (mint töltő vagy kihangosító-készlet).
-
TTommi
aktív tag
Egy típushiba van csak, azt meg már hülyére elemeztük. A 4K miatti melegedés. Ez az egyik vesszőparipám, úgyhogy bocs mindenkitől a szinrelépésért
Nem mindegyik telónál veszélyes, de a melegedéstől elválhatnak az üveglapok miután a teló elveszti a waterproof minősítését.
-
vbandit
tag
Sziasztok, meg van végre a z2
Közben megtaláltam a választ -
varhegyip
csendes tag
-
Emtra
tag
Sziasztok!
Lehet ezt a telefont bármilyen cerkával kezelni mint a z ultra-t?
illetve miért nem csináltok egy összefoglalót az esetleges gondokról?
-
dedehu
aktív tag
Asszem most nem fogok neki esni heggeszteni, így elolvasva a leírást elég sufnituning/instabil ráadásul ahogy olvasom a hozzászólásokat eddig a greenifyon és a gravity boxon kívül nem nagyon megy semmi.
(#9572) gti16v:
Valószínűleg usb tárhely üzemmódba van állítva a telefon nem pedig médiaátvitelre
-
Deck
titán
Attól függetlenül semmi z3 specifikus nincs benne. Csak oda írták. De ha akarod ne próbáld ki, majd este úgy is kifogom. Eddigi módszerek bootlopok voltak, erre is készülj fel.
1. Downgrade 4.4.2 fresh ftf install with full wipes
2. root and install Z2-lockeddualrecovery2.8.3-RELEASE.installer
3. boot recovery, factory reset and install prerooted .690 5.0.2 lollipop zip (baltic)
4. not reboot. install xposed-arm-20150308.zip file via recovery
5. not reboot. install UPDATE-SuperSU-v2.46.zip and Z2-lockeddualrecovery2.8.3-RELEASE.flashable.zip
6. wipe dalvik/cache
7. boot system enable usb debugging, allow mock locations, disable verify apps .EDIT i don't know if that helps
8. install titanium backup
9. remove useless system apps via titanium backup (especially everything small apps even framework-small-apps) here i had force close reboot.
if not continue to 10. otherwise boot and continue to 10.
10. clean dalvik cache via titanium backup
11. reboot system
12. install clear cache app or other and clear dalvik cache (real clear).
13. reboot wait art do the job
14. install XposedInstaller_3.0-alpha2.apk
15. reboot
16. install Greenify(2.6.1) module
17. reboot
18. done -
Deck
titán
Nekem most nincs kedvem hozzá, majd este
CWM-en dolgoznak de kitudja mikor lesz belőle valami.
(#9563) gti16v Ha nem lesz már több ötleted akkor esetleg megpróbálhatod, hogy pl frissítesz a Lollipop-ra flashtoolal de nem wipeolsz semmit, tehát csak frissítesz. Akkor elvileg megkéne maradnia a cuccoknak. De még így sosem próbáltam.
-
gti16v
őstag
közben már feltelepítettem,és nem akar csatlakozni sajnos....
olyan fura...ezt a fotót is vele készítettem és wifin pakolja a dropra,aztán rögtön a PC-re....kell lennie megoldásnak...a telefon él...
-
Deck
titán
Elvileg van már működő xposed is.
Ha valaki kedved kap és kiakarja próbálni: [link]
-
gti16v
őstag
válasz
DefJamHUN #9559 üzenetére
na ennek a menetét próbálom értelmezni (ez nekem új) ,nincs zár (my phone alkalmazást telepítsek a gépre?)
(#9558) dedehu :fent van ,de sajna hiába mert a amikor csatlakozási procedúra van akkor valószínű meg kéne nyomnom a telefonon is vissza dob)
de a pc com. valamilyen szinten látja a telefont,mert a típusát is kiírja,meg hogy napra kész. -
gti16v
őstag
nagyon,köszi aktivak vagytok...
akkor a conrados kábel,tuti nem jó hozzá,nem kell neki táp.
rendelek másik kábelt a bazárosat.
addig amit a másik srác javasolt,kipróbálom,
-
DefJamHUN
aktív tag
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a cm12 téma változtatóját feltudom tenni sima 5.0.2 re?
-
fl1973
csendes tag
Sziasztok!
Előre is elnézést,ha már volt ilyen kédés(visszaolvasva nem találtam semmit..),de azt szeretném megtudni van-e már egyszerű ROOT lehetőség az 5.0.2-höz?
Esetleg a rootolt verzót kell rá fleshelni a telefonra a megoldáshoz? -
Majko102
aktív tag
https://www.youtube.com/watch?v=vcyOki91wRU
Ezen a videón látszik, hogy 4.4.4. alatt semmit sem kell megnyomni, egyből kirakná tvre a telefon képernyőjét. Sajna nem tudom mi a baja. Lehet, hogy az MHL 3.0 szabvány miatt nem kóser valami, lehet az a baja hogy nincs adapter hozzá.
http://www.3g.co.uk/PR/March2014/how-to-connect-sony-xperia-mobile-devices-to-a-tv.html
Itt azt írják, hogy kell egy adapter ahhoz, hogy menjen tvvel a dolog(már amennyire jó az angolom).
Egyetlen haver sincs, aki kicsit techbuzi és véletlen lehet nála elfekvőben egy mhl adapter? Esetleg használja is, Te meg kölcsön kérnéd? Vagy itt a fórumon valaki, akinek van és nem laktok messze egymástól?
Amúgy mi történik, ha bekapcsolt állapotban rádugod a gépre? Nem dob ki semmit a windows?
-
DefJamHUN
aktív tag
Szia!
Nekem anno a my phone explorerrel sikerult a betort kijelzoju arc s em iranyitani, de nem tudom hogy a z2 kompatibilis e vele, de ha igen akkor kidob egy ablakot amit latsz a windowsba es az egerrel tudsz navigalni a telefonba! Lassu de akkor tokeletes volt
Nyari tali +1! -
BalaG
aktív tag
Flashtool jah...vagy azt csinálnám fognék egy müködö ilyen telót vagy hasonlo z-t és rákötném több tévére is amelyiken müxik azon megnézném mit ir ki és hova kéne kattintani majd jöhet a blututos egér és azal kattintgatnia a semmibe hátha eltalálod és előjön a kép
csak hát a párosításhoz is kell kép
OMG nehéz.... ügy
agyalok..
-
dedehu
aktív tag
-
gti16v
őstag
Az a baj,hogy elsősorban nem kikapcsolni szerelném,hanem törölni mert teli adattal,és így nem adnám le szervizbe....viszont....legjobban annak örülnék,ha a készülék memoriát megmenthetném,de sajnos a TV kábeles dolog nem jött be. [link],most vagy ez a kábel nem alkalmas rá,vagy a telefonon meg kéne nyomnom valamit..De hogy? amikor nincs kijelzőm...
A K zoom sem műxik a kábellal,tehát lehet a kábel nem kompatibilis,pedig elméletileg az. -
dedehu
aktív tag
Na, király a moddolt systemui leszedte a "Nem sikerült hozzáadni a modult" üzenetet. Mégse flashelem újra *örömbódottág*
-
Deck
titán
Bootanimáció ha érdekel valakit: [link]
-
Deck
titán
How to do a hard reset and reboot a Sony Xperia Z2. Physical Hard Reset Button Sony Xperia Z2.
Kikapcsolhatod is hangerő fel + kikapcsoló gomb.
-
gti16v
őstag
sziasztok...a kábel tv-re nem jött be,
hogy tudok egy működő telefonon,amiknek nincs kijelzője egy hard resetet csinálni?
köszi
-
Deck
titán
válasz
plesotamas #9534 üzenetére
Igen.
"WARNING: If your "back" button is a little bit bigger than others this is due to a problem in your SystemUI, you can download the fixed SystemUI that you prefer in the section here below"
Vannak már újabb kiegészítők is
-
Deck
titán
Néhány moddolt kiegészítő: [MOD] [Z2/Z3] [LOLLIPOP] Navbar size | Modded SystemUI | Modded dialer
-
njnl
aktív tag
Szimpla Z'-s vagyok, de én is elmennék a találkozóra ha nem gond.
-
válasz
peterson1190 #9525 üzenetére
Persze, engedélyezni is kell ahhoz, hogy ébresszen. Ami engem zavar az a mentés gomb kötelezősége. Mentsen vissza gombra, sokkal okosabb megoldás szerintem.
-
Deck
titán
válasz
peterson1190 #9522 üzenetére
Akkor mégsem volt..
Vagy nem hallottad.
-
peterson1190
tag
Ma jól megszivatott, nem ébresztett az ébresztő pedig be volt állítva rendesen... :@
-
Deck
titán
Ki mit szólna egy nyári topik találkozóhoz?
-
Deck
titán
válasz
Májkülnájt #9519 üzenetére
Azért írtam nehogy azt higyje.
-
peterson1190
tag
Szia!
1 hete nyüstölöm már egyszer sem sikerült lemerítenem még nap végére. A stamina mód nagyon jól teszi a dolgát. Játékokkal nem igazán van baja, szinte röccenésmentes (gta sa nem megy maxon jól nálam). A kamera pár perc után szeret felmelegedni rendesen, de még sosem volt olyan hogy leáll mert túlmelegszik. Összességében örülök, hogy nem egy g3 vagy s5 mellett kötöttem ki.
-
Deck
titán
válasz
Májkülnájt #9515 üzenetére
Egy szarul optimalizált játék nem a teló hibája
-
Májkülnájt
tag
Aktív használat mellett is 5,5óra kijelzőidő, de volt már 7,5 is nélkülözések nélkül, néha nagyon minimális akadás azért előfordul, real racing mellett fél, 3/4 óra után melegedés, kamera nem rossz de nem is csoda, nagyon elégedett vagyok vele, határozottan jó kis teló, ajánlom
))
-
moriak
tag
Szia. Samuról váltottam napokkal ezelőtt. Első benyomás, hogy semmi pénzért nem vennék másikat. 6-7 óra között jön ki a kijelző idő WiFi plusz hívással. Amit nehezen szokok meg hogy az értesítések és az indikátorok nem elérhetők egy lehúzással. Erre van megoldásotok? Akadás abszolút nincs. Üveg hátlap ami furcsa még de tok plusz fólia érkezik. Dokkolót szerintem érdemes venni hozzá.
-
tudi13
aktív tag
Sziasztok.
Z2 vásárlása előtt állok. Előtte azért lenne pár kérdésem. Vélemények is jöhetnek.
Akksija tényleg olyan jól bírja? Kamerájával megvagytok elégedve? Sebesség gondok, akadások, röccenések vannak a legfrissebb Androidnál? (Lollipop) Mennyire stabil az új rendszer? Vannak idegesítő dolgai a készüléknek?
Ezeken kívül jöhet más kisebb-nagyobb dolog a kütyüről.
Előre is köszönöm!
-
gti16v
őstag
-
taletale
tag
Nekem Asphalt 7 alatt meg pár program alatt cefetül melegszik a telefon loli alatt kitkat alatt egyáltalán nem melegedett nálam játék alatt max langyosodott most meg tojást lehet rajta sütni 5 perc játék után :S wipeolva raktam fel a gyári 5.0.2 romot :S ezt nem értem :S pedig hüvösebb vagy közel ugyan olyan hővel kéne dolgoznia. amúgy aku kezelés jobb a kitkathez képest.
-
BalaG
aktív tag
válasz
SzőkeKapitán #9500 üzenetére
Na mágnes kábelemmel nem probáltam még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Dell notebook topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Stabil pályára állt az Android 16
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával